Бродирана красота Тема 131

• 86 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
ba4iiska  брой ме за игрите.

# 166
Flash* и трите гоблена са ти много красиви .Хортензии с раковини много ми харесва напомня ми за лятото надявам се и аз да си го купя някой ден и да го ушия .
celuFka на мен така успокояващо ми се отразяват слънчогледите

# 167
Абе, не е сложен, ама не е и от лесните.  ooooh!
Примерно горния ред върви много лекичко, където е небето. Обаче по къщата имаше една страница с 40 цвята в квадрат.  Shocked Там се чувствах все едно редя пъзел. Обаче пък ме кефи. Според мен на HAED, всеки бод си заслужава, макар че имат и големи изгъзици за модели.  Peace

# 168
  • Варна
 galia69, ако решиш да си го комплектоваш, мога да сканирам схемата и кодовете.

# 169

два разделителя за колежки.

# 170
Ей, момичета, големи красоти видях. Шапка ви свалям за големите проекти- аз нещо все към дребоси клоня. Започнах коледна подготовка и ще пикажа скоро.
За игри... записана съм в две коледни вече, но нали съм като Мечо Пух.... колкото повече, толкова повече.  С две ръце съм  "ЗА ".

# 171
galia69, ако решиш да си го комплектоваш, мога да сканирам схемата и кодовете.
Много благодаря няма да откажа схемата и кодовете .
galia69@mail.bg

# 172
  • Ямбол
Aetera, човек като те гледа как бързо шиеш, ще реши че ХАЕД-а е песен Simple Smile Би ли споделила как върви разхода на конци, със сигурност никак не е малък.

Хич не ги смятам конците, доста голямо количество отива Simple Smile
Само от http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=2327 до сега съм ползвала 2 макари, а едвам съм почнала с бялото. Виж на снимката. Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
Често казано, леко се надскочих с размера. Доста е голям.
Схемите са доста трудни.
Еднообразни цветове нямам, заради малките детайли и различни фигури из целия гоблен. Да шиеш 70-80 различни цвята на една страница си е доста кофти.
Но пък за сметка на това няма различия в нишките и в бодовете като Дименшънс примерно.
НО е.. АДСКИ голям  Mr. Green Понякога се мобилизирвам яко, исках до 1година да е готов.
Сега обаче виждам, че това е абсурдно кратък срок, предполагам 2г в най-добрият случай. Което... си е доста.  Mr. Green
Пък и идва Коледа, малко картички искам да бодна... Абе не е лесно да си гобленарче.  Blush
Успех на всички с боцкането.   bouquet

P.S Скоро почвам лицата и направо нямам търпение. Там предполагам, че ще е най-детайлно. В момента шия облегалката на стола, КОШМАР е. 100вида кафяво, сиво и лилаво.. направо ме побърка.

# 173
Ето ме и мен, фук, фук, фук Simple Smile

Скрит текст:

Сега шие ядно дребно на Дим Simple Smile с него почивам Simple Smile

Започнах да се оглеждам за нов голям проект, единственото което знам е, че искам да има тюркоазено по него Simple Smile

# 174
Реа,толкова е нежна и огнена твоята дама!БРАВООО!!! Hug  bouquet

# 175
  • БЪЛГАРИЯ
       Вас- ХАЕД- ките- не знам в коя категория да ви сложа- Титанични героини или Абсолютно обезумели!  Simple Smile Но пък се справяте блестящо! Моите почитания!

Реа, честито, вярвам, че вече ти е дошло сЪрце на мЕсто! Прекрасен е! Дано си изпълниш и следващите намерения по същия красив начин! Simple Smile

# 176
Преди HAED-a уших ей това.
обаче беше за подарък. Това беше вторият пейзаж, който уших, преди това все лица и разни жени шиех и установих, че вече ще се занимавам с пейзажи. Време беше да си ушия и на мен един хубав и голяяям. И хоп, хвана се на Хаеда. Забавното е, че другия месец ще раждам и ако не е спящия красавец, ще чакам да тръгне на градина, или на училище, за да го завърша..Някога. Joy

# 177
  • Ямбол
Реа, прекрасна работа.   bouquet
Сега чакам да го видя и в подходяща рамка!  Simple Smile
Спряла ли си се на производител за следващият проект?

# 178
  • София
Прекрасни неща показвате, но това HAED не е лъжица за моята уста. Хич не се и заглеждам  Mr. Green Но пък резултата е повече от чудесен - шийте момичета, аз ще плакна око и ще ви се радвам от сърце  Hug Heart Eyes

Рея не мога да се сдържа - уникален е  newsm51 Остава и рамка да му избереш и да му се радваш.

За всички показани красоти -  Hug Hug Hug

# 179
  • с.Николово, обл. Русе
Реа станал е страхотен гоблена. Аз още снощи го видях, но през телефона е друго.

Общи условия

Активация на акаунт