Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 441
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 50 025
Абсолютно права си, Ън , просто аз съм от лесно манипулираните хора, които като чуят жална нотка и аха да заплаче някой, им става кофти Laughing Не че това някога ми е променяло взетите решения де Wink

# 50 026
Да видим сега, като се закълна публично, че ще вкарат в закон субсидията от 1 лев, мажоритарен вот и 120 депутати (макар че това не беше включено в референдума), дали ще го направят...

# 50 027
Ако спечели Цецка, повече от сигурно е, ще ще се напълним с мигранти, а Радев уж обещава, че ще спре инвазията.

Къде е казала Цачева, че ще се напълним с мигранти? Може ли източник моля?

# 50 028
Думите на Цецка нямат никакво значение. Тя се върти и така, и иначе - според вятъра.

Никога не се изказва достатъчно ясно, така че винаги да може да се обърне на 180 градуса.

Конкретните й думи бяха, че ако дойдело семейство с деца на границата, не можело да ги върнат със сила назад.

А днес - пресичането на границата било наказуемо.

Не вярвам на нито една нейна думичка.

# 50 029
Ако спечели Цецка, повече от сигурно е, ще ще се напълним с мигранти, а Радев уж обещава, че ще спре инвазията.

Къде е казала Цачева, че ще се напълним с мигранти? Може ли източник моля?

Реалистично погледнато, и двамата се обявяват срещу нелегалната миграция. Както всъщност и цяла Европа, независимо дали дясна, лява, зелена или оранжева.

# 50 030
РЕАЛИСТИЧНО ли погледнато Joy

О, плийз, смени реториката! Неолибералните ала-бала вече не са на мода!

# 50 031
Думите на Цецка нямат никакво значение. Тя се върти и така, и иначе - според вятъра.

Никога не се изказва достатъчно ясно, така че винаги да може да се обърне на 180 градуса.

Конкретните й думи бяха, че ако дойдело семейство с деца на границата, не можело да ги върнат със сила назад.

А днес - пресичането на границата било наказуемо.

Не вярвам на нито една нейна думичка.

И защо да не вярваш? Не ти ли е ясно, че ние нямаме много мегдан да се правим на "мъже"...Сега, след победата на Тръмп, се надявам нещата да се променят и да се спре с еврогейската политика на отворени врати. Борисов е заявявал нееднократно, че границата ни се пази. Явно има желание за което, предполагам и Цачева има. И сега, след като Обама си отиде, ще си отиде и Меркел и другите подгласници, които довлякоха тази напаст в Европа и полека лека нещата ще влязат в релси.

# 50 032

"Нелегалната" за мен е ключовата дума. Просто мнението ми е, че каквато и да е модата, има малко свръхочаквания, които едва ли ще се оправдаят, поне в краткосрочен /да речем, едногодишен/ план.

# 50 033
  • София
Както се обявяват против нелегалната миграция, така ги карат същите тези нелегални с корабите в Италия, хиляди такива ежедневно.  Sick

# 50 034
Както се обявяват против нелегалната миграция, така ги карат същите тези нелегални с корабите в Италия, хиляди такива ежедневно.  Sick

Хора, отпуснете си душиците. Днес е хубав ден за световната демокрация!
Тръмп победи и това носи нова надежда.

# 50 035

О, плийз, смени реториката! Неолибералните ала-бала вече не са на мода!
Не са я! И ТОВА е заслуга единствено на Меркел, Сапфир.
Не и го отричай, мола! Меркел ви направи НАГЛЕДНА агитация какво ще се случи АКО мултикултурализЪма победи! Нагледно, с перформънс и масовка!
Това, което много хора не можаха да убедят европейците години, десетилетия наред, Меркел го направи за точно 18 месеца!
 Блиц! Laughing
 От началото на темата говорих че всичко това е един цирк, състоял се с една единствена цел-да обърне общественото мнение на европейците и да поведе политиката в противоположна на статуквото посока.
 Не можеш да ми го отречеш. Ето, че и Тръмп спечели...

Тръмп победи и това носи нова надежда.
Grinning

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 19:15 от weissbier

# 50 036
Уелкъм бек, Гери Mr. Green

Хайде вече баба Меркел си изигра ролята, време е да си сбира парцалите!

В ХДС трескаво се оглеждали за нов кандидат (така пишат из Туитър, пък да видим).

# 50 037
Изобщо не ме успокоява борбата срещу Нелегалната миграция.Игра на думи.Те регистрират Нелегалните и стават легални и отново оправдавайки се с нЕкое си шибано споразумение нашествениците трябва да останат тук.Искам да оберат миризливата(буквално)паплач от центъра на София,от Харманли и да ги връщат по най-бързият начин в Афганистан,Ирак,Пакистан и т.н.Тук няма бежанци!Все още смръдливковците се мотаят въпреки лошото време по улиците с раници на гърба.Продължават да крещят по умните си телефони.Студено,не студено кой обут с чехли на бос крак,кой с мръсни дрехи,ама те са над тези неща.Не се очудвам,че африканците в Италия искат маркови дрехи.Като сравня двете групи ''бежанци'' черните винаги са добре облечени.Хубави якета,дънки,с вкус по-добър от доста европейци.

# 50 038
Ама те от Африка ли идват модерни, или като се спасят тук и установяват, че без маркови дрехи не се живее?

# 50 039
От Африка идват модерни. Ненужни дрехи и обувки, дето западнякът оставя в контейнерите за нуждаещите се, и които заливат магазините втора ръка в България се продават и на техните пазари.
Та там си ги купуват, а тук явно смятат че им се полагат.

Общи условия

Активация на акаунт