Лакове за нокти- 101

• 97 866
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
zazzzi, разкош. Искам и аз такива ваденки. Mr. Green

Di, много идейно. С лентички си го правила предполагам, а отгоре звездичките са залепени или? Heart Eyes

Black Scorpio, хубава работа. Grinning Каква е причината да не ти издържа лака? Пробвала ли си 8 в 1 на Евелин за основа и за топ - някой от тези двата? 

Аз напоследък съм само с тях, от месеци. Именно с Катрис ми издържа Mesauda 31 почти цяла седмица.

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 19:04 от iv4enceto_91

# 451
  • София...........
iv4enceto_91, кой от двата топ-а е по-хубав?

# 452

Di, много идейно. С лентички си го правила предполагам, а отгоре звездичките са залепени или? Heart Eyes

Мерси  Hug
Да, с лентички (сини), но боята им се разтвори от OPI-то и като ги махнах се появи  синият "ефект". Не е търсен, но пък се получи интересно. А "звездичките" са камъчета за декорация, които под определен ъгъл отразяват доста прилично светлина. Добре, че са от най-малките Mr. Green

# 453
  • При децата ми
Скрит текст:
Mesauda 33

Втори опит със стикерите - не трябва да се слагат нито на много мокър, нито на изсъхнал лак. В единия случай влизат балончета, в другия не успява да залепне добре. Ъгълчетата също да се изрежат, защото се запършват. Mr. Green
Не знам дали някой е ползвал от лаковете на Mesauda, но с 31-цата изкарах 6 дни. Много добра трайност имат, а и си супер пигментирани, съхнат бързо и се нанасят като масло. Скоро не съм се впечатлявала толкова от лак. Crazy
[/quote]

Oт къде купувате "Меsauda"?

# 454
Вече не следя темата, че лаковата ми мания позатихна, но не мога да не споделя престоящата празнична колекция на OPI  Heart Eyes

http://temperaninails.com/2015/10/11/opi-starlight-holiday-2015- … -swatches-review/

Тези три цвята ще се купуват  Heart Eyes Crazy

нещо такова в cheaper вариант? (флормар, ГР и пр. )  Praynig

# 455
  • София
Благодаря! iv4enceto_91, приноси ми се и на мен червено  Heart Eyes

Di, newsm81!!! И аз щях да питам, как си го направила.

Lana Del Rey,мисля, че имам нещо подобно на този лак
http://temperaninails.com/wp-content/uploads/2015/10/OPI-Give-Me-Space-21.jpg
на Перфект
https://plus.google.com/u/0/photos/107204613645981488772/albums/ … 04613645981488772

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 20:17 от zazzzi

# 456
  • Стара Загора
iv4enceto_91, кой от двата топ-а е по-хубав?

Аз лично харесвам повече Катрис, защото не се сгъстява толкова бързо и се заредих с нова опаковка от него. Някои казват, че не намират разлика между двата (хора, които не са толкова вманиачени Wink).

Oт къде купувате "Меsauda"?

От магазини Мория. Мисля че са по 18 лв. Съфорумката, която ми ги даде си е махнала почти всички други лакове и ползва само тях с малки изключения. Носеше ми и базата с 3 топ лака Mr. Green, но не ги взех че ми беше неудобно. Laughing

Вече не следя темата, че лаковата ми мания позатихна, но не мога да не споделя престоящата празнична колекция на OPI  Heart Eyes

http://temperaninails.com/2015/10/11/opi-starlight-holiday-2015- … -swatches-review/

Тези три цвята ще се купуват  Heart Eyes Crazy

нещо такова в cheaper вариант? (флормар, ГР и пр. )  Praynig

Да, Перфекта който предлага Зази е супер. Надето е писала дори, че предпочита него вместо OPI DS Magic. Crazy Обаче не мога да му намеря номера. ooooh!

Perfect K24 е много красив червен цвят, но е с по-ситен шимър от този на OPI. Сигурно има и от бюджетните марки, ама не се сещам в момента. ooooh!

# 457
Зази, страхотни нокти имаш  bouquet но този нюанс на синьото и аз го имах, но не е същото, другото изглежда по- "воднисто" сякаш  Thinking

Ивче, кой номер е червеният на Перфект?

# 458
  • Стара Загора
Точно над/преди снимката съм го написала. Laughing

# 459
  • Вестерос
Аз днес си взех това, не е лошо, на изкуствена е същия цвят, ще го видим утре на дневна светлина.

# 460
Точно над/преди снимката съм го написала. Laughing

Blush Blush Blush
имам температура и не функционирам правилно, ще ме извините  Laughing

# 461

Лака е Перфект , от тези в новите шишета , ами не е покривен  Crossing Arms това е на 3 пласта и пак ми стои леко прозрачен , другия път на бяла остава ще го направя.иначе цвета е нежен , телесен , даже има седеф мисля в него.
Не мога да намеря снимка на лака в нета , да ви го покажа

# 462
Здравейте искам да попитам дали някой знае от каде мога да си купя-поръчам сив брокат с тънка чедка и е течен не е на прах като лак е. Благодаря ви предварително.

# 463
Здравейте искам да попитам дали някой знае от каде мога да си купя-поръчам сив брокат с тънка чедка и е течен не е на прах като лак е. Благодаря ви предварително.
Golden rose Nail art №107, №112, №121.
Намират се във всички магазини, в които се продават лакове за нокти.

# 464
От днес към колекцията с лакове имам и един златист, който ще ползвам основно, за декорации.

Общи условия

Активация на акаунт