Бродирана красота Тема 131

• 86 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Юпитер- Сатурн
Молба за помощ. Намерих тази схема, но липсва най - важното ключът, да му се намира случайно на някой?
, ,

# 181
  • Ямбол
Азарея заповядай Simple Smile
Скрит текст:

Аз пък, си търся разделител с айфеловата кула Simple Smile Помощ!

# 182
Аetera,имам това.
Скрит текст:

погледни и тук. не са разделители, но може нещо да ти хареса и да го пригодиш https://www.pinterest.com/suzastampin/cross-stitch-paris/

# 183
Aetera тук има това ,което търсиш.
http://geminiana.gallery.ru/watch?a=bBz7-mOqn&subpanel=film
Един книгоразделител  за подарък на колежка.

# 184
Търся помощ - срещу знака в скоби е записано цифра 3. Как се вдяват три конеца? Започнах Toy Shoppe na Dimensions, но май се надцених, досега съм пробвала да шия само обикновен гоблен.  newsm78

# 185
  • София
Споко Валка както вдяваш 2 така ще вденеш и 3.За първи гоблен е ужасяващо нооо пък резултатите винаги са страхотни

# 186
Търся помощ - срещу знака в скоби е записано цифра 3. Как се вдяват три конеца? Започнах Toy Shoppe na Dimensions, но май се надцених, досега съм пробвала да шия само обикновен гоблен.  newsm78

Няма страшно, намери си игла с по-голямо ухо. Има и модели с по 4 и 5 нишки даже, свиква се.

# 187
  • Пловдив
Търся помощ - срещу знака в скоби е записано цифра 3. Как се вдяват три конеца? Започнах Toy Shoppe na Dimensions, но май се надцених, досега съм пробвала да шия само обикновен гоблен.  newsm78

Изтегляш си 3 нишки и вдяваш, ако си свикнала с двоен конец отзад да стегнеш на примка, тук няма да правиш така, а ще промушиш отзад през 3-4 нишки на панамата и си бодваш на местото по схема. Заслужава си, моделът е разкошен..............

https://www.flickr.com/photos/54728960@N07/16171947935/in/dateposted-public/

# 188
  • Юпитер- Сатурн
Aetera благодаря ти. Така вече ще мога да свърша работа.

Да се похваля. Снимката не е моя, но произведението е мое  Simple Smile

# 189
  • sof
Прекрасни сте! Аз ви се възхищавам да си знаете, а пък тези HEAD-и просто ви се радвам, та думи не ми стигат; даже се чудя дали да не пробвам все пак ей така без ангажименти... много красиви бе! - верно че имат и Значително изчанчени изгъзици обаче. Доста са ми привлекателни моделите на James Christensen, Linda Ravenscroft И МН. ДР... Аз така си  говоря, понеже нямам голям напредък по същество, снимах етап за вас повече за самомотивиране околкото друго - то си е все така една метачка без глава, но съм на края - до коледа ще е свършила, колкото и да се помотквам. Много си я харесвам да си призная - ако някога повтарям, нея бих я направила и пак, готина е просто, подобно както е писала CeluFka за една нейна творба. Ако сте снизходителни към първи опити, бих пробвала коледна игра с вас, ако още записвате.

http://zlatad2.snimka.bg/details/za-bg-mamma.751309.36136377

pticasprujina, " Сега карам на дребоси " ->>> КУЛТОВО Изказване!!! Да си жива и здрава, как се смях само!

# 190
  • София
Момичета, някой шил ли е това на DOME. Много висока топка ли е?
«Four seasons»

# 191
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
динков, ти май умишлено отлагаш главата  Laughing страх те е да не започне да ти се оплаква ли?

Simple Smile

# 192
  • София
Vache, да те пита човек защо трябваше да го показваш! Сега и аз го искам! А се радвах, че от известно време нищо не ми хващаше окото Sad

Нищо му няма на ДОМЕ, много са им приятни гоблените. Точно този го виждам за първи път, но нямат навика да използват сложни бодове, обикновено е кръстче, половинка и контур. Така че дерзай и ми кажи къде го намери Simple Smile

# 193
  • София
Деси, не съм у дома и после ще пусна линк. Има си хубави схеми, ключ и сега се чудя колко конци трябва да се купят. Това описват ли го някъде...
Мен ме смущава, че е огромен 110х38 ако не ме лъже паметта... Но пък е страшно готин Simple Smile

# 194
  • София
Деси, не съм у дома и после ще пусна линк. Има си хубави схеми, ключ и сега се чудя колко конци трябва да се купят. Това описват ли го някъде...
Мен ме смущава, че е огромен 110х38 ако не ме лъже паметта... Но пък е страшно готин Simple Smile

Уникален е! Аз сега съм почти на финала на Green village, той е дори по-голям Simple Smile, но върви супер приятно, много съм доволна.

Ако схемата е в РМ - има описан разходът на конци. Ти при вносителя провери ли? Обикновено е 100 пъти по-изгодно да се купи готов.

Проверих, нямат го, но ще се опитам да го поръчам при тях. Ще излезе поне 2 пъти по-евтино

Общи условия

Активация на акаунт