Лакове за нокти- 101

• 97 879
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ех,този ГР Рич колор има страшно наситени цветове.

# 421
И моята снимка е от нета, ноктите ми са в гадна форма сега , затова избрах от нета за цвета.

Луст, много як цвят, моят червен е този golden rose color expert 26
Скрит текст:

Кой номер е твоя?

№29
Преди няколко дни доста се почудих на подобно червено, като твоето, но реших, че е доста светло и по-скоро пролетен цвят та го оставих. После естествено, като го търся няма да го намеря  Mr. Green

# 422
  • Вестерос
По-наситено си го виждам аз, а не пиперково. Аз пиперковите само лятото ги харесвам, за сега тъмно червени като твоето или кафеникави също.

# 423
  • Казанлък
Ето ме и мен:

# 424
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Радост,сдобих се със ГР 120   Joy  Страхотно покривен ми изглежда.Благодаря ви момичета. bouquet

# 425
  • Вестерос
Супер и аз днес пак с него се лакирах.

Кати, много хубава комбинация.

# 426
Този ГР 120 май го имам или ако не, то е доста подобен. Страхотен е  Heart Eyes Става интересно и с матов топ отгоре. Пускам една снимка от лятото, ако не е същия лак, извинявам се (не ми се ходи до шкафа да видя номера  Laughing)
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/11174 … 6&oe=56C981B0

Прекрасни червени лакове сте показали! Колкото повече гледам, толкова повече искам да се намажа с всичко  Laughing

# 427
  • Germany
И аз така - колкото повече гледам, толкова повече искам с всичко да се намацам!  Heart Eyes

А с този пепеляв сиво-лилав ГР ме подсетихте за един, който ме чака от много време - GR Rich Color 104. В шишенцето се вижда лек шимър, както и на определена светлина, но е почти незабележим.

За разнообразие сложих  nails inc. Feather 223 edinburgh:

# 428
  • Вестерос
Мисля, че е същият тон, много готино седи с матов Simple Smile

Крисси, харесва ми сегашният ти , много свежо

# 429
Здравейте ,момичета! Привет на новодошлите  Wink  Аз имам лакове на Еси и съм много доволна. Проблеми от този сорт не съм имала!

Решила съм на си направя френски. Имам лентичките на Essence, които са спрени от продажба. Търсих и техния tip painter, но е спрян от продажба. Какъв заместител мога да му намеря, защото с нормален лак не ми се получава с лентичките или аз не съм го направила както трябва?

# 430
# 431
  • Belgium
Вече не следя темата, че лаковата ми мания позатихна, но не мога да не споделя престоящата празнична колекция на OPI  Heart Eyes

http://temperaninails.com/2015/10/11/opi-starlight-holiday-2015- … -swatches-review/

Тези три цвята ще се купуват  Heart Eyes Crazy

# 432
Аз съм така , пообелил се е , днес отворих 1000 кашоно сигурно и замина  ooooh! и счупих нокътя на палеца  #Cussing out

# 433
Аз днес съм така:

Скрит текст:

# 434
  • волно калдъръмче
Здравейте ,момичета! Привет на новодошлите  Wink  Аз имам лакове на Еси и съм много доволна. Проблеми от този сорт не съм имала!

Аз имам проблеми само с Wicked. Ще го пробвам разреден тези дни. Останалите ми есита са си наред.

Общи условия

Активация на акаунт