Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 39

• 59 170
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Има ли, масата ти е чудесна! Каква и беше дължината и колко струва?

# 421
Лол, масата е разкошна!  Heart Eyes

Искам и аз такава, ама май преди нова маса, нов апартамент ще ми трябва да я събера.  ooooh!

# 422
  • Варна
Има ли, масата е чудна, чудничка! Аз мисля, че освен Иймс, също и черните Есбьорн на Икеа ще стоят страхотно или съчетание от двата вида столове.

Суед, много ти е хубаво жилището. Килимчето в коридора Морум ли е? Доволна ли си от него, че и аз го обмислям за коридора. Искам нещо сиво и което се поддържа лесно, че аз си газя с обувки често в коридора.

Контеса, ти ме разби с това за цветовете. А аз мисля, че точно там имам проблем. Два пъти се опитвам да си направя сиви стените. Вторият път съм по-близо до идеята, но пак не уцелих. Това с избирането от едно квадратче се оказа, че не е лесна работа, не и за мен.

# 423
А възможно ли е да запазим темата в досегашния ѝ вид?
Ако се качват снимки някъде другаде, там и да се обсъждат, а не тук. В този си вид темата добива безумно уродлив вид. Все едно да поканиш някого на гости (форумът е обществен Peace), да наредиш масата в трапезарията, а храната да си я ядеш в кухнята скришом. Само да ходиш от време на време при гостите и да им разказваш колко са вкусни кюфтенцата, как е свежа салатата и колко уханно мирише паят...
Върнете се назад и прочетете последните няколко страници Sick

Ако всички, чиито снимки гледаме ежедневно по блоговете, постъпваха по подобен начин, от кого щяхме да се вдъхновяваме?

# 424
  • густо майна Филибето
Напълно съм съгласна с Ема

В каталога, а и в кутията, боята винаги изглежда по-светла, отколкото ще е на стената. Аз приемам според моите си преценки, че е разлика от минимум един тон.

От мен малко дървени (и не само) стени:
Скрит текст:

# 425
Момичета и Арчо, и аз съм съгласна с Ема. Това е единствената тема, която следя от години, нямях читав нет 7 дни, и сега, сядайки да наваксам изобщо не мога да се ориентирам кой за какво говори.
Арчо, кухнята ти ми харесва.

# 426
  • Варна
Lady и аз така, два пъти боядисах в сиво и ще се наложи трети.  То сиво сиво ама 50 нюанса!

# 427
При мен сивото покри за 2 ръце...

# 428
Ljuboznatelna много хубави стени, въпреки не съм голям любител на дървените облицовки.
Ако все още имаш нужда от врати, може би и на тази ще ѝ намериш място в къщата:
http://olx.bg/ad/darvena-vrata-ID57ZiM.html
Момичета много съм учудена от проблемите ви с цветовете на боите. За по - наситени цветове съм използвала  Levis, Dulux и Tintoretto. Цветовете са 1:1 с ветрилото от което съм ги избирала. Покриха перфектно с две ръце.
И аз предпочитам обсъждането да се илюстрира в темата, но все пак за по - срамежливите е добре да има и друга опция. В противен случай настава едно качване и сваляне на снимки за по няколко минути и пак половината, които не сме чак толкова редовни в темата нищо не сме видели.

# 429
  • Варна
О не става въпрос за покриване, цветът не е точният.

# 430
О не става въпрос за покриване, цветът не е точният.
Едно към едно е, но имах проблеми с едно оранжево...и имах глупоста да съм написала на стените кое какъв цвят да е. Голямо боядисване падна, а боята беше и доста скъпа. Тогава ми обясниха, че зависи от пигмента

# 431
  • Варна
При мен явно е друг проблема, когато избирам от каталог с тези малки квадратчета избирам грешен цвят. Когато го нанеса на стената изобщо не е това, което съм искала, дори взех един каталог в къщи да проверя, ами едно към едно е, но не е това кето съм искала. Явно пространствен ми е проблема, или очен!

# 432
В САЩ продават едни малки кутийки бия ( 50 или 100 гр.) пробваш с тях

# 433
  • Варна
Да ама в САЩ, тук само Дулукс предлагат и то много малко разцветки. Левис имат по 250 гр база да се оцвети и следващия път така ще е, но идва малко скъпичко.

# 434
Ох, отдъхнах си, че темата ще се запази!
Аз почти не пиша, защото рядко имам нещо за споделяне, но постоянно чета тук, когато имам
време.
Напоследък черно-бялото ме привлича, това след като накичих шарени възглавници (флорални), жълти пердета и т.н.http://bloggar.aftonbladet.se/stilinspiration/2015/09/monochrome-interior-love/

Общи условия

Активация на акаунт