Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с акта за раждане на единния участник?
Какви проблеми се обсъждат по време на бременност?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с акта за раждане на единния участник?
Единният участник споделя, че е отишъл да си извади свидетелство за съдимост, но му казали, че актът му за раждане не е валиден, защото няма имена на родители. Той изрази учудване от ситуацията, тъй като смяташе, че това е официален документ, който му беше издаден преди 30 години. Сега трябва да отиде в Бургас да си извади нов акт за раждане.
-
Какви проблеми се обсъждат по време на бременност?
Участниците обсъждат различни проблеми, свързани с бременността, като кървене, проблеми с щитовидната жлеза, преместване на жилище, изследвания, мазане с кремове против стрии, използване на кола маска и избор на козметика за бебета. Освен това те задават въпроси относно грижата за кожата по време на бременност.
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Участниците обсъждат различни марки бебешка козметика като Бубхен, Мустела, Бохко, Веледа и студен пресован био кокос. Те изразяват предпочитанията си и споделят опита си с използването на различни продукти за грижа за кожата на бебето. Важно е да изберете продукти с естествени съставки и подходящи за деликатната кожа на бебето. Някои майки предпочитат естествени продукти като тези на Веледа поради добрите резултати и приятния аромат.
-
Какви са ползите от кокосовото масло за кожата по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните кремове за предотвратяване на стрии по време на бременност?

Допълнително мъжа ми след няколко дена заминава за един остров и ще се върне в края на семптември, юни месец трябва да се изнесем от квартирата, а нова не сме намерили... изобщо... "щастие" ни тресе 
и ....по-малко дъждове, че ми писна вече
по-често значи повече стрес според мен, но на по рядко май не бих се навила 

Трудно и неприятно е, когато трябва да се местиш с бебе на ръце, независимо дали имаш помощ или не! Все пак никой не знае кка искаш ти да си подредиш дома! Аз сега реално или юни месец трябва да намеря нова квартира или за седмица -две в края на август и началото на септември... 7-ми Септември ми е краен срок да запиша малчото на училище за новата учебна година, а това става по адресна регистрация