Бродирана красота Тема 131

• 86 127
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Извинявам се че пускам нов пост но съм през тел и не мога да редактирам предишния и да добавям в него.

Искам да се похваля с две топки. Може и да са ми последните, защото не ми остава време за шиене от рязане на картони и правене на картички...

# 451
  • с.Николово, обл. Русе
Ааааа Роси - аз чакам топките с твойте Фаворити.

# 452
Здравейте, искам да попитам за сайт, от който мога да закупя качествен гоблен - комплект. Предпочитам сайтът да е български,а конците да са високо качество - DMC, Anchor.
Проверих из разни магазини,но за поръчка от чужди каталози ми казаха някакви срокове за доставка от над месец, които не ме устройват.
http://sellina.eu/ в този сайт има интересни модели. Мога ли да му имам доверие,че ще получа качествен комплект?
Предварително благодаря. Комплектът ми трябва за подарък, аз не разбирам нищо от гоблени.  Laughing

# 453
  • с.Николово, обл. Русе
Това е сайта на официалния вносител на гоблените DOME - мисля, че даже някои момичета си взеха от него "Зеленото село".

# 454
  • София
ДОМЕ може да се купи спокойно, те са вносители. Другите им гоблени обаче не струват, по-добре си напазарувай от чужд сайт или помоли в групите във ФБ да те включат в поръчка. Ще почакаш малко, но поне ще е оригинал.

# 455
  • Варна
Благодаря момичета, утре ще пробвам как ще се получи  Simple Smile

# 456
Здравейте, искам да попитам за сайт, от който мога да закупя качествен гоблен - комплект. Предпочитам сайтът да е български,а конците да са високо качество - DMC, Anchor.
Проверих из разни магазини,но за поръчка от чужди каталози ми казаха някакви срокове за доставка от над месец, които не ме устройват.
http://sellina.eu/ в този сайт има интересни модели. Мога ли да му имам доверие,че ще получа качествен комплект?
Предварително благодаря. Комплектът ми трябва за подарък, аз не разбирам нищо от гоблени.  Laughing

Здравейте! Имам един излишен гоблен на Дименшънс - "Парижки пазар", оригинал, от Златната колекция, нов, неразпечатан. Купих го от английски сайт за себе си, но увеличих диоптъра и се отказах да го шия. Ако проявите интерес, пишете ми.

# 457
  • Варна
Здравейте,
аз си ви чета, но не пиша, защото в последно време и не шия много. Сега обаче мога да се похваля с един коледен банер

Продължавайте да творите красоти.

# 458
  • с.Николово, обл. Русе
Марго страхотен е банера.

# 459
Марго,банерът ти е много хубав,а от къде взе закачалчицата,или вървят комплект

# 460
Оказа се,че оригиналите на гоблените, които харесах, са на goblenset - някой има ли идея кой в България предлага техни гоблени или ще се наложи да поръчам от сайта им.  Rolling Eyes

# 461
  • Пловдив
Оказа се,че оригиналите на гоблените, които харесах, са на goblenset - някой има ли идея кой в България предлага техни гоблени или ще се наложи да поръчам от сайта им.  Rolling Eyes

За да не го сметнат за реклама:
Скрит текст:
Милена Начева във фейса прави общи доставки на румънските фирми.....
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006129044334

Марго, супер е ................

# 462
Оказа се,че оригиналите на гоблените, които харесах, са на goblenset - някой има ли идея кой в България предлага техни гоблени или ще се наложи да поръчам от сайта им.  Rolling Eyes
   Аз си поръчах техни гоблени през сайта и ми ги доставиха с " Еконт".  Чрез куриера не е наложително да поръчваш 10 комплекта.
     Но не ми харесват конците им, а видях, че държиш да са качествени.

# 463
Банерчето е много хубаво. Браво!

# 464
  • Варна
Марго,банерът ти е много хубав,а от къде взе закачалчицата,или вървят комплект
В комплекта си има закачалка.

Общи условия

Активация на акаунт