Бродирана красота Тема 131

• 86 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Свиленград
А на мен ми е едно такова коледно. Ето и моите първи коледни играчки, които направих за благотворителния коледен базар в детската градина.
http://vadada.snimka.bg/tapestries/valentina.378563.36357062

# 586
  • с.Николово, обл. Русе
Много са красиви.

# 587
  • Русе
vadada, наистина са много красиви.
tical2000, мнооого добър избор в крайна сметка. Прекрасни празници и на теб и твоето семейство.

# 588
  • Свиленград
Благодаря ви! И аз останах доволна от резултата. Не очаквах, че ще се справя. Сега ще остана още малко на коледна вълна и след това започвам валентинките.

# 589
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, скоро не съм нахалствал наоколо  Laughing Но тъй като ви бях засипал с въпроси, все пак реших, че е редно и да споделя какво направих.
С румънците не се разбрахме и поръчах от Амазон ето този гоблен на Дименшънс

Днес пристигна, така че този коледен подарък е осигурен.  Grinning
Благодаря на всички, които се отзоваха на досадните ми питания  bouquet Пожелавам ви прекрасни празници и позитивното състояние на духа да е ваш ежедневен спътник. Simple Smile

чудесен  подарък  Hug

# 590
  • София
Умора нямате и показвате прекрасни неща!  newsm20 
Следя всичко зорко и ви се възхищавам всеки ден, много ми действате стимулиращо Hug

Като чета как вече сте приключили с Коледните минита за тази година и направо започвам да се срамувам. Аз едва сега ги започвам. Дано успея до Коледа!
Правих още една дама към серията с дамите и танцьорите и освен това един Дим (летен, но пък ми беше много приятно докато го ших)

Сега съм захванала Коледните, но и един сноубордист (за почивка от дребосъците Mr. Green)
Но ще показвам като напредна и сглобя.

# 591
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
tical2000 , честно, това е по-добрия избор пред Криф или Рогоблен. Поне според мен  Peace
Да си го ушиеш с кеф, а съм сигурна в това!

vadada, teddybearm  Красота!!!

# 592
  • Казанлък
teddybearm  нямаш спирка момиче, браво smile3525

# 593
  • Ямбол
Kristal уникални неща! Бухалчето е просто невероятно! Много ми харесва.
elka52 Браво, страхотно...замириса ми на рози и люляк.  Heart Eyes
tical2000 магичен е този зимен пейзаж Simple Smile Да снимаш като започнеш.
teddybearm на това колело съм му хвърлила око от 100 години.  Mr. Green

Отчитам се с напредък на HAED. Имам си и асистентка даже.  Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:

# 594
de4ko95, благодаря за схемите и аз ще се възползвам. Може ли да питам на колко каунта са шити, че имам само 14 в момента. Аз смятам да ги правя за картички.

На 16-ка, за да ми се съберат върху топките. Някой моделчета са по-големички, но зависи и от отвора на картичките

# 595
Хаха няма да го шия аз, аз само го подарявам, но обещавам да докладвам какво се получава  Grinning

# 596
teddybearm, много хубава дама, тези ги нямам и не ги знам Simple Smile, а коУеУото е върхът, аз също го ших. За една седмица (всяка вечер) го уших, защото много ми харесваше и много леко ми вървеше, а и ми носеше много настроение  Hug

Аз шия бавно един фар на ДИМ Simple Smile, ама много бавно  tiptoe

# 597
здравейте  bouquet
днес си поръчах гоблена св. Петър от солария и вече нямам търпение да ми го донесат и да го започна  Blush
tical2000 във фб мисля че видях имаше етап от гоблена който си поръчала, чудесен избор  bouquet
скоро ще ви покажа етап от моето момиче на плажа, прибрана от около месец и нещо, но пак започвам с шиенето  Hug

# 598
  • София
Рея да си призная - помня твоето колело, от него ме хвана тръпката да го шия и аз  Mr. Green Много е хубаво наистина, въпреки че постоя известно време при запасите, но няма как да ушия всичко, което ми се иска, наведнъж.  Hug

А за дамите - няколко човека питаха - повечето са разработка на рускините. Последната я намерих само в ушит вариант и то не голяма снимка, та си правих сама схемата. И дамите и танцьорите бяха по желание на сестра ми. Направила си е цяла стена с тях, като получи и последната и ми изпрати хубава снимка ще я кача (ако на някой му е интересно   Blush)

А аз ви се възхищавам на коледните топки, картички и всякакви други дребоси.
Ей, много са ми пипкави, иде ми да  #2gunfire Но ще се справя и с тях.  ooooh!

# 599
  • БЪЛГАРИЯ
... Но снощи мернах  друг и страшно ми хареса цвета, колорита, пъстротата...

Сигурно вече знаеш, ама аз да докладвам (за други мераклии!) : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=762176733889030&set= … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт