Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 979
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 630
То да са само насилствените бракове с дъртаци, с мед да ги намажеш...

# 631
Кажете, нещо прави ли се да разкарат тази сган от Европа? Почти не гледам ТВ, а и съм на почивка.

# 632
  • София
Кажете, нещо прави ли се да разкарат тази сган от Европа? Почти не гледам ТВ, а и съм на почивка.
Не!

# 633
Прави се точно обратното!

# 634
Не!
За първи път да се радвам, че живея в бедна Бг. Не че натрапници няма и тук

# 635
Не разбирам снимката с Меркел, в момента Хитлер ми е симпатичен, аман от дупедавци

# 636
Това е Мама Меркел.

Сирия:
2011-Притеснително е, но най-вероятно няма да стане по-зле
2012-Стана по-зле, но не достатъчно, за да трябва да се направи нещо
2013-Положението е зле, но ако направим нещо, дали няма да стане по-зле?
2014-Стана по-зле и определено трябва да направим нещо, но нямаме идея какво да направим
2015-Положението е толкова зле, че вече нищо не може да се направи

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 02:47 от Барелина

# 637
Meanwhile, about two tons of dates were distributed to more than 150 Syrian families in Zaatari refugee camp in Jordan ... Wink Crazy

http://www.saudigazette.com.sa/index.cfm?method=home.regcon& … id=20150903255468

Съпроводено от снимка как се предава кашон с фурми  ooooh!
Истина било, не само долна инсинуация. Добре, че са запечатали този момент на върховната си хуманност, че може и да не повяра човек...

Last month, the Saudi national campaign to support the brothers in Syria completed the third phase of its project “My brother your dwelling is your reassurance” providing accommodation to 3,202 Syrian refugee families  in Lebanon. Wink

# 638
И аз снощи, докато четох статията за фурмите бях силно впечатлена  Laughing Не можех да повярвам чак и така се разсмях в първия момент  Laughing

# 639
Над 4 милиона бежанци от Сирия. Места за настаняване предложени от Саудитска Арабия, Бахрейн, ОАЕ, Катар и Кувейт:0.  Crazy

4M+ Syria refugees Resettlement places offered by Saudi Arabia, Bahrain, UAE, Qatar, Kuwait: 0

# 640
Копирай снимката, ако можеш, че съм с ограничени технически възможности. Laughing

# 641
# 642
Май забравяте, че африканците бягат от "Боко Харам".  Да ви припомня ли за онова училище и какво правят с африканските момичета или ще се сетите сами?  Crossing Arms

# 643
Проблемът не са африканските момичета.
Проблемни са наглите, нахални нискоинтелигентни младежи, мислещи ей така:

# 644
Когато Ники-красавеца, министър на външните работи, сбираше "борци" в Правец не ривахте! Когато Италия съсипваше Либия не ривахте! Anzi! Имаше тема в която се пишеха фермани против сатрапа Кадафи с искане да го ликвидират.Когато братята ви съсипваха Сирия, имаше тема ,в която същите боркини и борци баялдисваха от праведен гняв срещу Асад.
Еми, прекарани Европа и Италия, сега ще плащате!Уви и ах! Понякога идва и това време. Да сте си опичали акъла.Кьорав карти не играй! Може да продължавате да сеете пролети.И  не се чудете какво ще жънете! Повярвайте, още по-уникално ще бъде!

Общи условия

Активация на акаунт