Лакове за нокти- 101

• 97 852
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Скрит текст:
Вече не следя темата, че лаковата ми мания позатихна, но не мога да не споделя престоящата празнична колекция на OPI  Heart Eyes

http://temperaninails.com/2015/10/11/opi-starlight-holiday-2015- … -swatches-review/

Тези три цвята ще се купуват  Heart Eyes Crazy

нещо такова в cheaper вариант? (флормар, ГР и пр. )  Praynig
Защо не изчакаш първо да ги пуснат, за да се видят реални снимки.  Peace

И аз си взех топа на Катрис, да видим как ще е при мен.

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 17:13 от Lemy

# 466
iv4enceto_91, ползвам първия показан от теб на Катрис. Бях с 5 в 1 на AVON за основа и лака на следващия ден беше обелен с една голяма люспа на безименния пръст. Моите нокти имат вертикални набраздявания от ЕГН вероятно  Mr. Green и може би затова не държат лак. Максимумът им е 3 дни, ако седя като принцеса в къщи. Благодаря за предложенията ти! bouquet Радвам се на твоите нокти и не само на тях!

# 467
Здравейте искам да попитам дали някой знае от каде мога да си купя-поръчам сив брокат с тънка чедка и е течен не е на прах като лак е. Благодаря ви предварително.
Golden rose Nail art №107, №112, №121.
Намират се във всички магазини, в които се продават лакове за нокти.

Благодаря ти Simple Smile

# 468
Аз днес си взех това, не е лошо, на изкуствена е същия цвят, ще го видим утре на дневна светлина.

Много е хубав,кой номер е?

# 469
  • Варна
Аз днес си взех това, не е лошо, на изкуствена е същия цвят, ще го видим утре на дневна светлина.

Здравейте! И на мен много ми харесва, ако може номерчето Simple Smile

# 470
  • Стара Загора
Точно над/преди снимката съм го написала. Laughing

Blush Blush Blush
имам температура и не функционирам правилно, ще ме извините  Laughing

Днес видях много хубав червен Перфект - с едър шимър. Разкошен тъмночервен цвят е, но не успях да го хвана с телефона. А и бързах да не ме види някой. Joy Изглежда блед направо. Номер 524 е. Погледни го на живо. Може да ти е добър заместител за едното Опи или да нанесеш един слой по-тъмен цвят и отгоре този. Ако нямах поне 20 от този тип да съм го взела, а може и да го имам. Mr. Green

Скрит текст:

Останалите ги имам подобни от серията Miracle (Flormar), но снощи не посмях да ги предложа, защото не се продаваха тук и са спрени освен това.
Направи ми впечатление, че са сложили стелаж на Флормарите, както и на новите Full Color. Много добре изглеждат така наредени. Laughing Blush Загледах FC 15, FC 27, но набързо се махнах да не прегреша. Mr. Green

Скрит текст:

И на вниманието на тези, които харесват коледни/снежни лакове. Laughing Миналата зима имаше една колекция на p2 Winter who cares?, ако си спомняте , но тук марката не се предлага за съжалание. Днес видях страхотни копия на някаква марка Mania на лаковете от нея в Елитис. Струваха по 2,10 лв. Щракнах цветовете. Като тези на p2 са яркочервения, но е идея по-светъл и белият. Син и лилав няма, а останалите са бледолюляков и сив с черни точки. Има и много светъл люляк и праскова с бели частички, но не ги намирам за уау. Не си взех, защото имам 3 от тези на p2, но червеното и бялото си струва да се погледнат. Peace

Скрит текст:

# 471
  • Вестерос

56 и през деня ми харесва,предпочитам си го пред черния

# 472
  • МАРС
Ивче, аз началото на лятото си купих светлият люляк и прасковеното с белите частици, седят много хубаво. Peace
За съжаление нямам снимка с тях.

# 473
  • Стара Загора
Ивче, аз началото на лятото си купих светлият люляк и прасковеното с белите частици, седят много хубаво. Peace
За съжаление нямам снимка с тях.

Супер. Като ги сложих и ако се сетиш, покажи ги. Hug

# 474
  • Стара Загора
Стелажът с Flormar Full color го има от доста време в Елитис. Когато бяха на промоция си взех един за проба - FC17 Speed limit (бях си харесала един синьо зелен цвят в интернет Utopia Vacation FC25, който изглеждаше много ярък, а на живо е доста блед и се отказах да го купувам). Като покривност много ми харесва - покрива идеално на един пласт, не съм слагала втори. Лакирана съм с него от една седмица, отгоре съм с топ лака на Essence The gel nail polish top coat и единствено там, където нокътят се запечатва, лакът липсва. Мисля да си взема още някой цвят.

# 475
Аз взех четири лака от  Flormar Full color, точно изкушена от това как изглеждаха шишенцата на стилажа, но съм малко разочарована. Единият ми стои като блажна боя, другият не съхне, останалите така и не съм ги пробвала. Хем си зная, че Флормар не са моите лакове, не се разбирам с тях и това си е.

# 476
  • Пловдив
Аз от Flormar Full color съм доволна, е то засега имам само два цвята де, има хубаво покритие, бързо ми съхне и издържа малко по-дълго от останалите ми лакове на ноктите.

# 477
  • Вестерос
Аз не съм си вземала от тях, цветовете са ми същите като на  ГР рич колор

# 478
  • Варна
 ГР колор експерт 32. Божествено изглежда в шишенцето,но се нанася кошмарно. Четката е меко казано отврат и се оплесках като в тийн годините си. Никаква покривност-отвратена съм.

бялото на бруклин прави прилични печати та позамаскира цапаницата.

# 479
  • Стара Загора
Току що попаднах на един подобен цвят на OPI Give me Space от коледната колекция, за която Lana Del Ray питаше. Не е копие, защото OPI е холограмен шимър - Zoya Dream са изкопирали ми се струва.

От по-бюджетните този на LA Girl Brilliant Blue сме коментирали, но не съм сигурна дали е достъпен. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт