Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 886
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 435
Гледам моите познати бежанци как са се интегрирали. Не се оплакват. Laughing Не ми се навлиза в подробности, но не са променили нито на йота като манталитет. И няма да се променят, но всички са религиозни.

В пощата, докато си попълваха документи за задграничен паспорт, подсказвах на една приятна женица, живуща от много години в страната как се спелуват елементарни думички. Жена на около 30-35, с детенце и с възрастната си майка. Мчи откъде да ги знае тя, бье! Но ще ходят на екскурзия в чужбина Wink Пари да има, другото са глупости и упадъчно западно влияние.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 19:23 от Цонна

# 436
  • Другата България

Че тези ли просяци, плачещи за безплатна супа ще ни интегрират. И как по-точно?

Именно останалите ще ни интегрират, или поне ще опитат.
как по -точно ще ме интегрират мен. Ще ме бият, ще ми крадат дъщерите или ще напишат закон, в който исляма ще е задължителен?

Или са толкова НЕотразими смугли  принцове от Хиляда и една нощ, че и двете ми щерки ще луднат по тях?

Аз що не луднах по богатия ром отсреща. И палат имал казват....
Дано не ни се налага да разбираме.

# 437
Герри, не знам къде живееш, ама на моменти звучиш така, все едно си на Луната.
Завиждам ти най-искрено за... ще го нарека "оптимизма", че ако използвам друга дума, ще се обидиш.

# 438

Именно останалите ще ни интегрират, или поне ще опитат.
как по -точно ще ме интегрират мен. Ще ме бият, ще ми крадат дъщерите или ще напишат закон, в който исляма ще е задължителен?

Или са толкова НЕотразими смугли  принцове от Хиляда и една нощ, че и двете ми щерки ще луднат по тях?

Аз що не луднах по богатия ром отсреща. И палат имал казват....
Дано не ни се налага да разбираме.
Който е слаб ще го интегрират. Който е корав-няма.
Така е било от памтивека. Ако смяташ собствената си култура за ценна-значи ще устои. Ако не устои-не си е струвала.

Българската досега е устояла.  Устояла е защото хората са я смятали за ценност.
А сега вие се съмнявате в себе си, защото сте нихилисти, защото сте загубили вяра в собствената си стойност . За това ви е страх-защото не знаете дали можете да устоите и да се противопоставите на тази мешавица.

# 439
  • София
Ама моля ви се, ако някой си въобразява, че бежанците, които ще останат, и децата, които ще народят, ще бъдат по като нас, по европейци, и най-вече не толкова религиозни - дълбоко и страшно се лъже. Напротив. Много често второто и третото поколение са доста по-консервативни и започват да се зъбят на родината си, която всъщност не им е родина - щото не се управлява според ислямските закони и прочие. МА дисертацията даже ми беше върху този феномен, само че за индийци второ поколение, чиито родители са емигрирали в Англия.

# 440
МА дисертацията даже ми беше върху този феномен, само че за индийци второ поколение, чиито родители са емигрирали в Англия.

Индийците каква религия изповядваха? От любопитство питам.

# 441
България била най-гостоприемна към сирийските бежанци от всички страни в Европа - това казаха току-що по новините на Нова  Laughing 94% от молбите за убежище били одобрени.
Само че....молбите, подадени за убежище при нас са много малко  Laughing само 7000 на фона на десетки хиляди към Швеция и Германия

# 442

Доста трудничко ще им бъде. Те и турците се опитаха да ни интегрират в правата вяра, но не успяха, а бяха с ятагани и колеха.
Не е точно така. В районите с преобладаващо мохамеданско население, управлението е в техни ръце, говори се на турски и т.н. Макар че българските мохамедани далеч не са толкова радикални, колкото арабите. Общо взето мнозинството поръчва музиката, а всички знаем кой води по показател раждаемост. Вярно, че тази тенденция си съществува неусетно и се развива със сравнително бавни темпове,  истинският ефект ще се усети в по-дългосрочен план.

# 443
  • Другата България
Ето нещо, в което има много истина http://webnovinar.com/2015/09/02/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB% … 0%B4%D0%B2%D0%B0/

# 444
  • София
МА дисертацията даже ми беше върху този феномен, само че за индийци второ поколение, чиито родители са емигрирали в Англия.

Сикхи.

кармен, на сирийците трябва да се помогне. Проблемът са другите, които се намърдват покрай тях, а те са много. В другата тема пуснах и линк към статия на Вашингтон Поуст, там също се коментира, че покрай сирийците и иракчаните, ситуацията удобно се използва и от много нелегални бежанци от Афганистан, Сомалия и т.н.

# 445
Турците построиха много джамии в Германия .
Срещу красивата катедрала в Кьолн  отскоро има джамия .
Точно това лично мен най ме плаши . И всички тези преиждащи
ще искат и за тях джамии . А после ще поискат , както на едно място ,
да няма елха , защото ги обижда .Много неща ще последват .Едно нещо влече след себе си
много неща . Трябва да си много глупав, за да не помислиш за това .
Не знам тия каква я мислят в ЕС, но аз се плаша не на шега .
Ето днес в Гърция са слезнали от лодки 4 хиляди , а миналата седмица 23 хиляди .
Стряскащо си е .

# 446

В Индия има буквално всякакви. Мюсюлмани, християни, будисти, хинду, сикхи.
Хинду преобладават-засега-това е традиционната индийска и най-старата им религия.. След оттеглането на Британската Империя от Индия се отцепват Пакистан и Бангладеш, защото са с основно мюсюлманско население.
 В Пакистан има и християни, но са жестоко преследвани.
Но коравите християни в Пакистан са запънали копитата и още са там.
А вие тук вече се вайкате... ooooh!

# 447
  • До хладилника, който обичам
Пенсиите ви няма да ги изяде застаряващото население , а корупцията.
Rolling Eyes никаква пенсия няма да я спаси липсата на корупция, когато 2/3 от населението стане застаряващо.
Но няма проблем щом вярваш, че няма проблем!

# 448
  • София

В Индия има буквално всякакви. Мюсюлмани, будисти, хинду, сикхи.
Хинду преобладават-засега-това е традиционната индийска и най-старата им религия.. След оттеглането на Британската Империя от Индия се отцепват Пакистан и Бангладеш, защото са с основно мюсюлманско население. в Пакистан има и християни, но са жестоко преследвани.
Но коравите християни в Пакистан са запънали копитата и още са там.
А вие тук вече се вайкате... ooooh!

Мислех, че Кака Сийка пита мен, конкретно за моята дисертация. ''Моите'' индийци бяха сикхи. Иначе да, има няколко религии в страната, като хиндуизмът е най-масовата. Но и те не са особено мирни и кротки.

# 449
Пенсиите ви няма да ги изяде застаряващото население , а корупцията.
Rolling Eyes никаква пенсия няма да я спаси липсата на корупция, когато 2/3 от населението стане застаряващо.
Но няма проблем щом вярваш, че няма проблем!
Внеси си млади индийчета да ти работят и ще те видя каква пенсия ще вземаш.
Но всеки има право да вярва в щуротии.

Общи условия

Активация на акаунт