Бродирана красота Тема 131

• 86 140
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug много са хубави  Hug

Скрит текст:
Blush но някой друг да ги шие  Blush
аз съм по по-дребните   Peace

# 511
Така, така заговорих за HAED.
Да си покажа напредъка а? Снимката е с доста лошо качество/даже ужасно/, но се добива представа.  Mr. Green

Скрит текст:

# 512
  • с.Николово, обл. Русе
Aetera получава се много красиво. Освен това ние тук не претендираме за качеството на фотографията. За нея има друга тема.  bouquet

# 513
Zdraveite, napravih si shema s pc stitch shih go 1:1 obace koncite mi ostanaha dośta i panamata sashto samnqvam se ce se e shielo 1:4 vaprosa mi e kak s pc stitch da si napravq shema 1:1 i konci i panama vsicko da si otgovarq. Blagodarq predvaritelno.

# 514
  • Варна
И аз направих няколко дребни картички, за базара на организацията в която са децата ми. Дано се харесат на някой ...
Скрит текст:

# 515
  • Русе
Въпроса ми е към тези, които правят коледни топки. Как закрепяте шнурчето, на което се закача топката? Утре мисля да се пробвам да сглобя някоя и друга играчка, дано се получи нещо  ooooh!

# 516
парашутани, аз хитрувам. Купувам си от готови топки и само вмъквам бродерийката, хем не слагам гръб, хем си има и джуджавка за закачване Simple Smile. Така правя и великденските яйца.

Ето виж тук :
http://agafiq.snimka.bg/tapestries/vsichko-moe.723274.29395114

# 517
  • София
парашутани, аз хитрувам. Купувам си от готови топки и само вмъквам бродерийката, хем не слагам гръб, хем си има и джуджавка за закачване Simple Smile. Така правя и великденските яйца.

Ето виж тук :
http://agafiq.snimka.bg/tapestries/vsichko-moe.723274.29395114

А откъде ги купуваш?

# 518
Здравейте момичета  bouquet
Преди време бях питала за гоблен на св Петър и ми помогнахте, че на фирма солария има такъв гоблен там цената с конци беше около 65лв. Днеа случайно попаднах и че има на фирма микра, където цената е 25лв също с конци, Панама, схема. Някой шил ли е на тази фирма? Искам съвет на коя фирма да избера да е гоблена  bouquet

# 519
  • София
Преди време бях питала за гоблен на св Петър и ми помогнахте, че на фирма солария има такъв гоблен там цената с конци беше около 65лв. Днеа случайно попаднах и че има на фирма микра, където цената е 25лв също с конци, Панама, схема. Някой шил ли е на тази фирма? Искам съвет на коя фирма да избера да е гоблена  bouquet

На Микра дори на снимка не изглежда добре, определено бих се доверила на Солария. Освен това май се подлъгваш по цената - големият е 60 лева, а 23 е малкият.

# 520

На Микра дори на снимка не изглежда добре, определено бих се доверила на Солария. Освен това май се подлъгваш по цената - големият е 60 лева, а 23 е малкият.
Аз искам големия и този на микра който видях брше голям 25лв сега пигледнах в сайта на солария големия модел с конци venus е 50лв, а с конци dmc + anchor е 69лв. Ще поръчам от солария щом са по-качествени (даже ми се върти като идея да го ушия два пъти, като втория ще е за подарък)
Благодаря Деси  bouquet

# 521

В магазините за 1лв, в Джъмбо има ги навсякъде, само трябва да знаеш, че са стириопор, но като ги пипнеш, става ясно от какво са.

# 522
Здравейте,
Започнах да шия този дребос за подарък, но никъде из нета не го виждам ушит.
https://www.pinterest.com/pin/77476056066092815/

Ако случайно някой го е шил, или знае да го има в интернет може ли да го покажете?
Предварително благодаря! bouquet

# 523
  • София

В магазините за 1лв, в Джъмбо има ги навсякъде, само трябва да знаеш, че са стириопор, но като ги пипнеш, става ясно от какво са.

Благодаря! Изобщо не съм обръщала внимание Simple Smile

# 524
  • Плевен

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 22:41 от pepen

Общи условия

Активация на акаунт