Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 39

• 59 181
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Има ли ...много е хубава масата, така настанена сред стаята, със заобикалящата я покъщнина е страхотна. Дървото отблизо, с естесвената му неравност също ..Абе красота! И навън градината ти е много хубава, нея не си ни я показвала  Wink

Днес тръгнах да пиша подобен пост на този от Ема, но се върнах и изтрих всичко, защото не съм от сто години тук, даже няма и 2 , и въпреки това ,че не ремонтирам със замаха на някои от вас, или пък да обитавам мезонет, или поне 3 стаен апартамент, ми се струваше нелепо да гледате нещо там и да го обсъждате тук ..

Едно време във фотографската тема се правеше така -пускаш кадър за критика в темата, но коментарите ги пишеш под самия кадър във Фликр...Кадъра в темата е с линк-препратка към Фликр, малък тъмб , който , ако ще и един милион зяпачи да го гледат, като е малък едва ли им върши работа...

# 436
  • софия
Масата е разкошна!
Стените също!

# 437
  • ВАРНА
Имам въпрос - предстои ми ремонт на кухня с приобщаване на тераса.Помещението общо става 22 квадрата,като е г-образно и начупено,заради колона,която не можем да избием  Rolling Eyes Според дизайнерката за да не смалявам и да режа оптически още повече помещението да си избера само 1 настила - ламинат,включително около мивката/печката.Моите размисли са доколко практично е това,редовно ми изкипяват супи  newsm78 та се чудя какви други варианти би могло да има за да изглежда добре  Thinking

# 438
  • Варна
И аз мисля, че цветовете, които избрах, са 1:1 с карнетките. Просто не ги избрах както трябва. Не успявам да си представя цялостната картинка.

И аз предпочитам темата да се запази както беше. Моят дом е в Гугъл+ заедно с истинското ми име и лик. Ако все пак желанието на повечето е ЗА новостите, така да бъде. Само да не замре темата, че е една от малкото хубави и с интелигентен тон тук във форума.  Peace

# 439
  • густо майна Филибето
pep_si , благодаря за предложението  bouquet С вратите слава Богу приключих Simple Smile
 Очертава се в коридора да имам изключително само врати и едно местенце за огледало и шкаф.
 Вратите са дървени, касетирани, с квадратни и правоъгълни форми са всички, но пък най-разнообразни. На всичко отгоре измислих и един вграден гардероб и сега се чудя неговите врати на коя от всички най-много да наподобяват Simple Smile
 Решила съм четирите, плюс двете на гардероба, да са бели (откъм коридора), само тази към двевната да оставя дърво (орех).

# 440
Има ли, много е хубава масата. Честито!
А на мен сламените ти столчета ми харесват. Не знам с Иймсове няма ли да стане малко по-скучно...
Aз бих им махнала сивите възглавнички, де. По принцип не хаесвам стол с възглавнички.

Присетих се за "Superleggera" (буквално свръхлек стол) на Джо Понти, който също е с плетена седалка:
Скрит текст:

# 441
Момичета, ей това много ми харесва: http://nemski-centar.com/vsichko-za-doma/mebeli/etazherki-i-post … erka-Living-Style

... обаче как да го купя от сега, като още нямам даже под сложен. Не знам дали финално ще се вписва и дали няма да си сменя (100 пъти) мнението, кое как да изглежда по време на ремонта...

# 442
  • софия
Страшно ми харесва показаната стая! Комбинацията сиво, дърво и черно, големите прозорци, високите тавани... всичко.
Ема е права, аз си изтрих и оттам албума. Ако има нещо за показване по нататък, ще покажа тук.

# 443
Момичета, пердета или щори имате във вашия хол?  Кое предпочитате пред двете? Също така ми предстои остъкляване на тераса и за там се чудя какво е най-удачно да сложа - перде или някакви щори? Много ще ми бъдат полезни мненията ви.  Peace

# 444
Момичета, пердета или щори имате във вашия хол?  Кое предпочитате пред двете? Също така ми предстои остъкляване на тераса и за там се чудя какво е най-удачно да сложа - перде или някакви щори? Много ще ми бъдат полезни мненията ви.  Peace
Ние имаме големи дървени щори ,но смятам да сложа и леки ефирни пердета .

За терасата предпочитам щори ,защото спират добре светлината и създават бариера срещу видимостта. Peace

# 445
Къща шизофреник  Grinning
Мрънкам, че не знам как ще преборя мъжа ми за груби стени и бетон. Това за него е нещо нечувано. Днес каза, че не можем да направим комините тухлени защото няма да имаме време да се занимае да ги изработи финно. Аз отговорих, че това не е проблем, даже още по-добре и последва  Shocked

# 446
http://krasitod.snimka.bg/properties/apartament.878353
Реших да споделя още една идея за кухнята, на някого може да му хрумне някакъв съвет или идея

# 447
Момичета,аз нямам проблем да си пускам снимките, но някои хора имат и затова не се включват,а съм сигурна,че имат,какво да покажат! Ако искате да го направим така: всеки да си преценява,къде да си ги публикува,а ако някой срамежлив иска съвет,може да поиска паролата и да ги пусне в албума за обсъждане! Пу,пу,да не дава Господ да замира темата! Това е последното,което искам!
Ето,пак отварям линка с масата https://www.flickr.com/photos/129857414@N05/20999529588/in/photostream/
Радвам се, че ви хареса!Не че нещо,ама на живо е още по- хубава Heart Eyes, а на допир е разкош!
Асос,разбира се,че няма проблем да ползваш снимките Hug  Дълга е 1,90.
Барба,,нали знаеш,какво е нещо като ти легне на сърце? Ей така съм аз с пустите Иймсове! Колкото повече ги гледам, толкова повече ми харесват! Разбира се,че няма да са оригинали. В момента има много голямо предлагане и цената им е много приемлива!
Госпожице, градината ми е една голяма зелена поляна и нищо друго няма за показваме,за съжаление! Аз съм от тея,дето могат и изкуствено цвете да уморят Embarassed Не е като разкошната градина на Любознателна!

Любознателна,тези стени са страхотни! Много ми харесаха!
Моргана, дизайнерката ти е права! Направете цялото помещение с една и съща настилка и ще изглежда оптически по- голямо! При мене е така и въпреки че сме с ламинат, за три години в кухнята не съм имала никакъв проблем. Сложих само едно чердженце пред мивката и пей сърце!
Ох, Карамелена , дръж здраво фронта, че усещам,че битката ще е нечувана! Точно днес чух коментар,ама защо са тея дупки така в тая маса? Не трябва ли да е гладка Whistling

Относно цветовете, досега какъвто е бил цветът в кутията,такъв ми се е получавал и на стената. Проблемът при мен идва само,когато не съм улучила комбинацията между цвета и останалата обстановка,както беше в коридора ми.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 23:44 от Има ли значение?

# 448
  • На брега
Имам въпрос - предстои ми ремонт на кухня с приобщаване на тераса.Помещението общо става 22 квадрата,като е г-образно и начупено,заради колона,която не можем да избием  Rolling Eyes Според дизайнерката за да не смалявам и да режа оптически още повече помещението да си избера само 1 настила - ламинат,включително около мивката/печката.Моите размисли са доколко практично е това,редовно ми изкипяват супи  newsm78 та се чудя какви други варианти би могло да има за да изглежда добре  Thinking
Добре дошла в отбора с приобщените тераси Laughing! Аз съм така, но моето помещение е малко по-голямо.
Скрит текст:
Също е Г-образно, като късата (тя е и тясна)част не може да се ползва за разполагане на мебели. Това е проходната зона от входната врата към банята и сегашната ни спалня.Там са прозорците. Супите са ми най-малкият проблем - ако имам притеснения от мазни пръски или поразии при готвене мога да сложа една лека и лесно перяща се пътека пред кухненските шкафове... У нас входната врата е в това помещение и от двора се влиза направо в стаята. Нямам антре, а само малък стар коридор, който остана пред банята и спалнята, т.е във вътрешната част на къщата. Няма как да над.пя гостите си да се събуват на двора, а и на нас ще ни се наложи да влезем с обувки за да се събуем на сухо и светло поне... Не мога да сложа чердженце там, защото пода е денивелиран и при отварянето, вратата ги набира.
Не съм се консултирала с дизайнерка, но и аз мисля, че не е добре да използвам различни настилки, особено отрязани в линия. Все пак планирам, ако имам проблем с паркета пред входната врата да изрежа паркетинки и да вградя плочки с размерите на паркета. Някакъв такъв асиметричен преход.  Поставихме паркет (показвала съм го в друга тема, където обсъждахме техники за омасляване), избрах да е с шарка тип дюшеме разположен под ъгъл, точно за да разширява оптически помещението. Друга причина да избера остър ъгъл е, че размера на паркетинките ми е различен от размера на тези в съседната стая, които също са редени, като дюшеме, но по дължината на стаята. При отворена врата, когато се виждат двата пода с паркет в една линия, но с различна големина ще дразни. Третата причина е най-смешна Laughing... Когато две линии се съединяват под прав ъгъл - това носи напрежение/конфликт. Навлизането под различен от правият ъгъл намалява драматичния ефект от пресичането.
Можеш да обсъдиш с дизайнерката си възможностите за асиметричен преход от плочки към ламинат без фуга или да използваш чердженце.

# 449
Има ли,
благодаря, че сподели отново тук! Възхитена съм.
Мога да си представя какво удоволствие е да имаш нещо толкова натурално като тази дървената маса. Това дърво как се казва на български?
Исках и без това да питам тук, за скрин от същото или подобно дърво. Тук му казват кернбухе.
Трябва ми за спалнята и затова искам да е само с масло третиран и то екологично.
Ето тук намерих нещо, но не ми харесва като естетика. Не ми е елегантно достатъчно.

Имате ли идея за някакъв по-хубав скрин или ракла от необработено (само омаслено, небоядисано или байзвано ) дърво?

Това тук ми харесва, но е много дълго и доста скъпо.

Нова тема,
паркетът е супер.Със здраве да си го ползвате!

Има ли , много елегантни и фини комбинациите от пода, лайстните и стената на последната снимка.

Общи условия

Активация на акаунт