Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 006
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 730
  • София
Австрийците щели да дават статут първо за 3г. и ако условията в родината на бежанците се подобрят, да ги връщат там. Ако не, ще дават за още 2г. и после пак така. И как ще ги връщат по родните им места? За мен това е невъзможно. След 5г. тези хора вече ще са си създали начин на живот в Австрия и в един момент някой идва и им казва: "Хайде, връщаме ви!". Това просто няма как да стане.

Мдам. Освен това ще са народили още чавета, които ще са вече граждани на съответната европейска страна и поради тази причина, няма как да ги върнат някъде другаде. Поклон пред дълбоката и толерантна европейска политическа мисъл. А на нас честито за увеличаването на данъци, цени и пр. екстри. Все пак, някой трябва да ги издържа тези хора и кой, ако не ние, европейските данъкоплатци? И не ми разправяйте, че българските данъкоплатци не плащат своята дан в общия европейски кюп. Щото няма да е вярно. Wink

Абсолютно. Много от тях ще са вече женени/омъжени за австрийци, германци и т.н. Как ще върнат единия член на сем-то, защото единият ще е напр. от Сирия, а другият- от Австрия?

# 5 731
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958517/The-Mediterranea … eapon-bombed.html

не знам коментирано ли е, но ИДИЛ планирал да изпрати едновременно 500 хиляди имигранти към Европа в лодки. Италианските спец служби имали прихванати телефонни разговори по случая. Дори ИДИЛ си е осигурил контрола върху четири от либийските пристанища за реализиране на операцията. Някой има ли данни за това от италиански източници
Никога няма да разберем цялата истина но според мен целият този поход е добре организиран от някои,които си играе с огънят и може би ве4е изтървал контрола.
Не 4ета внимателно но някои 4ул ли е за израел нещо,прекалено са тихи нещо???? newsm78
Колко спокойно говорите за най страшното .То ще се чуе и ще се разбере , но защо по дяволите беше това безобразно нехайство към живота на европейците . Какво е това пиянство и безумие обхванало германци , французи . Ние ли сме най милосърдните на тая земя .Защо Америка , Австралия , Канада си пазят границите . Казват , че ги е страх от терористи сред имигрантите . Да, много ясно и логично и напълно разбираемо . Само Европа е обезумяла . Мразя я тази Европа . Тук хората не са защитени -напротив .
Вече не се трае тази идиотия с квотите . Няма ли  някоя мухлясала  немска тиква да каже - затваряме границите . Точно това трябва сега - и нищо по малко . Само локуми и никакви действия да се спре тази лудост.
Лека вечер . Нищо , че хич не ми е леко

# 5 732
За санкциите вече го прочетох. Засега е само предложение. Да се надяваме, че няма да се приеме.
Написах го като чух анонса на новините.После казаха,че е предложение.Тези малоумници се чудят вече какво да измислят само и само да има кой да ги обгрижва.И въобще не ме интересува кой колко мили приятели араби има.Аз виждам тези войнстващи,нагли,агресивни тълпи и не се успокоявам,че на някой са му мили арабските приятели!Виждаме ги и в центъра на София.Днес пак чух от един мъж,че вечер едва се прибира в жилището си на ул.''Цар Симеон''.На Лъвов мост седят по новите тревни площи  пушат и се хилотят младите мъжища.Нека си чака някой интеграция и работа от тях.И този дето вчера го даваха по новините,който няма намерение да работи понеже получава от Сирия цитирам го:''едно,нула,нула,нула евро''.Като се е засилил да учи нещо си висшО в Германия да се запише и на немски езиков курс докато е тук.И без това у нас е получил статут вече.

# 5 733
Абе вместо да се дават по 6500 евро за терорист*, да се дават на европейката за дете и съм сигурна, че прирастът ще се увеличи.

*4 от 5 бежанеца не са сирийци. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3240010/Number-refugees- … r-torn-Syria.html

# 5 734
  • София
Абе вместо да се дават по 6500 евро за терорист*, да се дават на европейката за дете и съм сигурна, че прирастът ще се увеличи.

*4 от 5 бежанеца не са сирийци. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3240010/Number-refugees- … r-torn-Syria.html

Естествено, че така трябва! Европейците, в това число и българите, са в постоянен стрес, бачкат до откат, нямат нито време, нито финансови възможности да раждат деца. А "умните" тикви, дето си седят на дебелите задници в Брюксел, Германия, Франция и пр. толерантни държави, решиха, че ще им е по-изгодно да си привнесат деца, вместо да дадат възможност на техните си хора да раждат и отглеждат деца. Бляк, направо ми се обръща корема, като се замисля за тези неща... Sick

# 5 735
  • София

Повечето сирийци са в бежански лагери, в Ливан, Йордания и Турция. На тях трябва да се помогне..а не на наглеците дошли от Пакистан и Албания, щото ги мързи да работят и искат мама Меркел да им осигури охолен живот.

# 5 736
Подбор трябва, подбор. Вместо да мислят какви санкции да налагат да вземат да измислят по какъв начин ще осигурят сигурност и за нас и за тях, защото сблъсъци неминуемо ще има. Трябва да се намери някакво решение за тези хора, истински нуждаещите се имам предвид и да се наложат твърдо законите с които се съобразяваме всички. До момента им се показва, че могат да ходят където си иска. Ако това е една проба колко е пробиваема/непробиваема Европа не ми се мисли какво ще се случва в идните години.

# 5 737
Разликите между едно европейско и едно сирийско дете са очевадни.
Къде е логиката обаче да се дават европейски пари за сирийски бежанци, а не на европейците?!
Погледнете какво става в Ливан и Йордания-там са истинските бежанци и те имат нужда от помощ.
Дано нашите политици се вразумят малко и помислят какво може да стане...

# 5 738
  • София
Подбор трябва, подбор. Вместо да мислят какви санкции да налагат да вземат да измислят по какъв начин ще осигурят сигурност и за нас и за тях, защото сблъсъци неминуемо ще има. Трябва да се намери някакво решение за тези хора, истински нуждаещите се имам предвид и да се наложат твърдо законите с които се съобразяваме всички. До момента им се показва, че могат да ходят където си иска. Ако това е една проба колко е пробиваема/непробиваема Европа не ми се мисли какво ще се случва в идните години.

Това, което тъпунгелите политици в ЕС не разбират е, че тези хора ще поживеят и ще видят, че трябва да мият чинии и да бъдат черноработници и да си скъсват задниците от работа така, както го правят и гражданите на съответната страна. Щото никой няма да ги издържа до безкрай, а за инженери не са размели никъде. И като го видят това нещо след някоя и друга година, ще се обърнат против държавата, политиците и обикновените граждани на приемащата държава. И тогава ще започнат проблемите - ще се маргинализират, ще се капсулират и ще започнат да вършат зулуми. Кражби, убийства, мръсотия, гета, искания за "права и свободи" и за социално подпомагане. Имаме си ги такива и в нашата държава, берекет версим, мерси, айде няма нужда от още...

# 5 739
Може пък на това да разчитат УмНите - Правиш Проблеми - повод за екстрадиране по бързата процедура.

# 5 740
  • София
Може пък на това да разчитат УмНите - Правиш Проблеми - повод за екстрадиране по бързата процедура.

Да бе, да...Те ще седят да чакат някой да ги екстрадира...Нали на това разчитат, като не дават отпечатъци - никой няма да ги знае кои са и какви са. И като видят, че трябва да работят до откат, ще започнат да викат Аллах Акбар и горкичките, да крадат, за да ядат. И нашите толеранти ще казват същото, което чувам да казват за циганите - ми те, от нужда крадат, какво да ги правиш... Sick Милинките, ще ги цункат отзад още малко. В Европа правата на престъпниците са по-добре пазени от тези на честните данъкоплатци...

# 5 741
Те не дават отпечатъци където мине. Настанят ли ги из държавите няма кой да ги остави да са инкогнито.

# 5 742

От немската тема във форума за детските надбавки.
Детски надбавки

Скрит текст:
От момента на влизането на България в Европейския съюз , българите могат да получават детски надбавки - т.е. парични помощи за деца от немската институция Familienkasse.
Помощите обслужват също и тогава, когато децата не живеят в Германия.

Основно детските надбавки е помощ за семейства, чиито членове и граждани на ЕС са трайно свързани с Германия като държава- живеят там, придобиват доходи и плащат данъци.
За български работници, условието е да подлежат на неограничено данъчно задължение в Германия. Неограниченото данъчно задължение произлиза по време, когато дадено лице има местоживеене в Германия.

Голяма част работници от Полша и България отива на работа в Германия за определено време и запазва своя жилищен имот в България като основно място за живеене. Това не е пречка да има през определено време главно място на пребиваване в Германия. На неограничено данъчно задължение подлежи всеки, който през определено време:
- е легално работещ в Германия, независимо дали е при немски работодател или е делегиран /командирован/ от българска фирма и там са изпратени данъци от неговото възнаграждение.
- работи в Германия на своя сметка на основата на самостоятелна дейност регистрирана в Германия /Gewerbeanmeldung/.

Получаването на детски надбавки в България не е пречка. Но е необходимо да се каже този факт при внасянето на помощи. Тогава детските надбавки ще бъдат по-ниски за услуги получавани в България.
Помощта се изплаща по правило за всяко дете до времето достигащо пълнолетие. Възможно е също и получаването на пари и за по-големи деца на възраст до 25 години ако са безработни, учат или следват, а техните доходи не надвишават 8.004 евро годишно. Децата не са длъжни да живеят в Германия. В случай на получаване на помощи за дете учащо се и което е над 18 год. трябва до 3 год. да се запази документацията, засягаща неговото образование.

Случва се, немските учреждения за работа да изискват документиране на обучението на детето.
В случай на негова липса, трябва да се връщат помощите за периода на недокументирано получаване на услуги.

Стойности на помощите:
-  184, евро месечно за първо и второ дете
-  190, евро месечно за трето дете
-  215, евро месечно за четвърто и всяко следващо дете "
Смешно, нали.
Не им разбирам политиката, но и недоумявам колко много  средства се отделят за интегриране на
араби.
Ха, дано! Ама защо да стават изстъпления и чак тогава да ги изхвърлят? Ще пострадат не тези, които вземат решенията, а обикновения европеец. ooooh!

# 5 743
  • София
Те не дават отпечатъци където мине. Настанят ли ги из държавите няма кой да ги остави да са инкогнито.

И пак казвам - настаняват ги, хранят ги и на тия какво им остава да правят - ще се размножават. Не се иска много акъл за това. А като родят детето си на германска територия, то ще бъде германче. Хайде изгони ги след това, де...

# 5 744

И пак казвам - настаняват ги, хранят ги и на тия какво им остава да правят - ще се размножават. Не се иска много акъл за това. А като родят детето си на германска територия, то ще бъде германче. Хайде изгони ги след това, де...
Много си права.
Ами, остава да се надяваме, че жените са по-малко като бройка сред бежанците. Не, че тия мъже няма да си опитат късмета при европейките.

Общи условия

Активация на акаунт