Лекарите в РУСЕ

• 80 440
  • 212
  •   1
Отговори
# 150
Препоръчайте ми личен лекар за мене и за детето ми. Трябва да си сменям л.л., защото тя ще приключва практиката си като такава.
Мнения за д-р Дарина Кънева в ж.к- "Изток"?
Иска ми се да дава направления при нужда, да няма много навалица.
Д-р Гецова става ли?

При Кънева не.Била съм й пациентка.В кой квартал живеете?В Чардейка Илиева е детски лекар,претупва хората набързо и дава направления.Не се чака много.Моята е Милена Иванова на ул.Згориград,която обръща внимание,особено на деца,но се чака много,ако сте без детето.

# 151
  • Русе
Здравейте!Може ли ако някой си е поставил гръдни импланти при доктор Живко Димитров да сподели мнение.Аз съм с импланти но искам да ги сменям.Благодаря ви предварително Simple Smile

# 152
Аз търся къде да си правя диамантено микродермаамбразио изгодно.Преди ходех при Нина Йорданова, но са го вдигнали от 20 на 85 лв...

# 153
  • Русе
Ками, а защо не си купиш уред и да си го ползваш у вас?

# 154
  • На брега на реката
Ели, дай линк. Изисква ли се нещо специално като козметикаи въобще щакво е нужно за уреда за домашна употреба?

# 155
  • Русе
http://old.bg-mamma.com/?topic=979306;topicrefid=20

Темата за домашните уреди. Предупреждавам че е много зарибяваща  Mr. Green

За дермата не се изискват продукти освен смяна на главите. Има условия за ползване - кога, по колко и прочие  Peace

# 156
Боже, защо тярбваше да поглеждам в тази тема...
ПП: Четох, ходих, купих си и си направих.  Blush Flutter
Благодаря ти! Hug bouquet

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 20:10 от Камалия

# 157
  • Русе
Аз написах предупреждение  Crazy

Каква марка взе? Нали прочете условията?

# 158
Да, лидския уред

# 159
  • На брега на реката
Има го сега в Лидл ли? Не съм го срещала в тукашната брашура. Ще търся из амазон сходно. И аз мн се запалих и нямам търпение да си го взема 😂

# 160
в лидл в здравец го има

# 161
  • На брега на реката
Камалия, аз съм в Ирландия 😁 Ще ми е трудно да ида до Здравец. Обикновено има няколко седмици разлика между продуктите, които пускат в Лидл в различните държави, за това казах, че не съм го срещала в брошурите им Simple Smile

# 162
не знаех, извинявай  Hug  bouquet

# 163
    Здравейте, имате ли информация за д-р Ивайло Вутов Нанов - Хирургия, хирург в транспортна болница? Интересува ме за вътрешни хемороиди.

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 23:19 от Milen Stanev

# 164
    Здравейте,знаете ли каква е цената в Медика за спермограма? Можете ли да препоръчате къде да се направи? Благодаря ви много.

Общи условия

Активация на акаунт