Лакове за нокти- 101

• 97 845
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • Germany
prinzesata, няколко страници по-назад показах снимка със същия ГР. Аз съм много доволна от дълбочината на цвета, четката е хубава и ако се вземе правилното количество лак, нанасянето става много лесно. Предполагам, че си взела повечко лак с четката и затова така ти се е разлял по ноктите и не ти се е получило. Иначе като покривност и плътност не мога да кажа нищо лошо, напротив, на два нормални пласта покрива идеално. Не знам защо така се е получило при теб.

# 481
  • Варна
Идея си нямам честно казано,но наистина се оплесках грозно Laughing.На мен цветът също ми харесва особено на слънце,но консистенцията на лака ме дразни . Имам една измита четка от ОПИ другия път ще се пробвам с нея.На рич колор четките са същите,но с тях ми е много лесно...абе явно проблема е в блондинката не в лаковете и четките  Laughing.

# 482
  • Germany
Хаха, и аз съм блондинка, не е от това.  Laughing
Просто предполагам не си преценила добре количеството. А между другото първия път, като го пробвах и на мен ми се стори кофти консистенцията - леко по-гъста, но сега и следа нямаше от такива "симптоми".  Rolling Eyes Пробвай пак и да покажеш резултата.  Peace

# 483
  • Пловдив
Ивче, аз началото на лятото си купих светлият люляк и прасковеното с белите частици, седят много хубаво. Peace
За съжаление нямам снимка с тях.

И аз лятото взех същия светъл люляк, ако е този, за който говорите. Много е сладък. При нас продаваха известно време в кварталния магазин.

# 484
# 485
  • Варна

Страхотен! Кой номер е лакът?

# 486
scalestone Благодаря! Нюдът е Golden Rose Color Expert #71.

# 487
  • Варна
scalestone Благодаря! Нюдът е Golden Rose Color Expert #71.

И аз благодаря!

# 488
  • София
Crystal Noir, красота!  Two Hearts

# 489
  • Germany
Perfect S78:

Crystal Noir, страхотен маникюр!  Heart Eyes

# 490
  • София
Chrissie, много хубав маникюр и лак!

Аз съм така

https://plus.google.com/photos/107204613645981488772/albums/6159 … 04613645981488772

# 491
  • USA, Steak State
Аз съм така Nicole by OPI Promises in the Dark

# 492
  • Вестерос
Perfect S78:

Crystal Noir, страхотен маникюр!  Heart Eyes
Ау страхотно е това

# 493
  • Стара Загора
От снощи съм с тази тъмночервена/вамп Mesauda. Обаче откъм нанасяне е леко кофти. Не трябва да се минава с четката повторно там, където има вече цвят, защото се свлича от основата. Явно не е толкова сполучлив тази им серия със сивите капачки. Не знам кой е решил да слага тези безумни шестцифрени номера ooooh! - 151409

# 494
Някои пробвал ли е Sally Hansen Instant Cuticle Remover и какво е мнението ви?

Общи условия

Активация на акаунт