Лекарите в РУСЕ

• 80 580
  • 212
  •   1
Отговори
# 75
Затварят кабинети по една или друга причина. Лекарите станаха кът.

# 76
  • Русе
Е, то за специалистите ми е ясно, ама и общопрактикуващите ли бягат в чужбина?

# 77
Не. Бившата педиатърка на сина ми - дългогодишен личен лекар си затвори кабинета преди 4-5г някъде. Къде отидоха всичките и пациенти? Наскоро чух че още една докторка ЛЛ е починала. За нови лекари не съм чувала да се появяват.

# 78
Е, то за специалистите ми е ясно, ама и общопрактикуващите ли бягат в чужбина?
Бягат всякакви  - и лични лекари и специалисти. Там и условията за работа, и заплащането са доста по-добри.  Но и там пациентът е всичко, и лекарите се съобразяват изцяло с него . 
Интересно защо не вземат пациенти. Градът се изпразни или в посока София, или през Терминал 2 на летището й.  Thinking

# 79
  • На брега на реката
Не знам къде да споделя, но съм безкрайно разочарована от отношението и поведението на екипа в Мобилмед. Наслушах се на псувни, грубости и лошо държание. Та в тая връзка, къде другаде си водите децата при нещо спешно и неотложно?

# 80
Веднъж съм си патила от спешното преди няколко години и от тогава ги избягвам за детето.Случвало се е през нощта с пристъп, отивам направо в едно от детските отделения ,търся дежурния педиатър и се моля за частен преглед.Не са ми отказвали.

# 81
Не познавам доволен от Мобилмед. Включайше щяха да уморят и моя син.
Наскоро открих спешен кабинет в трета поликлиника в Медика. Минава се през входа на рампата и кабинета е срещу рецепцията.
Иначе за детето ако трябва нещо спешно и аз бих отишла директно в отделението.

# 82
  • На брега на реката
На нас ни трябваше за поставяне на инжекция. И все пак за три ходения, нито един не каза "дайте да го прегледаме това дете". А днес беше черешката, но не ми се изпада в подробности, не си струва. В детското също са ми държали груба сметка, май само с д-р Наков като ходихме преди време, се отнесоха с разбиране и професионално. Еми такива да си бягат колкото искат в чужбина, с тях, без тях, все тая.

# 83
Горчивата истина е , че  част от лекарите, а и от останалият медицински персонал не знаят, не умеят как да се държат с пациентите и близките им.  ooooh! А те отиват при тях със своите болки и надежди...

# 84
Не знам къде да споделя, но съм безкрайно разочарована от отношението и поведението на екипа в Мобилмед. Наслушах се на псувни, грубости и лошо държание. Та в тая връзка, къде другаде си водите децата при нещо спешно и неотложно?
Напълно съм съгласна с теб. Като идват събота и неделя съм на тръни -винаги търся на частно преглед .В Мобилмед съм ходила 3 пъти ,неадекватно лечение винаги .То не че през седмицата не ми се налага пак да търся лекари .С една дума писна ми да си плащам осигуровки и да си плащам и прегледи .За инжекции търся сестра .

# 85
Моля ви да споделите впечатления за д-р Хубчев и по точно като оператор на лапароскопии?  Praynig

# 86
Здравейте!
Предстои ни да се преместим цялото семейство в Русе след няколко месеца. Можете ли да ме насочите към педиатър, където за запишем бебчето за консултации?

Успяхте ли да намерите личен лекар? На мен също скоро ми предстои връщане в Русе ,но с малко по-големи деца на 3 и на 6г..
п.п и аз съм до Стоматологията, но май вече търся някой ,който изобщо приема пациенти

Малко късно се включвам,ама не смогвам да стигна и до форума. Другата седмица ще се местим, още не съм се свързвала с никого. :\

# 87
Здравейте! Моля за мнения , впечатления за очната Д-р Калчева в Транспортен ДКЦ ?

# 88
Здравейте! Моля за мнения , впечатления за очната Д-р Калчева в Транспортен ДКЦ ?

Аз съм с добри впечатления, но нямам кой знае какъв очен проблем. Ходила съм 3-4 пъти на преглед, майка ми и баща ми от години само там ходят. Внимателна е, преглежда обстойно.

# 89
mibobo, мерси!
За обикновен преглед става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт