Лакове за нокти- 101

• 97 826
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Май само аз не мога да си намеря лак кой-то да ми изтрае повече от 3 дена  Mr. Green

# 331
 вече трети ден ще съм лакирана с паяжинките , и нямам нито едно обелено връхче  Grinning

# 332
Пролича си колко съм компетентна по отношение на водния маникюр  Laughing

Мерси, момичета! Ще го търся този ГР в мола.

# 333
  • Пловдив
Ами честно казано пробвах как ли не ,но забелязвам ,че тези на Golden Rose Wow не стават баш . Явно защото са по - гъсти като консистенция. С Catherine Arley по се ядва работата , но не е като на клипчетата. Лаковете са новички миналата седмица ги купих.
С топла вода определено не става ☺ Накрая тръснах леко чаиката от яд ,та леко се разля по крайщата 😅😅😅
И да не е просто така да ви похваля Golden Rose Wow Collection . На моите нокти почти нищо не се задържа ,дори и гел , а туй лакче изкара цели 5 дни и то без топ лак. Представям си ако бях сложила и топ ☺

Simple Smile. Ей верно може и така. Аз понякога като не ми се разпростре капката достатъчно я стискам от двете страни и после от другите, въртя я наляво надясно.

Иначе и на моите нокти всичко стои до третия ден при голям късмет, понякога още на следващия ден имам обелени връхчета. Единствено, ако много ми е харесал лака или маникюра си слагам всяка вечер топ лак да го задържа по-дълго в добро състояние.

# 334
В България има ли я внесена вече тази марка TREND  IT UP

# 335
  • Ст Загора
питах ш ФБ страницата на ДМ , но си мислч юе ще е по нататък

# 336
Мерси, ако някоя от Вас ги е срещала тук моля да сподели.

# 337
  • Стара Загора
Напоследък не ми се носи само гол лак Laughing и си купих едни готини стикери преди дни. Днес се направих с тях. Като печат стоят. И Габринито е ново - много сполучлива серия. Четката е от широките и много удобна, страхотна покривност има и блясък. Обмислям да си взема още 1-2 от тях. Crazy

Nude N01 Heart Eyes

# 338
  • Germany

За съжаление ги има само в Германия и нямам представа дали ще ги внасят изобщо в България.  Rolling Eyes

Ивче, наистина изглежда доста добре това Габрини, а стикерите са точно като печат, много готино разнообразяват маникюра.

# 339
  • USA, Steak State
Някой по- назад не писа ли, че е засичал марката в Лили или Елитис?

# 340
  • Ст Загора
питах ш ФБ страницата на ДМ , но си мислч юе ще е по нататък
Отговориха ми ДМ , след около година ще дойдат

# 341
Ивче, Криси, много красиво
Крадвам си идеята на Криси

Такъв тип стикери искам и аз, ама тук никъде не съм виждала

# 342
Напоследък не ми се носи само гол лак Laughing и си купих едни готини стикери преди дни. Днес се направих с тях. Като печат стоят. И Габринито е ново - много сполучлива серия. Четката е от широките и много удобна, страхотна покривност има и блясък. Обмислям да си взема още 1-2 от тях. Crazy

Nude N01 Heart Eyes

Kрасота!!!   Страхотно си го направила. Габрини имаше ли в Елитиз, защото ми стана интересно пък искам да ги видя!

# 343
Здравейте момичета   bouquet Аз съм се зарибила на едни котешки лепенки напоследък Simple Smile много са ми сладки
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 07:24 от mallina *

# 344
  • Стара Загора
Благодаря момичета.  bouquet

Стикерите са такива, имаше няколко вида черни, в сребърно и в златисто. Моите са друга шарка. Вчера бяха ги разграбили и във вторник ще има ново зареждане, аз отидох за сребърните и се ядосах, че не ги купих още тогава. Twisted Evil

Kрасота!!!   Страхотно си го направила. Габрини имаше ли в Елитиз, защото ми стана интересно пък искам да ги видя!

Лака взех от там, от където и стикерите, но за Елитис не мога да помогна. Не съм търсила Габрини там и не си спомням дали има. Магазина е фраш и лакове рядко разглеждам, защото уж не купувам. Голям сбирщайн на марки е, така че трябва да провериш. Wink
Иначе в София доколкото знам се намират и в левчета, китайски магазини.
Аз харесах още 2 нюда, колкото и бяха останали, ще стане ясно във вторник дали няма да ги прибера. Mr. Green

WASP, не знам при вас какви магазини има. Сигурно и в сайтове има, но си трябва ровене. На мен от китайски не ми се занимава да поръчвам и затова се зарадвах като видях тези. Crazy

Здравейте момичета   bouquet Аз съм се зарибила на едни котешки лепенки напоследък Simple Smile много са ми сладки
Скрит текст:

Heart Eyes Не съм фен на котките по принцип, но на стикери изглеждат чудно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт