Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 297
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 4 980
На мен пък не ми е ясно като ги проверят арабистите, какво ще ги правим, ще ги пращаме на Меркел, ще ги връщаме или ще ги регистрираме насила, ама от добро сърце.
Те ще се опитват да  ходят на запад, от там ще ни ги връщат, после пак и така докога?
Защо изобщо да ги приемаме у нас, ако сме длъжни, турците отдавна да са ги пуснали официално насам, явно не сме, колкото и да се опитват да ни убедят в обратното.

# 4 981
Съгласна. Нали Турция им предложи да им ги праща със безплатни самолети. Да си ги взимат директно у Меркел.

# 4 982
Какво казва кмета на Ашоталом ?

# 4 983
http://www.zeit.de/2015/38/fluechtlinge-asyl-syrer-ausweise-faelschungen

Ето още малко за проверките на арабистите, кой е сириец е кой не.

На гарата в Залцбург седи Мохамед, бежанец от Сирия, и разказва за странни сънародници. "Всички те казвет, че те са сирийци, но мнозина от тях идват от Пакистан или Ирак. Те не изглеждат като нас, те не говорят като нас. За да бъда честен, само 10-12 процента от хората, които са тук, наистина са сирийци . " И в действителност тревожи броят на  десетките хиляди бежанци, които са дошли в последните няколко седмици, след като Германия според агенциите за сигурност са открити сирийци, които не са сирийци.

Откакто се разпространи по целия свят,  че на сирийци в Германия се  предоставя убежище, броят на бежанците, които правят неверни твърдения при тяхното влизане ", се увеличи значително", казва на властите. В началото на седмицата преводач от Мароко бе водеща новина . Сред около една четвърт от хората, за които той е превеждал на Westbahnhof Виена, не е имало военни бежанци; те идват от Алжир, Египет или Мароко и се представят за сирийци.

Министерството на вътрешните работи потвърди явлението, но конкретна цифра няма...

Хората, които идват на унгарско-сръбската граница, идват от Сирия, Афганистан, Ирак, Нигерия, Еритрея, Буркина Фасо, Мали, Судан и Конго, Пакистан, Бангладеш и дори в Бирма. Служител на агенцията на ООН за бежанците ВКБООН каза на сирийците, които са се оплакали, тъй като много хора твърдят, че са им сънародници. "Понякога просто трябва да се огледаме и да видим, че не всичко е така както изглежда." Когато един автобус трябвало да транспортира само сирийци на въпроса кой е сириец, вдигнаха ръце и африканци.

Интересна статия. Пуснах я на гугъл транслейт за тези, които не четат на немски и после леко я обработих колкото да стане разбираема. Пак звучи ужасно, но поне се разбира за какво става дума.

# 4 984
На мен пък не ми е ясно като ги проверят арабистите, какво ще ги правим
Аз пък най-вече намерих за прекалено самоуверено това: "Това са професионалисти, които перфектно разпознават ... и евентуално дали той има някаква връзка с терористични организации"

Дори и на Запад не ни мотат толкова. За справка някои терористи:
Англичанинът Джон
Англичанките Шамима, Кадиза и Амира
Австриецът Мохамед
Австрийките Сандра и Самра
Германецът Ямин
Германците Марк и Кевин
Десетгодишния Абу
Тинейджърката Елиф

И още, и още... Официално 1/3 идват от западните страни.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 10:51 от Ли Лу

# 4 985
На мен пък не ми е ясно като ги проверят арабистите, какво ще ги правим
Аз пък най-вече намерих за прекалено самоуверено това: "Това са професионалисти, които перфектно разпознават ... и евентуално дали той има някаква връзка с терористични организации"

Дори и на Запад не ни мотат толкова. За справка някои терористи:
Англичанинът Джон
Австриецът Мохамед
Австрийките Сандра и Самра
Германецът Ямин
Германците Марк и Кевин
Десетгодишния Абу
Тинейджърката Елиф

И още, и още... Официално 1/3 идват от западните страни.
Те май сами си отглеждат терористи

# 4 986
Германия отпусна 20 млн. евро за изхранване на бежанците  и призовала и другите държави да направят същото. Средствата ще стигнат за изхранването им  за три месеца ......

# 4 987
# 4 988
Те май сами си отглеждат терористи

Ислямът отдавна е стъпил в Европа. Затова хората на Запад отдавна живеят с тази смисъл и не са изпаднали в шок от случващото се последните две седмици. Спомням си доста добре какво беше настроението сред моите приятели французи, като се случи атентатът... Няма нужда вълна от бежанци да вкара терористи, те са сред нас. Ако си мислите, че България прави изключение.. Peace

ПП Fourteen Bulgarians charged with backing ISIS

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 11:06 от Ли Лу

# 4 989
Сега след тези новини за отпуснати средства още повече хора ще се втурнат към Германия.....

# 4 990
# 4 991
http://www.focus.de/immobilien/mieten/zwangsvermietung-enteignun … f_id_4951598.html

Wenn es gar keine andere Möglichkeit gibt, dürfen die Behörden vorübergehend Gebäude beschlagnahmen“, sagt Gerold Hape vom Eigentümerverband Haus & Grund. Geregelt sei das im Polizei- und Ordnungsbehördengesetz. "Es bezieht sich auf Obdachlose, denen die Kommunen aus Sicherheitsgründen eine Wohnung stellen müssen."

Обсъждат принудително конфискуване на сгради в полза на "бежанците".

Все ми се струваше, че това е някаква извратена шега.

# 4 992
Какво казва кмета на Ашоталом ?

"Aз съм кметът на Ашоталом, който се намира на унгарско-сръбската граница. Приветствам всеки, който влиза в страната през нашия международен гранично-пропускателен пункт. Но тези, които опитват да пресекат границата нелегално, може лесно да се озоват в затвора. От днес, 15 септември, в Унгария нелегалното пресичане на границата е закононарушение. Повреждането на поставената ограда е също криминално деяние. Двете могат да бъдат санкционирани с лишаване от свобода и експулсиране от Унгария за няколко години. От сега нататък границата се пази от хиляди полицаи и унгарската армия с помощта на ограда, която продължава да се строи. В района на Ашоталом те са подпомагани от военна и цивилна охрана.  Ако сте нелегален имигрант и искате да стигнете до Германия, то най-краткият път от Сърбия е през Хърватия и Словения. Не се доверявайте на трафикантите на хора. Унгария е лош избор. Ашоталом е най-лошият. "

# 4 993
с какво великото преселение помага на когото и да било ?
Сирия е 23 млн , Афганистан - 70 млн. , Пакистан - 200 млн. , Ирак - 32 млн ....
и населението на тези държави продължава да расте , всички ли от тях трябва да се преселят в Европа , та тя ще грохне , те ще продължат да живеят в мизерия и в един  циганосан от тях континент и тогава някъде , тогава ???

# 4 994
http://www.focus.de/immobilien/mieten/zwangsvermietung-enteignun … f_id_4951598.html

Wenn es gar keine andere Möglichkeit gibt, dürfen die Behörden vorübergehend Gebäude beschlagnahmen“, sagt Gerold Hape vom Eigentümerverband Haus & Grund. Geregelt sei das im Polizei- und Ordnungsbehördengesetz. "Es bezieht sich auf Obdachlose, denen die Kommunen aus Sicherheitsgründen eine Wohnung stellen müssen."

Обсъждат принудително конфискуване на сгради в полза на "бежанците".

Все ми се струваше, че това е някаква извратена шега.
Еййй и продължават тези германци да правят простотии...Едно е да си толерантен,друго е когато толерантността вече граничи с явната глуповатост..

Общи условия

Активация на акаунт