Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 416
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 210
Не само, че са гузни немците , а това им е най болната тема .
Трябва да общуваш с тях , тогава ще го разбереш .
Но тук май пишат хора, които дори не са ходили в Германия и на екскурзия

# 211
  • Galaxy 13197853088
Не са гузни другите, а са дресирани да приемат каквото
им се натресе.Европейски ценности му се казва на това.

# 212
Очаквам надигане на неонацистки фракции.

Процесът вече започна. Виж новините от последните 3-4 месеца. Скоро пак имаше сблъсъци, просто умишлено не им дават гласност.
Това е много отдавна в Германия. По-този начин поддържат реда там. Емигрант разгащен и разхайтен в Германия рядко ще видиш. Бързо ги вкарват в пътя.
И освен това постоянно депортират. Постоянно.
И сега ще им ги върнат на Италия и Гърция. Даже няма нужда да го казват. Просто ще си спазят споразуменията, които самите италианци и гърци са подписали.

Добре, да кажем, че германеца е гузен.
А англичанина, датчанина, французина и сие представители от предпочитаните страни гузни ли са?

Не. тези страни просто обичат малцинствата. Нали за това се бориха?
Е-успяха.
Едните са виновни, другите са се борили за повече малцинства и са си ги получили.

Мисля че всички трябва да са щастливи в крайна сметка.

# 213
  • Русе

Грешиш.
  Преди по-малко от месец бях за последен път. Общувам най-вече с колеги, с които работя, но и споделяме доста лични неща. За  мен там е супер уредено и спокойно. Имат си всичко на една ръка разстояние. Почти всички обаче се надпреварваха да ми се оплакват, колко им е скучно.

# 214
  • София
Добре де, аз не следя процеса отблизо, признавам си, но защо въпросните бежанци не се насочат към богати държави, където битът, религията, културата и т.н. са им по-близки? Визирам Кувейт, ОАЕ и т.н.?

# 215

Грешиш.
  Преди по-малко от месец бях за последен път. Общувам най-вече с колеги, с които работя, но и споделяме доста лични неща. За  мен там е супер уредено и спокойно. Имат си всичко на една ръка разстояние. Почти всички обаче се надпреварваха да ми се оплакват, колко им е скучно.
Аз съм живяла в Германия три години. Знам колко много са гузни от първа ръка...
Всеки ден като станат от леглото сутрин застават пред огледалото и почват да си бият шамари, после си блъскат главите в стената и след това отиват да бачкат за нас, моралните...

# 216
  • MI
Ceca, чувство за вина има и при французи и англичани и има не по-малък повод за това - колониите, поведението им при войните за освобождение. Сега и да не се чувстват виновни повече, налице са колонии в тези страни и затова нормално нововлезлите натам се запътват...

Гери, ти чееш ли какво написах? Не могат да ги върнат на Италия и Гърция, или Испания и България ако не са регистрирани там. Огромната част бягат точно за да не ги регистрират. Близо половината успяват - гледах статистика за миналата година. Половината изчезват преди да са идентифицирани. Т.е. отиват другаде. Готови са да умрат като този в куфара в Испания за да не ги идентифицират там, а където са членовете на семейството им например. НЕ е толкова трудно за разбиране. При условие че една част умишлено си хвърлят документите е малко по-трудно отколкото си представяш и за Германия да ги идентифицира и върне. Затова французите стоят на Вентимиля и Англичаните вдигат такъв шум за тунела.

А за Германия новините последните бяха от онзи ден. И се оказа че има разпасани и екстремисти и всякакви. Странно....

# 217
Гледах днес репортажа за гарата в Мюнхен и нашата в Залцбург. Много ми стана мъчно за тези хора, това си е едно истинско Преселение на Народите. Обаче след това пуснаха и статистиките, че на ООН не им стигат парите за бежанските лагери в Близкия Изток. Та хич не ми е ясно какъв ще е изходът.

# 218

За връщането пак казвам - могат да ги върнат само в страната на произход ако не са регистрирани там където първо са влезли. Затова е целия шум.

Испания отдавна не връща само в страната по произход.
Може, Нели, всичко може. Пак ще повторя-бизнеса с лодките е много лукративен и разпасани мафиотски държави като Италия и Гърция го въртят. Италианската мафия и гръцките бизнесмени имат пръст лично в прекарването на тези нещастни мигранстки души. Има много писано вече по този въпрос.  Те си мислят така-ние ще ги вкарваме, ще им взимаме таксата за превоз, после ще ги засилваме към Германия и Германия да му мисли.... Mr. Green
Няма, обаче,  да успеят да прехвърлят топката на Меркел, нито да вкарат Германия в хаос-немците бомбите не ги вкараха в хаос, че тези ли просяци ще ги вкарат?

Това, което аз предвиждам за бъдещето на Европа след тази идиотщина с лодкаджиите е че страни като Гърция и Италия ще изпаднат в хаос, даже е възможно и в гражданска война. А в Италия ще се засили сепаратизма на севера.

Сори-ама в Турция никога не е имало мафиотщина от типа на този в Италия. В Турция има авторитаризъм и там шефа решава ще дразни ли Европа с мигранти или не. Затова и Турците спират много от тълпите и подписаха споразумение за реадмисия.

# 219
Аз ли нещо неразбирам, но защо тези тълпи от различни от нас хора се допускат в Европа. Строят високи стени, слагат телени огради, стрелят и проблемът е решен. След някоя година като унищожат Европа, като собствените им страни, къде ще бягат. А ние,какво ще стане с нас?

# 220
  • София
Аз ли нещо неразбирам, но защо тези тълпи от различни от нас хора се допускат в Европа. Строят високи стени, слагат телени огради, стрелят и проблемът е решен. След някоя година като унищожат Европа, като собствените им страни, къде ще бягат. А ние,какво ще стане с нас?

Аз затова попитах, защо въпросните бежанци не се насочат към държави, които са им близки като бит, религия, култура и т.н.? Там биха се интегрирали много по-лесно и бързо.

# 221

Гери, ти чееш ли какво написах? Не могат да ги върнат на Италия и Гърция, или Испания и България ако не са регистрирани там.
Нели- мноо хитро няма що. hahaha
Споко-това важи само за бежанците. Не и за икономическите емигранти. Тях-ще ги върнат без никакъв проблем. А щом нямат документи, то могат да бъдат всичките икономически емигранти нали? Като ги поразпитат унгарските полицаи всеки един ще си каже откъде идва.

# 222
  • София - Рим и обратно
"Русия планира операция в Сирия срещу ИД".
Само те ли се опитват радикално да решат проблема или така ми се струва?

# 223
"Русия планира операция в Сирия срещу ИД".
Само те ли се опитват радикално да решат проблема или така ми се струва?
Ако го планират както планират всичко друго в Русия, то ще им се наложи да спират ИД с голи гърди пред Москва.

# 224
  • Русе
  Русия е имала присъствие в Сирия и доколкото знам подкрепяше Асад. Даже се чудя защо толкова си траеше.

Общи условия

Активация на акаунт