Лекарите в РУСЕ

• 80 473
  • 212
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Аз ще махам след седмица но ще съм по ЗК и не при него. Но моята не е на видно място. Ако искаш ще разпитам по принцип колко струва като отида?

# 121
Аз ще махам след седмица но ще съм по ЗК и не при него. Но моята не е на видно място. Ако искаш ще разпитам по принцип колко струва като отида?

Ще съм ти много благодарна,ако разпиташ...
Моите не са опасни и затова по естетически причини,но едната е на деколтето и я закачам понякога,а другата над сгъвката на мишницата и също напоследък закачам.Не нося и потници,защото ми е неприятно и така.
Интересува ме колко струва премахването на двете.Кожната ми каза 50-60 на бенка,но не знам колко е актуална информацията.

# 122
 Hati_86 , пиши , ако си разбрала къде си е преместил кабинета д-р  Станимир Георгиев?  Praynig
Не ми трябва, пу-пу,  но не е зле човек да е информиран.  Wink
И наистина ли вече не работи в болницата или са само слухове?  newsm78

# 123

Да побутна темата и да питам какво стана с теб,Ели? Мина ли?Аз уж днес Щях да се обаждам,но телефона беше изключен.Утре пак ще пробвам...Дано го намеря.

# 124
  • Русе
Божеее, аз търсих по другите русенски теми къде съм дала обещание  ooooh! Хич не се сетих за тази  Embarassed

Махнах я. Днес ходих на превръзка а другата седмица ще махам конци. Мога само да похваля Медика за любезното отношение и условия. Та на въпросът: питах приемащият ме хирург (не беше моята) колко им е тарифата. Първо каза колкото е клиничната пътека а то няма такава. После 500 лв, после смъкна на 180 а после каза че винаги намират пътека по която да ги махат. Услужливо ми даде и визитна картичка. Не го познавам, не знам кой е. Не смятам че ми отговори адекватно. А отделението беше пълно с такива пациенти и вървяхме на конвейер  Laughing
Др. Ст. Георгиев оперира съкилийничка  Mr. Green но не беше бенка.
Ако имаш въпроси за самото махане и последствия, ще разказвам но ако можеш по ЗК....

# 125
Ели, дано всичко да е наред.  Praynig
Последно да разбирам ли, че д-ра Ст. Георгиев все още си работи в неговото отделение и да се успокоя.  Wink

# 126
  • Русе
като се разпитвахме коя за какво е, мацето неговото име каза. Обаче къде, как и защо работи - не знам  newsm78

# 127
като се разпитвахме коя за какво е, мацето неговото име каза. Обаче къде, как и защо работи - не знам  newsm78

Ясно.  Heart Eyes
Най-добре е да  не му се налага на човек да разбира.  Praynig

# 128
Да,Ели,ако може разкажи подробно за махането...
Няма да стане по ЗК сигурно,защото не са проблемни двете бенки.Само ми пречат и аз съм си наумила да ги махна,но 500 лв. е....Нямам думи.Дано утре се свържа да видим на мен кво ще кажат.

# 129
  • Русе
Ще ти пиша довечера на лични. И става по ЗК.

# 130
Ще ти пиша довечера на лични. И става по ЗК.
Добре,благодаря!Ще чакам!

# 131
синя птица Най-накрая намерих д-р Станимир Георгиев пфууу, частния му кабинет е точно до ресторант Алиби /по пътя от вазата към центъра/, съседната къща, няма табела, няма работно време...
Каза, че работи като общ хирург за УМБАЛ и на частно в Медика.

# 132
Hati_86, много благодаря за информацията.  bouquet

# 133
Здравейте! Търся добър психиатър в Русе?

# 134
Бранкованова   и един мъж от мъжкото отделение в психото, ама как се казваше, Станков ли беше, висок, около 45г ...

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 20:36 от Камалия

Общи условия

Активация на акаунт