Лакове за нокти- 101

• 97 798
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • Germany
Благодаря, момичета!  Hug

nasito8988, супер, че ще ги внесат. Като ги пробвам, ще дам отзиви.  Peace

# 346
Ивче ,а от този китайски сайт ли взе стикерите ?

# 347
  • Стара Загора
Ивче ,а от този китайски сайт ли взе стикерите ?

Не, от физически магазин. Не съм отваряла сайт, от който могат да се вземат (в случая alibaba, сега като ме попита го видях Embarassed). Просто написах в гуугъл името и дадох линка заради снимката. Laughing

# 348
сладки котета

малко от мен от последните два опита

# 349
Аз да ви питам понеже си търся peel off гледах има на есенс в бг, но го дават за глитъри . Дали става и за омбре маникюр да се нанася около кожата като на клипчетата и да се отлепя след това. Вчера си правих омбре маникюр лепих едно тиксо като откачена, но няма да ви показвам как стана , че кожичките ми пострадаха и днес ще се чистя 😂
В нета гледах и някакво клипче как да си направим с помощта на лепило , което обачи ни намирам в нито един бг дайт

# 350
Днес бях в Лили в Мол Пловдив. Няма ги там лимитките от Haute future серията на Катрис #2gunfire

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 21:08 от Lust

# 351
  • София
Аууууу Ивче, не съм чела тук отдавна и влизам да проверя ко праите и те виждам с жестокия нюд  Heart Eyes. Седи ти жестоко.

На мен напоследък хич не ми е лаково  Crossing Arms.

# 352
  • Пловдив
Момичета, малко глупав въпрос...ако сложа топ лак като основа дали ще е проблем  newsm78

# 353
Момичета, малко глупав въпрос...ако сложа топ лак като основа дали ще е проблем  newsm78

Според мен няма да има проблем!

Да нюда е жесток! А аз рядко харесвам нюд....

# 354
Добре де , на какво се дължи това лака(топа)да не се получава с този грозен ефект начупено стъкло  #Cussing out
От топа на Есенс , този в прозрачното шише ми става така.ееее с другия нямах такива проблеми.

От ей сега съм така , снимката от нета , че сега светлината е гадна за снимки,иначе лака е многооо яко синьо  Heart Eyes

# 355
Момичета, а някой знае ли в Стара Загора къде могат да се намерят такива лепенки за нокти?  Heart Eyes

# 356
И аз търсех.... И ваденки също, но никъде не намерих тук  ooooh!

# 357
Ето ми го лака , вече качвам моите нокти , охххх много ми харесва това синьо  Heart Eyes

# 358
  • Казанлък
Здравейте! От мен Ruby Wing Strawberry Shortcake  Grinning Това е ароматизиран на ягоди лак за нокти, който си сменя цвета под въздействието на слънчевите лъчи ( solar color changing nail polish )  Heart Eyes. Най-накрая да успея да го снимам този лак ooooh! Винаги, когато съм била с него е било мрачно, а ефектът му се вижда при слънчевo време. Относно ягодовия аромат- задържа се докато махна лака и е доста силен дори и под обилно количество топлак. Другият лак е Avon Wicked.

# 359
Олеле... Откъде се купува тази марка? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт