Лекарите в РУСЕ

• 80 456
  • 212
  •   1
Отговори
# 135
д-р Бранкованова, д-р Бойко Иванов

# 136
Благодаря за отговорите!  Simple Smile

# 137
  • Русе, България
Можете ли да дадете информация за актуален кабинет и телефон на д-р Кина Дамянова - ендокринолог? Друг лекар ми я препоръча и адреса, който ми даде, е ул. Борисова, до II поликлиника, но на телефона, който намерих в комплект с този адрес, докторката не отговаря и ми казаха, че от 6 месеца не е там. Знаете ли нещо?

# 138
Можете ли да дадете информация за актуален кабинет и телефон на д-р Кина Дамянова - ендокринолог? Друг лекар ми я препоръча и адреса, който ми даде, е ул. Борисова, до II поликлиника, но на телефона, който намерих в комплект с този адрес, докторката не отговаря и ми казаха, че от 6 месеца не е там. Знаете ли нещо?

Кабинета на д-р Дамянова е в блока срещу поликлиниката на ул.Борисова.
тел. 0988 97 99 09

# 139
А доволна ли си от нея, признавам за първи път я чувам. Работи ли по каса?

# 140
  • Русе, България
Аз за първи път ще бъда при нея, иначе работи по каса. Най-скорошните й часове са за 11 април. Sad Понеже до тогава направлението ми ще е изтекло, се уговорихме да отида преди това и да чакам пред кабинета без час. Присъединявам се към въпроса - доволна ли си от нея, Люта_чушка?

# 141
Аз за първи път ще бъда при нея, иначе работи по каса. Най-скорошните й часове са за 11 април. Sad Понеже до тогава направлението ми ще е изтекло, се уговорихме да отида преди това и да чакам пред кабинета без час. Присъединявам се към въпроса - доволна ли си от нея, Люта_чушка?

Не съм ходила при нея или друг ендокринолог. Просто минавам всеки ден покрай кабинета и записах телефона.

# 142
Разбрах, ами тогава ще чакам отзиви от Pyjamka  Hug

# 143
Здравейте !
Относно д-р Дамянова аз съм доволна, ходих наскоро при нея и ми обърна внимание. Изслушва, не бърза и доста хубаво си поприказвахме Simple Smile

# 144
  • Русе, България
Да споделя впечатленията си от посещението при д-р Дамянова. Много съм доволна как премина прегледът. Нямах час, но въпреки това ме приеха между прегледите на други пациенти в момент, когато нямаше чакащи. Иначе в чакалнята е изнесен списък с реда на записаните. Докторката беше любезна, търпеливо ме изслуша и по достъпен начин ми обясни важни неща. Преслуша ме, измери кръвно налягане, пулс. В кабинета й има и видеозон.
Досега не съм посещавала ендокринолог, но се радвам, че избрах да отида при нея.

# 145
Да споделя впечатленията си от посещението при д-р Дамянова. Много съм доволна как премина прегледът. Нямах час, но въпреки това ме приеха между прегледите на други пациенти в момент, когато нямаше чакащи. Иначе в чакалнята е изнесен списък с реда на записаните. Докторката беше любезна, търпеливо ме изслуша и по достъпен начин ми обясни важни неща. Преслуша ме, измери кръвно налягане, пулс. В кабинета й има и видеозон.
Досега не съм посещавала ендокринолог, но се радвам, че избрах да отида при нея.

Благодаря, че сподели  Hug . Явно и аз при нея ще отида. Видеозона заплаща ли се или го минава по каса?

# 146
  • Русе, България
Заплаща се допълнително 30 лв., каза ми, че не се поема от здравната каса.

# 147
Благодаря Peace

# 148
Препоръчайте ми личен лекар за мене и за детето ми. Трябва да си сменям л.л., защото тя ще приключва практиката си като такава.
Мнения за д-р Дарина Кънева в ж.к- "Изток"?
Иска ми се да дава направления при нужда, да няма много навалица.
Д-р Гецова става ли?

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 16:32 от Spring again

# 149
Някой да познава личен лекар, който не ваксинира, освен Антония Антонова? Може и на лични съобщения.

Общи условия

Активация на акаунт