Бродирана красота Тема 131

• 86 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Пълни смешници са тия румънци.
Отговориха ми на третия мейл, като копираха английския текст за условията, при които доставят от сайта им.  newsm11
Като допълнение отдолу ми пишат (прилича на текст  от гугъл преводач),че ако им преведа парите по банков път, после мога да им пратя куриер, който да вземе поръчката, но пък работели само с Румънски пощи.  Shocked
Мисля,че няма да се занимавам повече с тях, бизнес не се прави по този начин. Няма никаква логика да искаш да работиш с чужбина,а явно да няма кой да ти върже 2 изречения на английски.

Моля за съвет откъде да поръчам гоблен оригинална разработка, който да пристигне до Коледа и доставката да е на някаква нормална цена.
Приемам и български фирми вносители, стига да има каталози, които да разгледам онлайн.
В случай,че може да изглежда като реклама и това противоречи на правилата на форума, моля изпращайте ми предложенията на лично съобщение.
Благодаря!

# 481
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Отговориха ми на третия мейл, като копираха английския текст за условията, при които доставят от сайта им.  newsm11
Като допълнение отдолу ми пишат (прилича на текст  от гугъл преводач),че ако им преведа парите по банков път, после мога да им пратя куриер, който да вземе поръчката, но пък работели само с Румънски пощи.  Shocked
Мисля,че няма да се занимавам повече с тях, бизнес не се прави по този начин. Няма никаква логика да искаш да работиш с чужбина,а явно да няма кой да ти върже 2 изречения на английски.

Моля за съвет откъде да поръчам гоблен оригинална разработка, който да пристигне до Коледа и доставката да е на някаква нормална цена.
Приемам и български фирми вносители, стига да има каталози, които да разгледам онлайн.
В случай,че може да изглежда като реклама и това противоречи на правилата на форума, моля изпращайте ми предложенията на лично съобщение.
Благодаря!

За София  Peace  

В магазина на Аксиома, това е срещу заимовата градинка, малко след заразните болести, по посока канала, има налични някои гоблени на Ланарте и други фирми, има и каталози. може да се направи поръчка, доставят с куриер. срокове не мога да кажа  Peace
Не знам какво е положението с ДМЦ магазина до женския пазар, ако някой е ходил скоро да каже, там имаше Вервако, пермин...
това е сайта, може да се чуете и да проверите какво е налично и условия за доставката http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/products/category92.html

и една идея  Blush какво си търсите, може да се окаже, че някоя съфорумка го има и меракът за него е минал  Blush

# 482
От румънците щях да поръчвам Сиера Невада

Не търся нещо конкретно, просто искам да ми хване окото, затова ми се иска да има богат каталог. В сайта на румънците имаше доста хубави предложения, но като не искат да ми продават си е техен проблем.  Laughing

# 483
  • с.Николово, обл. Русе
На 31 стр. Ivanova-d ти е предложила гоблен на Дименшън "Парижки пазар", който тя лично продава. Може да и пишеш за повече инфо.

# 484
От румънците щях да поръчвам Сиера Невада

Не търся нещо конкретно, просто искам да ми хване окото, затова ми се иска да има богат каталог. В сайта на румънците имаше доста хубави предложения, но като не искат да ми продават си е техен проблем.  Laughing

тук има същия модел  Peace http://krif.ro/bg/planinski/884-1069-bierstadt-muntii-sierra-nev … nama_10_kletki_sm

плащане: кредитна карта/виза/пейпал

цена с доставка

Цитат
There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.) 11,88 €
Total shipping (tax incl.) 3,52 €
Общо (tax incl.) 15,40 €

остава да уточните срока на доставка  Peace

Цитат
Goblen KRIF Timisoara , Calea Timisoarei, Nr.5 , Giroc , Timis , Romania
Call us now: 0256.395700
Имейл: contact@krif.ro

# 485
  • Пловдив
Отговориха ми на третия мейл, като копираха английския текст за условията, при които доставят от сайта им.  newsm11
Като допълнение отдолу ми пишат (прилича на текст  от гугъл преводач),че ако им преведа парите по банков път, после мога да им пратя куриер, който да вземе поръчката, но пък работели само с Румънски пощи.  Shocked

Благодаря!

Веднъж писах, сега пак:

Милена Начева във фейса прави общи доставки на румънските фирми.....
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006129044334

Изключително коректна.........

# 486
Благодаря за отговорите  Grinning
Тия Криф имат много интересни неща. Някой ще сподели ли впечатление относно качеството?  Rolling Eyes

# 487
Тия Криф имат много интересни неща. Някой ще сподели ли впечатление относно качеството?  Rolling Eyes

доколкото разбрах, искаш гоблен, например Сиера Невада, искаш да е качествен, каквото и да значи това, и да дойде бързо?

идея  Blush

Скрит текст:
Скрит текст:
разпечатай си схемата от тук - изглежда истинска, броя цветове и размер съвпадат  Peace

http://vk.com/doc139147115_268409114?hash=e9bc94e8a0a4c81475& … 39db967494c9b8516
разпечатай картинката, цветничка от сайта на гобленсет

купи панама и конци - в края на схемата има номерата и количествата. приемаме, че качествено значи с по-добрите конци, постига се с вземане на ДМЦ конци

опаковай красиво и си готов по-бързо отколкото очакваш  Blush

# 488
  • Пловдив

Много единични бодчета и ужасно ситна панама, разграфена през 11 нишки / в началото е объркващо/................. Говоря от свое име и впечатления, сега може да чистят дизайните си, но комплектовките им от преди 5-6 години са тегави за шиене поне за мен. Иначе схемите са големи, четливи, конците на подредени на органайзер, не са лоши като качество - румънски някакви и преди години бяха и много евтини, сега не знам.......

# 489
  • Пловдив
Благодаря за отговорите  Grinning
Тия Криф имат много интересни неща. Някой ще сподели ли впечатление относно качеството?  Rolling Eyes

доколкото разбрах, искаш гоблен, например Сиера Невада, искаш да е качествен, каквото и да значи това, и да дойде бързо?

идея  Blush

Скрит текст:
Скрит текст:
разпечатай си схемата от тук - изглежда истинска, броя цветове и размер съвпадат  Peace

http://vk.com/doc139147115_268409114?hash=e9bc94e8a0a4c81475& … 39db967494c9b8516
разпечатай картинката, цветничка от сайта на гобленсет

купи панама и конци - в края на схемата има номерата и количествата. приемаме, че качествено значи с по-добрите конци, постига се с вземане на ДМЦ конци

опаковай красиво и си готов по-бързо отколкото очакваш  Blush

Добри, а подбора дали ще е добър? И Рогоблен и Гобленсет комплектоват със собствени конци.
Без да звучи като реклама, но ако ще се правят такива комплектовки не е  ли най-добре да се обърне към Илиана67.

Дори да го няма в сайта си, може да я попитате и тя ще отговори дали може или не.

# 490
права си did_tag  Peace аз проверих броя цветове и размера, но наистина има значение и подбора  Hug

# 491
Здравейте, Редовно ви следя и се възхищавам на това което показвате.Аз скоро нищо не съм показвала. Свърших големия проект и не съм решила какво да започна, запълвам си времето с мъничета, Ето ги и тях

# 492
  • с.Николово, обл. Русе
Лелеее Дечко - направо изби рибата. Страхотни са.

# 493
  • там където има винаги вятър
Лелеее Дечко - направо изби рибата. Страхотни са.
newsm10

# 494
  • VelikoTurnovo, Bulgaria
Здравейте, много красота напълни очите ми от вашата групичка. Аз съм пишман гобленджийка Embarassed. Три гоблена съм захванала и чакат да ги довърша.
Сега се вдъхнових от вас и съм решила да си направя коледни топки за елха с бродерия. Но не ми е много ясно как се опъва плата върху топката без да се нагърчи. И въобще каква е техниката на изработка. залепя ли се,шие ли се newsm78.
Ще съм много благодарна ако някой ми дъде съвет.
А, и да не кажете че чакам на готово, но два дни рових из интернет и не открих начин на изработка.

Общи условия

Активация на акаунт