Бродирана красота Тема 131

• 86 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ИнаТ, чудесни мъничета! На мен много ми се правят такива... Моята шестокласничка много иска да участва в благотворителните базари с нещо подобно, ама я е натиснала математиката яко, та... може би отсега трябва да я организирам за Великденски базар  Wink

# 211
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
всяка година си казвам - ще започна за Коледа от Великдена, а за Великдена - веднага след Коледата и всеки път се помотавам  Blush
тази година не прави изключение  Blush

# 212
Деси  аз мислех че си го свършила вече, но наистина не ти е останало общо взето колкото съм ушила аз  Wink

Много ми се шие, но от 2 месеца не съм го пипвала, имах друга творческа работа а сега от месец вече шия за Коледа, че имам много за подаряване и искам и в базара да се включа, че всяка година все не успявам...

Инат страхотни неща си направила  Hug bouquet

# 213
  • София
Аз тъкмо набрах скорост и се наложи да организирам разни заявки и поръчки за детската градина, така че в общи линии в това ми минават нощите Sad

Дааа, аз съм там на куличката в момента Simple Smile

# 214
  • Варна
ИнаТ, много са красиви! Браво! bouquet
Къде мога да видя схемите на тези картички?
Много ще съм благодарна ако успея да си окомплектовам и ушия няколко.

# 215
Показвам, че обещавам от месец, а много искам да се похваля Simple Smile)

Направих и два мъника на Дименшънс, бях се затъжила вече за него, макар че контура ми взе акъла.. Мъниците ще ги показвам като ги оформя.

Динков, ама ти верно, защо не й слагаш главата на таз метачка? Малко страшничка си изглежда Simple Smile Но пък лилавото наистина е много успокояващо.

Инат, мъниците ти са уникални! Ако ги видя на схема със сигурност няма да ми харесат, обаче готови и оформени много са хубави. Моля те кажи от къде си взела 'кончето' за висулките (златистото и сребърното). Купих си подобно, от Март, но е бая дебеличко, а твоето седи много нежно.

1313131313 шие ми се, две не виждам... Имам много планове и желани проекти, но ще ги отложа с година-две-три Simple Smile)

# 216
Здравейте дами искам да се запиша при вас Simple Smile
Научих се да шия гоблени още на 13 год уших една малка през лятната ваканция.
После вземах един голям пейзаж и до ден днешен не е завършен.
Тази зима съм вкъщи и си поръчах друг по малък гоблен
Ето този фазан
Иначе шиенето много ме успокоява.

# 217
 Simple Smile Супер е този фазан!

# 218

+1  Peace

много вилерски ми изглежда  Blush в смисъл, че те техните небеса и полянки/горички са винаги много изпипани  Peace

на коя фирма е?

# 219
 Hug Hug Hug  Инатче,винаги се възхищавам  на направеното от теб.
        ВСЕПРИЗНАТА  МАЙСТОРКА  СИ!!!Дребоците ти са .../къде е точната дума?/
         bouquet

# 220
  • Пловдив
Ето този завърших

И този започвам Simple Smile

# 221
  • Казанлък
Здравейте момичета със сръчни ръце bouquet
Уморих се да натискам бутона Харесва ми Grinning
Ето и това което завърших, малко ме е срам след вас да показвам но Embarassed

Сега съм започнала един гоблен на Дименшън и все ми се струва че не е лъжица за моята уста Wink
Ето и новото ми начинание
http://rukodelki.com.ua/image/cache/data/products/35144_________ … d585d-500x500.jpg

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 11:13 от elka52

# 222
ИнаТ, много са красиви! Браво! bouquet
Къде мога да видя схемите на тези картички?
Много ще съм благодарна ако успея да си окомплектовам и ушия няколко.

Схемите съм ги сваляла в продължение на много време от къде ли не Simple Smile Ако ми кажеш кои точно искаш, ще ги кача тук. Малко ще ми е трудно да кача всичко, защото отнема време, а имам ученици.

Тези шнурчета ги купувам от "Джули арт" - Варна. За да не излезе като реклама, ще ти дам линк на лично съобщение. Ползвала съм и други, но бяха много тънки и никак не ми допадат, тези са по-изискани, а и по здрави Simple Smile

# 223

+1  Peace

много вилерски ми изглежда  Blush в смисъл, че те техните небеса и полянки/горички са винаги много изпипани  Peace

на коя фирма е?
http://dmcbg.com/%D0%A4%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD-p5593

# 224
що ли отворих  ooooh! такива хубави сезончета има още на първа страница  Crazy

Thinking момичето с крилцата не е ли на Дим?

Общи условия

Активация на акаунт