Бродирана красота Тема 131

• 86 127
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Момичета, от къде във Варна мога да купя картончета за картички? В Слънчоглед дали продават такива с дупка и релефни?
В краен случай ще поръчам от магазина дето е показан по-нагоре в постовете. Ама ми се искаше малко по-голям избор на цветове ... Ще позарежа за малко лавандулите които шия
Скрит текст:
да опитам 3-4 картички   Grinning Вдъхновена от красотите които видях тук. bouquet
И да покажа вече с рамки две гобленчета. Снимките не са хубави, извинявам се ама телефона ми толкова може.
Скрит текст:

# 331
  • с.Николово, обл. Русе
Flash* за Варна знам, че голяма част от момичетата си взимат картончета за картички от Джули-Арт. Ако имаш ФБ профил може да ги потърсиш там за повече инфо.

# 332
  • Варна
Мерси, сега ще ги потърся. bouquet
п.п. те били и близо до нас  Simple Smile още веднъж мерси! Peace

# 333
Flash*, много са ти хубави гобленчета. На Dimensions който и гоблен да погледна направо ми остават очите в него. Simple Smile

# 334
Здравейте Дами следя ви с интерес и ви се възхищавам!!!Аз съм нова и имам нужда от вашата помощ   Embarassed Имам закупен гоблен <Горски замък> 1:4 само,че проблемът е че нямам и на идея как се шие.От къде се започва и как вървят бодовете   Blush а много искам да се науча ! Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете !!! Благодаря ви предварително   newsm20

# 335
Здравейте Дами следя ви с интерес и ви се възхищавам!!!Аз съм нова и имам нужда от вашата помощ   Embarassed Имам закупен гоблен <Горски замък> 1:4 само,че проблемът е че нямам и на идея как се шие.От къде се започва и как вървят бодовете   Blush а много искам да се науча ! Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете !!! Благодаря ви предварително   newsm20

Ето тук прочети, после ако още нещо не ти е ясно пак питай  Simple Smile

http://gobcon.eu/store/index.php?route=information/dntnow#8

Започването на гоблена може да стане от няколко места има такива които започват от долен ляв или десен ъгъл също и такива които започват от горен ляв или десен ъгъл.
Гобленовия бод 1:4 означава че 1 знак от схемата се ушива с 4 наклонени чертички образуващи квадратче

# 336
Благодаря ти много  Hug  bouquet

# 337
 Simple Smile
Аз пак ще питам  Blush
Тайната вечеря случайно някой да има схема и ключ за конците  Hug
  Най-добре  е да потърсиш  в  групите  във Фейсбук.Имам схема на Милена стил,но не съм сигурна дали  ключа е точен.

# 338
Simple Smile
Аз пак ще питам  Blush
Тайната вечеря случайно някой да има схема и ключ за конците  Hug
  Най-добре  е да потърсиш  в  групите  във Фейсбук.Имам схема на Милена стил,но не съм сигурна дали  ключа е точен.

Благодаря ти. Пратиха ми го но няма схема за конците и ме е яд но може би ще изчакам да събера парички да си го взема готов направо въпреки че днес проверих хич не ми се дават толкова много пари  Confused
 Благодаря  Hug

# 339
Подарък за любителка на кафе.

# 340
Подарък за любителка на кафе.

И аз съм любителка на кафе  Mr. Green

# 341
Финети, благодаря ти! Нямам никакви заслуги, те са за момичето, направило схемата - Ася Великова и една учителка от Плевен, която е измислила идеята да добави надписа. Не ги познавам лично, но тази учителка ми услужи със схемата и позволи да ползвам идеята и. Трябваше да приготвим нещо с дъщеря ми за една инициатива в училище и решихме да бъде това. Има няколко редчета, направени от нейните детски ръчички /почти на осем години/.

# 342
  • От Луната
Момичета, обърках се тотално! Искам да купя подарък на свекърва ми - не ушит гоблен ... и стигнах до безбожните цени по българските сайтове. Гледах първия пост и нищо не ми се изясни ... тъй че направо идвам да питам, от къде си купувате гоблените?
Свеки ме е инструктирала:
около 30/40см
1:4 мащаб и DMC конци (май така бяха)
Може да ми препоръчате някой - лодки, пейзаж, но да са по-разнообразни (смисъл да има разлика фон, преден план, предполагам знаете нещо такова). Не иска религиозни.
Ако има ключ и легенда, по-изгодно ли е като цена?
И в Китай гледах, ама не ми се рискува за сега. Ако някои е поръчвал от там да каже мнение.
Ще съм ви много благодарна!  bouquet

ПС Правите страхотни неща, само мога да ви се възхищавам! Simple Smile
И честит празник!

# 343
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета, обърках се тотално! Искам да купя подарък на свекърва ми - не ушит гоблен ... и стигнах до безбожните цени по българските сайтове. Гледах първия пост и нищо не ми се изясни ... тъй че направо идвам да питам, от къде си купувате гоблените?
Свеки ме е инструктирала:
около 30/40см
1:4 мащаб и DMC конци (май така бяха)
Може да ми препоръчате някой - лодки, пейзаж, но да са по-разнообразни (смисъл да има разлика фон, преден план, предполагам знаете нещо такова). Не иска религиозни.
Ако има ключ и легенда, по-изгодно ли е като цена?
И в Китай гледах, ама не ми се рискува за сега. Ако някои е поръчвал от там да каже мнение.
Ще съм ви много благодарна!  bouquet

ПС Правите страхотни неща, само мога да ви се възхищавам! Simple Smile
И честит празник!

оля има чудесни гоблени, с конци, с мъниста... всякакви. от наличните може да се избере, може да се направи поръчка, но ще се почака.  Peace тези, които са кръстче, спокойно могат да се шият 1:1 или 1:4 като се смени панамата  Peace

# 344
  • Казанлък
Здравейте момичета, красота струи от всяка страница bouquet
А аз продължавам със селската тематика Laughing

Общи условия

Активация на акаунт