Бродирана красота Тема 131

• 85 980
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
 Hug   bouquet  за да съм с вас,мили дами!Стимулираща е компанията ви!
           Бачийска,много благодаря !

# 16
Добър ден!
Бачийска,   bouquet

Аз съм на финала на моята дама,но няма да показвам снимки за сега. Ще изчакам да го завърша и да Ви го представя в целият му блясък Simple Smile

# 17
  • при най-добрият мъж...
Здравейте,момичета!
Айде и аз да цопна и да благодаря за новата тема  bouquet
Показвам нещо набързо за поредната сватба.Веднъж вече правих същия,та затова този стана за нула време.Важното е,че младоженците си го харесаха Grinning

Снимката е ужасТ,ама се добива представа

# 18
Добри, има ли нЯщУ интересно в e-bay?  Hug  bouquet

# 19
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, има ли нЯщУ интересно в e-bay?  Hug  bouquet

Joy не смея да видя  Blush

това ме кефи, но цената ще се вдигне  Confused

това ме грабна, но не ми се дават толкова пари  Blush

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 14:58 от st. Dobri

# 20
 Joy Когато посмееш и видиш нещо интересно да не забравиш да споделиш с мен Simple Smile

# 21
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добавям нещо, като за огнени дами  Sunglasses

и нещо за магьосници. много ми се искаше да си направя този и една чародейка, виждаха ми се серия... в дръг живот ще е  Hug

магазин за шапки имаме ли? за обувки, забележете, не питам  Whistling моичкият обяви, че живее със стоножка  Crazy

нещо много ме напъва да опитам тakова  Blush

# 22
  • София
Аз заключих старата тема и да не е против правилата да кажа по темата, че действам с розовия букет вече в София  Wink

# 23
Добри, благодаря за показните неща. Аз май очаквах да видя от онзи продавач който пускаше 2 за 1 почти Simple Smile))

# 24
да се запиша и аз.. че да не търся после темата
 Hug
имам още малко в небето да запълня синьото , и надявам се съвсем скоро да ви покажа снимка
Скрит текст:
но поне вече шия... Embarassed

# 25
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Реа, моля те не я подкукуросвай, че сега ще ни засипе с предложения.
При мен останах в шкафа "само" 5 броя комплекти и така ме напъва да си взема още нещо, че просто не е истина.
Много ми хареса един паун на Лука-с, шит от Целувка ако не се лъжа. Но т.к. не харесвам изпълнението на комплектите на тази фирма си харесах този, а покрай него и още поне 3. Ужас!  ooooh! Сега видях, че е и намален.  cry Ма пък го няма наличен.

Иначе шия Акварелните рози на Риолис

# 26
  • Казанлък
Ето и моето занимание през този сезон(селскостопански)

# 27
  • София
Бачийска благодаря за новата тема - много красиво начало, както винаги   bouquet

И естествено сте започнали да я пълните с красота. Аз много отдавна не съм писала, но пък не пропускам да ви следя. Лошото е че докато видя какво е писано, докато реша да отговоря и те минали дни и не съм актуална. Пусто, тези жеги много ме морят и само на мързел го избивам.  Blush

Но все пак не съм мързелувала цяло лято
Ето това е готово и даже вече и рамка си има

А след него уших и ето тези:

И сега съм започнала един голям проект за подарък, състоящ се от 7 отделни части. Това е началото на първата част

Извинявам се за дългия пост, ама то като започна да се хваля и Абе НемоА се Запра  Blush Hug

# 28
  • Юпитер- Сатурн
Обещах да покажа и сега изпълнявам.
Да се похваля с няколко дребоса. Всичките са ми подарени за рождения ден.
Това е за госпожата на малкия, нали ще ми е първокласник.
Това са ми подаръци за рожден ден!
,
Тук контура ме уби. Падна доста  разцепване на нишки. Но крайния резултат е супер
Този го уших много бързо и с голям кеф. Но при прането червеното на гребените пусна. Приложих салатено консервната тактика, но пак остана. Явно пак ще трябва да я прилагем.

# 29
  • с.Николово, обл. Русе
Много силно начало на темата. Страхотни сте момичета.

Общи условия

Активация на акаунт