Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 920
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 720
  • MI

Когато влизаш в някакъв съюз, ти приемаш да играеш по правилата в него. Ако не си съгласен с правилата, наложени от мнозинството, просто напускаш. Казано по нашенски - га яде кИфтетата, не рИва....

A, точно. Оказа се че според трактатите на ЕС може да се наложат определени решения на несъгласни страни. Значи като е да се вземат пари сме всички на първа линия, ама като да се решават проблеми бягаме... Много лесно така, но безплатен обед както знаем всички няма.

Flambe, за Полша казаха нещо че са сключили сделка, натиснали са ги но не разбрах защо. КАто имам време ще се разровя...

# 6 721
  • София
Ц, ц, колко са милички жените и децата от последната снимка  Wink  Mr. Green

мсг7, не влизат само араби. Има и много негри от Нигерия, Сомалия и Судан, както и много пакистанци, афганистанци, бангладешци и албанци. Даже косоварите се бутат и те в тълпата.
Таис, ама ти съвсем расистко изказване правиш, може ли така да споменаваш онази дума, започваща с не.... и завършваща на ...гри?  Wink Преди седмица луд скандал се беше разразил, че един немски министър нарекъл техен чернокож комик "превъзходен негър". Изписаха се тонове мастило по "проблема".
Ето това е, което Райчев днес нарече- "преяждане с либерализъм". Дондуркаме ги и сме готови и долните си гащи да им дадем, само и само да не кажат, че сме расисти. Ами негри са си и това няма как да се промени. Както и ромите са си чисти цигани.

Глупости, нищо обидно и/или расистко няма в думата ''негър''. Дали ще напиша ''чернокож'', или ''негър'' е все тая, втората идва от латинската niger, което означава черно. Не по врат, а по шия.

М/у другото Мартин Лутер Кинг използва negro в любимата ми негова реч, I have a dream, за да обозначи расата си  Wink

# 6 722
А къде в правилата пише, че някоя членка трябва да приеме и хрантути милиони чужди граждани, които не й спазват законите и правилата, не зачитат границите?

Европа и немското лидерство просто потъват. Както не разбрах защо направиха така с Гърция, така и не мога да разбера сега какво правят. С Гърция решиха пак да им дадат пари, да наливат ли наливат в каца без дъно, като е ясно, че гърците никога няма и не могат да ги върнат. Като е ясно, че ще продължават да са на дефицит, да си раздават големите пенсии и държавни заплати и да харчат, като е ясно, че парите за Гърция потъват като вода в пясъка. Ама това с Гърция нищо не е пред сегашното. Европа просто ще бъде претопена от това цунами, ако продължава по този начин.

# 6 723
Е какво се правите на ударени?!?
Аз не видях някъде, Меркел да е питала останалите членки, дали може да кани мигрантите.
Кани ги в Германия, после ги натриса на останалите, че и глоби ще слага на тези, които не изпълнявали.  ooooh!
Това ли е демокрация и равноправие?!

# 6 724
Таис, ясно ми е, че е така, обаче  виждаш ли как се приема всичко по на Запад от нас и как виждат сламката, а не гредата? Ей за това ми беше думата.
А що се отнася до еврокифтетата, 90% от българите не са ги и помирисвали, така че това не е  аргумент да сдадем багажа.

# 6 725
  • София
Е какво се правите на ударени?!?
Аз не видях някъде, Меркел да е питала останалите членки дали може да кани мигрантите.
Кани ги в Германия, после ги натриса на останалите, че и глоби ще слага, на тези, които не изпълнявали.  ooooh!
Това ли е демокрация и равноправие?!

+1
За някои тук в темата е по-важно да блеем в общото стадо, поведено от Меркел.

Emia, разбирам  Hug

# 6 726
Глупости, нищо обидно и/или расистко няма в думата ''негър''. Дали ще напиша ''чернокож'', или ''негър'' е все тая, втората идва от латинската niger, което означава черно. Не по врат, а по шия.

М/у другото Мартин Лутер Кинг използва negro в любимата ми негова реч, I have a dream, за да обозначи расата си  Wink

Ми на английски нигър е страшно обидно, расистко и какво ли още не, докато black man е ОК. Не виждам защо обаче и на български трябва да се възприеме това, като негър е просто означение на раса, както е индианец например. Индианец обидно ли е? Ми че според мен на български много по обидно е "черен човек". Но явно се налагат англосаксонските стандарти и в българския език.

За цигани и роми този спор за думата ми е смешен. Ми то значи едно и също, на техния собствен език мисля, че "романе" значи цигани, щото съм слушал Кондьо веднъж в една кръчма, нямаше накъде, като пя - "романе, шевалие" ли как е там hahaha

# 6 727

A, точно. Оказа се че според трактатите на ЕС може да се наложат определени решения на несъгласни страни. Значи като е да се вземат пари сме всички на първа линия, ама като да се решават проблеми бягаме...
Какви проблеми да се Решават?
Това, което виждам аз са проблеми, които се СЪЗДАВАТ

Тоест, те искат от нас да си СЪЗДАВАМЕ проблеми, а не да решаваме

Аз изобщо не виждам и наченки на опит за решаване на проблем. Даже изобщо още не са признали че имат проблем, който иска решение.

Сега  пристигат едни гигантски тълпи от мускулести  ГВС-та и ние трябва да ги обслужваме...и да не се чувя гък!

# 6 728
Всеки ден пристигат по нови 6000.
Вчера в Унгария главно през Хърватия са влезли 10046 човека Shocked
Доналд Туск е казал, че най-голямата вълна от мигранти тепърва предстои!!!
Май са приели отпускането на 1 милиард евро помощ за тях.
Забелязвам на много места, че думата бежанец вече не се споменава...

Европа трябва да се събуди спешно!
от БНТ току-що избиха рибата с най-брилянтното обяснение на снимки като тази.Видяха,че на хората им писна от "майки с деца",дето не ги видяхме и новия слоган на бежанската криза е "бащи,които търсят бъдеще за децата си" . Става дума за реклама на предаване довечера към 22:30 ама пропуснах кое/май Открито/-много силно се впечатлих как мазно са го извъртяли и промиването на мозъци продължава с пълна сила

# 6 729
  • постоянно
Тъмнокожите се обиждат , когато бял ги нарече негър. Когато помежду си се наричат така - е ОК.
Да ги наречеш черни е също толкова обидно и политически некоректно  Mr. Green

Само незнам защо ние не се обиждаме толкова лесно като ни наричат бели  newsm78

Peace

...
херр

# 6 730

Да ги наречеш черни е също толкова обидно и политически некоректно  Mr. Green

Не, не, "Бляк мен" е напълно коректно и приемливо обръщение - на английски, за другите езици не знам. Също и "бляк ай".

# 6 731
  • София

Когато влизаш в някакъв съюз, ти приемаш да играеш по правилата в него. Ако не си съгласен с правилата, наложени от мнозинството, просто напускаш. Казано по нашенски - га яде кИфтетата, не рИва....

[/quote]

И кой, точно казва какви са правилата? Кой ги покани без да го съгласува с останалите "пълноправни членове"? Кой реши, че гърци, италианци, чехи, поляци, българи... трябва да пазят границите, за да се прави някой гостоприемен и в момента, в който "гостите" похлопат на портичката му, той да се скрие под леглото и да обяснява, как видите ли останалите трябва да са солидарни?

# 6 732
Все тая, то на черното бяло ли да кажеш?
Те сигурно се плашат от нас като ни видят такива избелели от слънцето.
Хората винаги са се страхували от различните и това си е нормално, инстинкт.

# 6 733
Да кажа само нещо-познавам десетки мюсюлмани-нито един от тях не би оставил жена си и децата си в Сирия или в лагер!
Абсурдно е просто!

Добрият мюсюлманин би застанал най-отпред, а зад него жената и децата, за да може да ги защити!

Това, което нахлува в Европа не са бежанци, спасяващи се от война. Това е инвазия!

# 6 734
  • София

М/у другото Мартин Лутер Кинг използва negro в любимата ми негова реч, I have a dream, за да обозначи расата си  Wink

Ми на английски нигър е страшно обидно, расистко и какво ли още не, докато black man е ОК. Не виждам защо обаче и на български трябва да се възприеме това, като негър е просто означение на раса, както е индианец например. Индианец обидно ли е? Ми че според мен на български много по обидно е "черен човек". Но явно се налагат англосаксонските стандарти и в българския език.

За цигани и роми този спор за думата ми е смешен. Ми то значи едно и също, на техния собствен език мисля, че "романе" значи циганин, щото съм слушал Кондьо веднъж в една кръчма, нямаше накъде, като пя - "романе, шевалие" ли как е там hahaha

''nigger'' наистина е натоварена с пейоративно значение, и не е редно да се използва. Нищо, че чисто технически, пак произлиза от латинската дума за ''черно''.
Оприличавам ''nigger'' с нашето ''чернилка''. Което си е обида, както и да го погледнеш.

Общи условия

Активация на акаунт