Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 141
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 420
  • MI
АнаБел, то ако беше символ на прогрес и индустриализация отрицателният прираст, по данните които ми даваш Украйна, България и Сърбия сме номер 1...  Laughing Не знаех че сме чак толкова зле, честно  Sick Франция от своя страна е с почти +4, хич не им е зле. Имайки предвид относително малкия % имигранти и че всички сме съгласни че 2ро поколение раждат като белите, значи действа политиката за насърчаване....

Ето това е алтернативата, по възможност без предните грешки на Франция обаче - да се напълнят с неинтегриращи се от колониите и да не знаят какво да правят с радикалните родени в страната свои граждани...

# 6 421
  • София

70-80 години след лудия с мустачките, немците отново са на прага да затрият Европа. Този път може и да им се получи  Tired

Според ООН, от началото на годината, в Европа са навлезли 480 000 бежанци. И продължават да пристигат средно по 6 000 на ден. В задачката се пита: докога? Кога ще се сложи край на това преселение? Не е въпросът само за тези 120 000, които ще разпределим според новите квоти. Далеч по-важният въпрос е докога ще прииждат..и не е ли пълно самоубийство да продължаваме да приемаме нови и нови хора?  Shocked

# 6 422
Европейската комисия съобщи в сряда, че открива 40 наказателни процедури срещу държави от ЕС, включително България, предава кореспондент на БТА в Брюксел....
....Директивата забранява отблъскването на такива хора от границите и урежда правилата как те да получат документи за престой и пътуване, достъп до трудовия пазар, образование, социални помощи, здравеопазване и подслон. Тя е трябвало да бъде приложена до декември 2013 г.

http://www.capital.bg/kakvo_stava/2015/09/23/2614727_ek_zapochva … reshtu_bulgariia/

В линк от eurostat, който пуснах, споменават, че 600 000 чакат разглеждане на молби.
Има и цифри на регистрираните допреди 2 месеца.

http://ec.europa.eu/eurostat/documents/2995521/6996925/3-1809201 … aa5b-cc9b4f6a838f

# 6 423
АнаБел, то ако беше символ на прогрес и индустриализация отрицателният прираст, по данните които ми даваш Украйна, България и Сърбия сме номер 1...  Laughing Не знаех че сме чак толкова зле, честно  Sick Франция от своя страна е с почти +4, хич не им е зле. Имайки предвид относително малкия % имигранти и че всички сме съгласни че 2ро поколение раждат като белите, значи действа политиката за насърчаване....

Ето това е алтернативата, по възможност без предните грешки на Франция обаче - да се напълнят с неинтегриращи се от колониите и да не знаят какво да правят с радикалните родени в страната свои граждани...

Абе Нели, къде съм казала, че е символ на това, бе жена? Къде и кога? Написала съм, че е показателно кои имат прираст от 10 нагоре, това съм написала.

За Франция не знам каква политика има, трябва да видим кои раждат повече, белите или черните? Това не го знаем. То и в Канада е с положителен прираст. За другите с прираст над 10, при които няма никаква политика какво действа?

# 6 424
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ЕК открива 3 наказателни процедури срещу България заради мигрантите   Shocked Пффф ... не се спряха 'начи ... Пък иначе другите 'сите изрядни ...

# 6 425
  • Bristol
Хареса ми решението на Великобритания:
The UK has opted against  taking part in the relocation scheme and has its own plan to resettle migrants directly from Syria refugee camps.
Така ще се отсеят истинските нуждаещи се и ще се спре това рисково преминаване по вода, както и нелегалния бизнес на някои хора  Peace

# 6 426
  • София
днес Кристалина Георгиева е съобщила че досега за мигрантите ЕК е похарчила 9.2 милиарда евро. и си направих следната сметка . За следващите седем години България ще получи 15 милиарда евро , по 2.150 милиарда на година. като от тях извадим годишната вноска от 400 милиона се получават 1.750 милиарда чисти годишно. На 7 милиона българи прави но 250 евро на човек. Мигрангрантите който по различни данни са някъде отко 500 хиляди към момента са били обслужени с 9.2 милиарда евро или по 18400 евро на мигрант. или за тях се дава 73 пъти повече отколкото за българите, който също не са цъфнали и вързали.

# 6 427
  • MI
Е нали преди ми каза че индустриализацията е виновна, АнаБел. На нас и на украинците кой ни е виновен тогава, че сме първенци? При тях поне война има, умират повече. А ние?

Във Франция личните ми наблюдения са че бяло семейство с 3 деца от средната класа си е норма (познавам и достатъчно такива, въпреки че ми е ясно че не е представителна извадка. очевидно няма официални данни, би било дискриминация). Определено не раждат особено повече черните. С това нали бяхме съгласни? Като стигнат и искат и те хубав живот. Само дето трудно им се получава и минават и те на варианта 1-2-3 деца....

За тия с над 10 - рецептата на Дан Браун  Joy

# 6 428
Има ли нещо ново на западния фронт . Twisted Evil
А, както виждам от последните новини лудостта заема все по големи размери -
немците отнемат жилища и ги предоставят на измъчените герои от войната ,
има и санкции за тези с оградите , а лодките Ердоганчо си ги пуска, пуска ...

Любимия ми писател Ремарк излезе прав , когато описваше немеца -
не само Хитлер е виновен , а и целия немски народ

# 6 429
  • София

Действа и още как. Французойките масово раждат по 3 деца, доколкото знам.
Русия сега е сравнително добре, благодарение мерките на Путин (дават по няколко хиляди евро за родено дете). Преди бяха близо до нас в статистиката.

# 6 430
  • постоянно

Русия сега е сравнително добре, благодарение мерките на Путин (дават по няколко хиляди евро за родено дете). Преди бяха близо до нас в статистиката.

ШШШШ недей пак за Русия , че Герри пак ще се наеме  Mr. Green

...
херр от острова

# 6 431
http://www.stern.de/wirtschaft/immobilien/kuendigung-wegen-fluec … ehen-6465914.html
Ето и друга статия, която потвърждава написаното в предишната за изхвърлянето на наематели в полза на "бежанци".
Коментарите на германците под статията във фейсбук са убийствени.
Първите коментирали пишат дори, че първоначално не са прочели добре и не са разбрали. Никой не вярва, как е възможно да се изхвърлят безработни заради мигранти. Преобладаващото мнение -Това е една "прекрасна интеграция" и "краят на Германия". Хората призовават за демонстрации и са крайно възмутени, да видим дали ще се организират. Честно казано за пръв път виждам такова единодушие по темата за мигрантите. Досега имаше горещи защитници, но явно като ги удариш по правата вече почват да се усещат какво им готвят.
Мъж е написал, че има 4 деца и от 2 години търси по-голямо жилище, което да може да плаща, но не намира, принуден е да живее в 70 кв м, но не получава помощ от държавата. Благославя Меркел, както можете да се сетите.
Жена пише, че са изгонили 81 годишна дама и са я принудили да си търси друго жилище. Предназначено било за мигранти. Пълен ужас.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 18:38 от *Emia*

# 6 432
Живяла съм в това село, ще се обадя на познатите си там да питам истина ли е. Всъщност се води град, но е с не повече от 6-7хил души население. Винаги са имали бежанци, преди бяха от Босна, но никога не съм чула да изхвърлят безработни заради тях. Там този район е много обезлюден,а населението застаряващо. А, може да се окаже и хитър ход на кметицата.

# 6 433
http://www.stern.de/wirtschaft/immobilien/kuendigung-wegen-fluec … ehen-6465914.html
Ето и друга статия, която потвърждава написаното в предишната за изхвърлянето на наематели в полза на "бежанци".
Коментарите на германците под статията във фейсбук са убийствени.
Първите коментирали пишат дори, че първоначално не са прочели добре и не са разбрали. Никой не вярва, как е възможно да се изхвърлят безработни заради мигранти. Преобладаващото мнение -Това е една "прекрасна интеграция" и "краят на Германия". Хората призовават за демонстрации и са крайно възмутени, да видим дали ще се организират. Честно казано за пръв път виждам такова единодушие по темата за мигрантите. Досега имаше горещи защитници, но явно като ги удариш по правата вече почват да се усещат какво им готвят.
Мъж е написал, че има 4 деца и от 2 години търси по-голямо жилище, което да може да плаща, но не намира, принуден е да живее в 70 кв м, но не получава помощ от държавата. Благославя Меркел, както можете да се сетите.
Жена пише, че са изгонили 81 годишна дама и са я принудили да си търси друго жилище. Предназначено било за мигранти. Пълен ужас.
В Германия кога ще има избори?

# 6 434
  • MI

Това не го знаех, направил е нещо положително. Значи ми се подкрепя тезата....

Новини няма, сега трябва да е новото заседание на ЕС, предполагам че довечера ще има новини. Дано гласуват за центровете, че ако почнат да протакат....  Sick

За социалните жилища - съвсем залитнаха германците. Ако го направят тук ще пребият с лопати и бежанците, и кметицата... Следващата стъпка ще е това, което се случва със социалните жилища е северна Италия (що ли са по-внимателни в южна? странна работа...). Окупират ги, т.е. влизат незаконно, настаняват си се и после няма за местните. Обичайно мароканци и алжирци го организират, другите им плащат. Така че подгответе се за следващата стъпка...  

Общи условия

Активация на акаунт