Лакове за нокти- 101

• 97 893
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Бях до Елитис Пловдив и до ДМ - няма щанд на Катрис  Confused

Исках да си взема топ лака на Есенс, но имаше 2 вида и не успях да си спомня кой хвалехте повече  - ето ги двата, като втория е прозрачен надолу, само с лъскава капачка. Първият е 3,70 лв., а втория 5,50 лв. Помогнете   Praynig Heart Eyes

# 316
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз ползвам първия и съм много доволна от него.

# 317
Вторият , обсолютно копие на Сеш(по бързината на съхнене)
Имам в момента първия , защото не намерих този в сивото шише и за това ,мога да кажа моята гледна точка

Аз съм така , музата ми е аватара ми  Mr. Green Сори , за не почистените кожички

Опитах се да хвана лака на Флормар , който нанесох в/у белия

Така лакирах една приятелка

# 318
  • София...........
Вторият , обсолютно копие на Сеш(по бързината на съхнене)
Имам в момента първия , защото не намерих този в сивото шише и за това ,мога да кажа моята гледна точка

Някой знае ли за този в металното шишенце като е хубав като Сеш дали е толкова вреден?

# 319
До колкото знам , май по вреден от Сеша няма  Mr. Green
Лакирам се , чакам 10-15мин и си лягам , на сутрината нямам нито един развален пръст

# 320
  • При децата ми
Някой има ли информация дали тази (обсъжданата по-горе) лимитирана колекция на Карис е заредена в Лили в Мол Пловдив, защото в Лили на центъра я няма  #Cussing out

От късно снощи съм така Снимката е от интернет.

Момичета, тук на снимката лака на "Флормар" е с блясък отгоре, т.е. не изглежда матово. Това от самия лак ли е или има топ лак отгоре?

# 321
Бях до Елитис Пловдив и до ДМ - няма щанд на Катрис  Confused

Скрит текст:
Исках да си взема топ лака на Есенс, но имаше 2 вида и не успях да си спомня кой хвалехте повече  - ето ги двата, като втория е прозрачен надолу, само с лъскава капачка. Първият е 3,70 лв., а втория 5,50 лв. Помогнете   Praynig Heart Eyes

В петък ми се очертава да ходя до Мол Пловдив, ако серията на Катрис е налична в тамошното Лили ще пиша  Peace

Аз естествено пак съм се прецакала с топ лака. Таман го взех (първия) и след няколко дни видях, че за пуснали този в прозрачното шишенце hahaha  Много се чудих дали да не взема и него (да не би да изчезне случайно пак  Mr. Green), но в момента имам 3 топа и сигурно ще ги ползвам цяла година  ooooh!

# 322
Момичета да ви питам да сте срещали лак за нокти който да е като бронз преди време Avon имаха такъв но беше лимитирана серия и ако се сещате за такъв от бюджетните ще съм ви много благодарна  Praynig

# 323
Тази колекция на Чайните ми разтупка сърцето, за съжаление не я намирам никъде, и в ибей няма нищо  Sad

http://www.polishgalore.com/2015/04/china-glaze-sally-beauty-supply.html

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 08:15 от Lemy

# 324
  • Germany
От мен GR Rich Color 33, Perfect 536 & p2 080 toffee time:

Скрит текст:

Този къпкейк на р2 е дразнещо непокривен, макар, че на 2 стабилни пласта покри, но е един такъв блудкав... Crossing Arms А от GR съм много впечатлена - прекрасен есенен цвят, финиш и се нанася супер лесно, маже се като масло.  Heart Eyes Преди съм го слагала веднъж и връхчетата ми се обелиха още на същия ден, а сега вече втори ден и въпреки домакинска работа не е мръднал, но си зависи и от топа все пак. Дано издържи още поне ден-два.

Преди това бях с p2 elegant ochre & Sally Hansen 600 crown jewels:

По принцип е с leather effect, но ми се искаше нещо лъскаво и го "развалих" с топ лак. На снимките изглежда малко по-тъмен отколкото е в действителност.  Peace

Момичета, ДМ са пуснали нова марка с доста разнообразен асортимент от лакове. Не съм вземала още нищо, но съм набелязала няколко и ще споделя впечатления скоро.  Grinning

# 325
Момичета имам въпрос към правешите воден маникюр . Моят лак като го цапна във водата не се простира до края на чашката както е в клипчетата и съответно не мога да направя кой знае какво. Някакъв трик има ли ?

# 326
Криси, пак ще ти крада идеята...  Heart Eyes

silvushka, чувала съм за вариант с топла вода, но ... newsm78 Иначе лаковете трябва да са течни, което при мен означава нови  Laughing

Имам питанка и аз... Струва ли ми се или този лак го няма - http://younailedit.net/wp-content/uploads/2013/06/IMG_5528.jpg ?! Претърсих щандовете из магазините, но не го намирам и то вече доста време... Само на фирмените не съм гледала  Rolling Eyes

# 327
  • Пловдив
Катрис щанд има в Лилито на центъра /Пловдив/  Peace

AraBesqUe, има го този лак, 103 номер е  Peace

# 328
  • Пловдив
Момичета имам въпрос към правешите воден маникюр . Моят лак като го цапна във водата не се простира до края на чашката както е в клипчетата и съответно не мога да направя кой знае какво. Някакъв трик има ли ?

Може да минеш леко около петното лак покрай ръба на чашката с клечка за зъби и така ще се пораздърпа лака към края на чашката. Обаче, ако лакът не става, няма нищо да се получи дори и с този трик. Иначе лаковете, които стават си стават и нови и стари поне, ако говоря за лаковете, които аз използвам. Ако лакът е гъст и по-трудно се закапва във водата, аз му слагам разредител за лак. До колкото знам в топла вода лакът изсъхва по-бързо и не мисля, че ще помогне.

И аз имам Голдън Роуз 103, но съм го купувала отдавна.

# 329
Ами честно казано пробвах как ли не ,но забелязвам ,че тези на Golden Rose Wow не стават баш . Явно защото са по - гъсти като консистенция. С Catherine Arley по се ядва работата , но не е като на клипчетата. Лаковете са новички миналата седмица ги купих.
С топла вода определено не става ☺ Накрая тръснах леко чаиката от яд ,та леко се разля по крайщата 😅😅😅
И да не е просто така да ви похваля Golden Rose Wow Collection . На моите нокти почти нищо не се задържа ,дори и гел , а туй лакче изкара цели 5 дни и то без топ лак. Представям си ако бях сложила и топ ☺

Общи условия

Активация на акаунт