Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 179
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 020
http://www.dnes.bg/politika/2015/09/25/otlichnici-sme-za-bejanci … se-ot-gerb.277639
Тея нaшите съвсем сa изперкaли. Не хaресвaм Сидеров но ще зaпочнa повече дa се вслушвaм в изкaзвaниятa му особенно след срещaтa му с послaниците.

# 7 021
  • България
"Polskie Radio: Мигрантите може да се опитат да достигнат Германия по нов маршрут- през България, Румъния, Украйна и Полша

25 Септември 2015 | 12:16 | Агенция "Фокус"
Polskie Radio: Мигрантите може да се опитат да достигнат Германия по нов  маршрут- през България, Румъния, Украйна и ПолшаСнимка: АФПГалерияСнимка: АФП Варшава. Мигрантите от страните от Близкия изток може да се опитат да достигнат Германия по нов, алтернативен маршрут- през България, Румъния, Украйна и Полша, предаде Polskie Radio.
Германски медии съобщават, че в един от лагерите на гръцкия остров Кос, мигрантите са показали на журналисти карта на арабски език, според която потоците бежанци трябва да заобиколят Унгария, минавайки през България, Румъния, Украйна и Полша.
„Ако този маршрут бъде осъществен, то Украйна ще бъде най-слабото звено в него. Поради икономическата слабост и конфликта в страната Киев трудно ще опази границите си“, заяви полският експерт Рафал Бачински-Селачек.

Превод и редакция: Милен Маринов"
http://www.focus-news.net/news/2015/09/25/2123547/polskie-radio- … yna-i-polsha.html
  Нямало полза от огради и пазене на граница? Да са ни честити отворените граници. Не гореща точка, а свободна зона май ще бъдем.

# 7 022
Не мисля че ще тръгнат към Украйна.
Онези там просто ще ги застрелят.

# 7 023
  • България
Мисля, че ще ги спрат в България, нали все с това се хвали ББ, как сме ги спирали да не излизат от страната ни.

# 7 024

Европа няма да гръмне, просто ще спре да ги приема, и ще си преразгледа политиките на помощи.
Зависи. Ако приеме един повече, отколкото може да понесе и се прекали с убежденията в толерантност и се прекали с анатемосването на недоволните.
Тогава махалото, Ана Бел рязко ще се отправи в другата посока.
Няма нужда да казвам колко често се е случвало именно това в Европа.

# 7 025
  • MI
От колко време повтарям че рано или късно ще тръгнат и през България? За оградите вчера гледах как минават тази с Унгария - надигат и влизат  Laughing Предполагам че са почнали повече пари да им искат трафикантите обаче, а и не искат да останат в Унгария. На мен друго ми е интересно - като напълни затворите Орбан къде ще ги слага?  newsm78 Или целта е просто да ги пренасочи през нас? Аз залагам на второто.

# 7 026
Мисля, че ще ги спрат в България, нали все с това се хвали ББ, как сме ги спирали да не излизат от страната ни.
Не виждам и как ще ги спрем. Те не искат да стоят тук.
И Европа не е в състояние да ги принуди да стоят на едно място.
Ако навсякъде около нас има огради и не могат да напуснат България, то те ще се върнат в Турция и ще идат в хот-спота в Гърция.
На мен друго ми е интересно - като напълни затворите Орбан къде ще ги слага?  newsm78 Или целта е просто да ги пренасочи през нас? Аз залагам на второто.
Ще ги пренасочи, ама те не щат. Как ще ги принуди да ходят към нас. Ще стреля ли?

Аз не разбрах едно-тези от Одрин нали щяха да щурмуват границата? Де ги?

# 7 027
  • България
Нели, аз също мисля, че Орбан ги пренасочва и явно му се получава. Няма да ги затваря, ще ги депортира- тези, които е задържал до момента.
Гери, ние както винаги няма да ги спрем, ще ги спрат румънците.
Скрит текст:
Наследниците на Дракула не се шегуват.
И къде ще се окажат арабите, черните и т.н. високообразовани бъдещи кадри?
Ония от Одрин се върнаха, снощи четох някъде.

Скрит текст:
ЕВРОПА•БАЛКАНИ•БЛИЗЪК ИЗТОК•АМЕРИКА•АЗИЯ•АФРИКА•АВСТРАЛИЯ Обновена на 24.09.2015 18:04 Бежанците от Сирия напуснаха Одрин Сирийските бежанци от Одрин се отправиха обратно към Истанбул / БГНЕС Всички сирийски бежанци, които 10 дни държаха под обсада турския град Одрин, днес в късния следобед се отправиха към Истанбул, предаде репортер на БГНЕС. Усилията на местните административни власти, на полицията и жандармерията дадоха резултат едва в първия ден от свещения за мюсюлманите по света Курбан байрам. Надеждите на над 2 500 мигранти да се отворят границите на Гърция и България, да продължат пътя си към европейската мечта, бяха попарени. Преди дни най-многобройният лагер, този край магистралата, потегли пеша към граничния град, но вместо да стигне първата си цел, се озова в спортния комплекс за пехливанските борби. Над 30 часа международният път бе блокиран от бежанците, а движението на автомобили и тежкотоварни камиони – спряно. Сблъсъци със силите за сигурността, многократни срещи с валията Шахин, кмета Гюркан и командири на мобилизираните части, денонощия под открито небе, безкрайни опашки за храна и санитарни материали, осигурени от държавата – всичко това приключи поне засега. Днес загубилите надежда бежанци сами пожелаха да се натоварят в автобусите и да поемат към различните лагери и защитени центрове в и около Истанбул. Тази сутрин одринският имам Илияс Ахмет, обслужващ търсещите убежище, по време на празничната молитва им препоръча да не тръгват за Европа. „Откога европейците са братя на мюсюлманите, кога те са ни помагали? Откажете се от мечтата да отидете в Европа и да живеете там!“, настоя духовникът в проповедта си на открито в парка около пехливанската арена. Много от богомолците не сдържаха сълзите си, защото посрещат празника си на 2 000 км от родната Сирия. В словото си имаминът подчерта, че Европа закриля Израел и евреите, които са лоши хора. В Европа децата ви няма да бъдат добри мюсюлмани, върнете се на родна земя, призова той. През изминалата нощ над 400 бежанци бяха транспортирани с автобуси към Истанбул под строгия контрол на полицията. Днес последните 500 опразниха града от присъствието си. /БГНЕС

Прочети още на: http://www.bgnes.com/sviat/balkani/4372715/

# 7 028

И къде ще се окажат арабите, черните и т.н. високообразовани бъдещи кадри?
Меркел ви се плези и ви пее "мигрантите ми са много по-добри от мигрантите ви"

# 7 029
  • София
Айде по полека с истерията, а?
То не беше Ванга, Нострадамус, сега и форумките взеха да пророкуват...

# 7 030
  • постоянно

Нали трябва да чешем езиците  Mr. Green

# 7 031
  • България
Кое от този текст е пророчество:
"Германски медии съобщават, че в един от лагерите на гръцкия остров Кос, мигрантите са показали на журналисти карта на арабски език, според която потоците бежанци трябва да заобиколят Унгария, минавайки през България, Румъния, Украйна и Полша."

# 7 032
  • MI

Меркел ви се плези и ви пее "мигрантите ми са много по-добри от мигрантите ви"

Представих си го като клип в ютуб  Joy Би станало голям хит  Laughing  В Одрин да се благодарим на Ердоган че още не са атакували. Той си ни предупреди вчера в прав текст, кой разбрал-разбрал. Бойко беше от разбралите този път...

Гери, знам че не искат да останат тук, да не са луди. Ако обаче нашите родни престъпници им предложат по-добра цена от сръбските ще поемат риска. А се хващам на бас на каквото искате, че нито ните, нито Румъния ще се утрепем да ги спираме. Ще направим малко театър и ще ги изпроводим към Германия по живо и по здраво.  Whistling

# 7 033

Не мисля, че сме в състояние да ги спрем. Ще ги спрат в Украйна....руснаците. Laughing

# 7 034
  • София
https://www.facebook.com/johann.posch/videos/985410768185096/
Австрия.Къде са жените и децата, нещо не ги виждам.

Общи условия

Активация на акаунт