Лекарите в РУСЕ

• 80 514
  • 212
  •   1
Отговори
# 105
Ясно. Успех в избора на нови лични лекари.  Hug

# 106
Точно при Удева е детето и мисля да я сменя  Confused

А тази д - р Папазян педиатър ли е?

Д-р Силвия Папазян не е педиатър.И двете ми деца са записани при нея.За по леки случаи е ок.

# 107
Някакви мнения за д-р Снежана Стоянова - невролог в 1 ДКЦ? Или препоръки при кого да заведа сина си, на 11 години.

# 108
Не съм я чувала тази докторка  Thinking , в първа знам Грозев и Ламбева (при нея съм ходила, доволна съм) . За дете обаче би трябвало детски невролог, тук в града такава е само д-р Алексиева (мненията за нея са смесени и даже повечето негативни май). Ако е нещо по-сериозно най-добре в София.

# 109
Става въпрос за главоболие при дете, незнам дали е сериозно, надявам се да не е. Но за тази лекарка - Стоянова чух, че не е детски, но имала опит с деца.

# 110
  • в огледалото на живота
Става въпрос за главоболие при дете, незнам дали е сериозно, надявам се да не е. Но за тази лекарка - Стоянова чух, че не е детски, но имала опит с деца.
Не отхвърляйте преглед и при очен лекар...един съвет,ако позволите
 Peace
Понякога главоболието е съпроводено и от проблеми свързани в тази област.
Така преди години открих,че синът ми е с голям диоптър и има нужда от очила.

# 111
Калина, защо искаш да смениш д-р Удева? Ако искаш ми пиши на ЛС. Аз имам бебче на два месеца, което записахме при нея. Но има едно нещо, което не знаех преди това. И се чудя дали същото това нещо не е причината да се отписвате  Confused
Иначе, от малкото ми контакти до сега с нея съм с прекрасни впечатления  Simple Smile

# 112
Мамита... има ли GP който да приеме възрастни, болни пациенти с телк изобщо? Моята също не приема, но тя наистина е много натоварена, много се чака. Кварталната ме оразя по много груб за мен начин, т.е. нелогично обяснение за отказ получих, щом аз не съм била записана при нея, нямала да приеме и родителите ми! С течение на обстоятелствата се наложи родителите ми да се местят при мен, но за бога не мога да намеря GP за тях. Първото им питане е - възрастни ли са? Като им кажа, че са възрастни с телк и веднага ме орязват, от къде за бога да намеря лекар, който да ги приеме. Отчайвам се вече... никой не ги иска... Разбирам, че всеки месец трябва да изписват лекарства, направления ще трябва да дават и си е допълнителна работа, но нали държавата плаща за брой пациенти??? Не държа да е много добър вече,нямам претенции нито за местонахождението из града,  просто за изписване на лекарства и и за направления при необходимост. Някой да ми препоръчате?
Благодаря...

# 113
Hati_86, оитай при моята лична д-р Гецова.
Аз много доволна
И тя е с много пациенти, но пък има наети да работят при нея още 4-ма доктора и 4-ри сестри и не се чака много. Виждам, че непрекъсното чакат и доста възрастни хора с рецептурни книжки.
Пред старото крило на болницата й е практиката.
Ако съм с проблем, сама ме праща и дава направления за специалист или болница, независимо на коя дата от месеца е.
Скрит текст:
Избраха я за  GP на годината.  Wink

телефони: 0888341595 , 082 871126

А и точно сега му е времето за смяна на лични лекари.  Wink

Успех!  Praynig

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 10:42 от chibi

# 114
chibi много благодаря за съвета. Днеска ходих при д-р Гецова, отначало и тя малко се възмути от факта, но като и разказах причините, налагащи да преместя родителите ми при мен и отказа на много други лекари, явно ме съжали и прие. Много ми хареса обстановката, сестрите, другите лекари / помощници. Имаше много усмихнати хора, а самата докторка се държи много мило с пациентите си, с работниците си, много сърдечна ми се стори. Още веднъж ти благодаря chibi.

# 115
Hati_86, радвам се за теб и родителите ти.  Peace
Дано и за напред да останете доволни и да им се налага по-малко посещения на лекари.  Praynig  Heart Eyes

# 116
Здравейте,
някой да знае къде се намира частния кабинет на д-р Станимир Георгиев - хирург и телефон за връзка с него? В нета не намирам никаква информация, освен че е бил около халите. Вече не работел в болницата.
Благодаря.

# 117
Здравейте,
някой да знае къде се намира частния кабинет на д-р Станимир Георгиев - хирург и телефон за връзка с него? В нета не намирам никаква информация, освен че е бил около халите. Вече не работел в болницата.
Благодаря.
Не работи ли вече в болницата, много жалко.  Cry
Звънни на д-р Гецова . Преди време ми беше казала, че знае къде д-р Георгиев си е преместил кабинета.
Ние също го ползвахме за операции от общата хирургия, докато беше в болицата. Лично аз два пъти съм се оперирирала при него.  Wink Много, много сме доволни.  Peace
Успех!  Praynig

# 118
Здравейте,
Благодаря.

Частният кабинет на д-р Георгиев е на улицата където е високата сграда на Енергото.Съжалявам, но не помня името й, но има табелка с името му.

# 119
Здравейте
И аз имам въпрос относно д-р Станимир Георгиев... Имам да махам две бенки по естетически причини и ме насочиха към него.Знаете ли каква е цената на тази услуга?
Имам номер негов,но ми се иска да се обадя направо за записване,а е добре предварително да знам цена,ако някой от вас има скорошна информация,разбира се.Знам,че няма да съм с направление,понеже не е по медицински причини премахването...

Общи условия

Активация на акаунт