Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 253
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 455
Искам Ана Бел да ми обясни как са се интегрирали Алжирците Н-то поколение в махалата в Марсилия.
И иска ли тя цяла Франция да прилича на тази махала?
И ако да-тогава защо?
И искам да знам след като тези в Марсилия не са станали французи, как точно тези прииждащите ще станат европейци.
Смятам, че след като Ана Бел има понятие от математика, то знае какво е "причинно следствена връзка"
А ти на мен няма ли да ми отговориш?
Съвсем точно ти отговорих. Но ти не разбираш
Не може да се очаква от всички да пращят от интелект нали?
Но ум колкото да идеш в Германия си имала. Не си се объркала да идеш в Йемен...

# 7 456
Да,много е ''спокойно''по ''Цар Симеон'' и целият район според 1-2потребителки,Но не и според живеещи и преминаващи от там.Точно и на ''Борис 1'' от хостел,където наскоро изкараха над 130 нашестеника все без документи за самоличност.Ако алъш-вериша е признак за интеграция на по-старите,ок.От работещи на пазара съм чувала,че не чакат да се издържат от смотаните си магазинчета с наргилета и боклуци.Това е за прикритие.Другото е чисто бЕл прашец.

# 7 457
Искам Ана Бел да ми обясни как са се интегрирали Алжирците Н-то поколение в махалата в Марсилия.
И ако да-тогава защо?
И искам да знам след като тези в Марсилия не са станали французи, как точно тези прииждащите ще станат европейци.
Смятам, че след като Ана Бел има понятие от математика, то знае какво е "причинно следствена връзка"
А ти на мен няма ли да ми отговориш?
Съвсем точно ти отговорих. Но ти не разбираш
Изобщо не отговори, пак се впусна в истерии на тема араби, явно твоят акъл е до там. В България ни управляват българи, а не араби, а мизериите изобщо не са само на ниво управление, , а на всякакво ниво. Тоест в самия ни манталитет е заложено това хитруване на дребно.
Така че отговори ми директно (по немски) на въпроса и не увъртай. След като България е най-корумпираната държава в ЕС, как така сме с такива претенции за интеграция зад граница и само едните цигани ни развалят имиджа? Добре , че са циганите, за да има с кого да си измием ръцете.

# 7 458
Да,много е ''спокойно''по ''Цар Симеон'' и целият район според 1-2потребителки,Но не и според живеещи и преминаващи от там.Точно и на ''Борис 1'' от хостел,където наскоро изкараха над 130 нашестеника все без документи за самоличност.Ако алъш-вериша е признак за интеграция на по-старите,ок.От работещи на пазара съм чувала,че не чакат да се издържат от смотаните си магазинчета с наргилета и боклуци.Това е за прикритие.Другото е чисто бЕл прашец.

Ана Бел ти обясни, че ул. Цар Симеон е нашата силиконово долина и в бъдеще ще създава 100% от БВП-то на България.
Като ги заинтегрираме всички амбулантни търговци и ще надминам и Уол Стриит!!!!

# 7 459
https://www.facebook.com/1413429268869128/videos/156439416043930 … /?hc_location=ufi
Не ми е жал за децата на нашествениците,защото знам,че те ще станат агресори като родителите си.

Ана Бел ти обясни, че ул. Цар Симеон е нашата силиконово долина и в бъдеще ще създава 100% от БВП-то на България.
Като ги заинтегрираме всички амбулантни търговци и ще надминам и Уол Стриит!!!!
Абе,то хубаво ми обясняват 1-2потребителки,ама аз съм тъпа и се страхувам и възмущавам.То и по улици и дворове да се изхождаш си е нормално,но явно съм старомодна закостеняла лелка.

# 7 460
  • България
Скрит текст:
Скрит текст:

А не ти ли минава през ума, че разумните според теб хора, може да са си сменили мнението и сега да са станали неразумни, от твоя гледна точка? Wink Бих разбрала твоята защита за икономическите имигранти, които нахлуват в момента преди една година. Тогава само аз и няколко други предупреждавахме тук какво ще стане, но мненията ни се триеха или бяха много критикувани. НО при сегашните обстоятелства, вече хората виждат какво се случва със собствените си очи и разполагат със собствен умствен капацитет, за да си направят изводите. Малко са закъснели, но по-добре късно, отколкото никога. Та, пак да те попитам - не смяташ ли, че изоставаш? Разумните хора вече промениха позициите си по настоящата тема. Wink
Не, не мисля, защото почнах да чета темата от началото й преди два-три дена и много добре помня никовете на хората, които са писали тогава и тези , които пишат сега. Просто са вдигнали ръце, четейки мнения в стил "арабите са мързеливи, мюсюлманите за нищо не стават, орките идват и след тях гнус, всички мюсюлмани са спящи клетки на тероризма, ще направят арабски халифат в Германия, ще бягаме към славянска Русия" --това са все мнеия които прочетох тук вчера.
А аз поствам филм, който е точно за граничния контрол и никои не отговаря с друго освен с лични нападки към мен. Явно хората се интересуват да слушат своето мнение в хорово изпълнение, а не нещо по-различно.
В тази тема се твърди настървени, че едва ли не се дават пари за да идват тези мигранти, че всичко това е една конспирация, че Германия иска да разруши Европа и тн и тн.

Но от този филм ясно си личи, че за никакво разградено влизане или умишлено неохраняване на граници не мое и да става дума. Обратно, страшно много пари и средства се дават за да се пазят границите на Европа и то даже и по нелегални начини, противоречащи на европейски закони. Дават се пари и на Мороко и Либия срещу изискване да пазят граниите и да не допускат мигранти до Европа.

НАпример, нелегално е ако някой е преминал граница на европейска държава, да бъде върнат преди да му е оказана помощ и да му е даден адвокат и да бъде разгледано неговото искане, въпреки това това постоянно се лучша. Испания и Гърция постоянно  връщат обратно хора, преминали границите им.

ОхАман, когато един закон ВИДИМО НЕ РАБОТИ, трябва да бъде заменен с друг, който да работи. Законите произлизат и защитават моралът и религията на нацията, която обитава съответната страна. Когато сигурността на тази нация е застрашена, поради наличието на закони, които не са работещи в съответната политическа обстановка, то се налага ТЕ ДА БЪДАТ ПРОМЕНЕНИ. Няма как да се разреши това нелегално проникване на границите - за целта трябва да се вземат мерки - чрез засилване на охрана, която да ВРЪЩА хора, които се опитват да проникнат нелегално, съответни съоръжения - огради, изкопи, видеонаблюдение и нарушителите да бъдат съдени с цялата строгост на тези закони.
Popule, права си!
В крайна сметка границата не е някаква въображаема линия и ако законите не работят и не пазят гражданите на държавата, то следва да бъдат променени.
Да не ми се излиза с номера, че сме длъжни с нещо на тия. Извоювали сме си този начин на живот и на който не му харесва, може просто да си потърси по-добро място за живеене. Нито аз, нито някой от близките ми, приятелите ми или роднините ми е давал съгласие да се месим в политиката и реда на араби или негри.
 Не съм длъжна и няма да бъда на никого от тези. Ако някой се чувства виновен, моля, има шанс да промени нещата. Оръжието и там (Азия, Африка), да си оправя проблемите. Да не ми пее- дайте да дадем!

# 7 461

Изобщо не отговори, пак се впусна в истерии на тема араби, явно твоят акъл е до там. В България ни управляват българи, а не араби,
Като за повтарачи, ще се повноря и аз. Все пак повторението е майка на знанието.
В България управлявят и са управлявали комунисти по руски образец и затова е така.
В Германия НЕ е така, защото Карл Либнехт и онази Роза я отстреляха, а Гошо Тарабата го изгониха...
Ако немците не бяха свършили тази работа, щяха да са на нивото на България и ти нямаше да имигрираш там, за да ни обясняваш колко е хубаво тук да дойдат ВСИЧКИ араби, за да ни изкарват пенсиите и да ни оправят демографията.

Сега е новата демагогия. На мястото на комунистите дойдоха арабите. Понеже все някъде някой работи, то милионите гладници, естествено искат да идат там
И ти си там, при тези , които работят. Не си в Йемен.

# 7 462
И ако да-тогава защо?

JoyАбе Герри, как можеш да ми говориш за една махала бе жена? В град, който с околностите наброява над 1 милион, ти ме питаш за махала? Ми вероятно има не само една махала, сигурно са пет, а може и да са десет, но ти ми кажи колко процента е това от всички имигранти, после ако искаш ги свали само до алжирските, а накрая ги изчисли като процент от цялата Марсилия? Естествено е, че не всички се интегрират, къде съм писала обратното? Сто пъти ще кажа, че колкото и да работят или не, сметката на европейците е, че позитивите превишават негативите. Наистина ли някои от вас толкова наивни вярва, че ако толкова вредяха европейците ще продължават да ги приемат?

Между другото интеграцията е процес, който не е много бърз за някои индивиди. Едни по - бързо, други по- бавно.

# 7 463

С какво си противореча? Да, интегрирани са, знаят български, женени са за българки, интегрирани са напълно, имат си някакъв малък бизнес. Проблеми не съм видяла да създават, а ти?
Женени за българки, но децата им носят ли български имена? Не нали.
Кой кого точно е интегрирал, че не разбирам

Българин за арабка има ли оженен? Не нали. Или е само един, когото ти и Ох Аман познавате...

И аз не си представям бъдещето на България като цялостен Цар Симеон или Алжир.
Може би в Алжир е много хубаво и трябва и Европа да стане един голам Алжир.
Така ли си представяш нещата? А едновременно с това ми говориш за високи технологии и математика.
Познавам точно  три арабки женени за българи,но това няма да промени нито мнението ти,нито ще отслаби агресията ти!

1

# 7 464
Скрит текст:
Скрит текст:

А не ти ли минава през ума, че разумните според теб хора, може да са си сменили мнението и сега да са станали неразумни, от твоя гледна точка? Wink Бих разбрала твоята защита за икономическите имигранти, които нахлуват в момента преди една година. Тогава само аз и няколко други предупреждавахме тук какво ще стане, но мненията ни се триеха или бяха много критикувани. НО при сегашните обстоятелства, вече хората виждат какво се случва със собствените си очи и разполагат със собствен умствен капацитет, за да си направят изводите. Малко са закъснели, но по-добре късно, отколкото никога. Та, пак да те попитам - не смяташ ли, че изоставаш? Разумните хора вече промениха позициите си по настоящата тема. Wink
Не, не мисля, защото почнах да чета темата от началото й преди два-три дена и много добре помня никовете на хората, които са писали тогава и тези , които пишат сега. Просто са вдигнали ръце, четейки мнения в стил "арабите са мързеливи, мюсюлманите за нищо не стават, орките идват и след тях гнус, всички мюсюлмани са спящи клетки на тероризма, ще направят арабски халифат в Германия, ще бягаме към славянска Русия" --това са все мнеия които прочетох тук вчера.
А аз поствам филм, който е точно за граничния контрол и никои не отговаря с друго освен с лични нападки към мен. Явно хората се интересуват да слушат своето мнение в хорово изпълнение, а не нещо по-различно.
В тази тема се твърди настървени, че едва ли не се дават пари за да идват тези мигранти, че всичко това е една конспирация, че Германия иска да разруши Европа и тн и тн.

Но от този филм ясно си личи, че за никакво разградено влизане или умишлено неохраняване на граници не мое и да става дума. Обратно, страшно много пари и средства се дават за да се пазят границите на Европа и то даже и по нелегални начини, противоречащи на европейски закони. Дават се пари и на Мороко и Либия срещу изискване да пазят граниите и да не допускат мигранти до Европа.

НАпример, нелегално е ако някой е преминал граница на европейска държава, да бъде върнат преди да му е оказана помощ и да му е даден адвокат и да бъде разгледано неговото искане, въпреки това това постоянно се лучша. Испания и Гърция постоянно  връщат обратно хора, преминали границите им.

ОхАман, когато един закон ВИДИМО НЕ РАБОТИ, трябва да бъде заменен с друг, който да работи. Законите произлизат и защитават моралът и религията на нацията, която обитава съответната страна. Когато сигурността на тази нация е застрашена, поради наличието на закони, които не са работещи в съответната политическа обстановка, то се налага ТЕ ДА БЪДАТ ПРОМЕНЕНИ. Няма как да се разреши това нелегално проникване на границите - за целта трябва да се вземат мерки - чрез засилване на охрана, която да ВРЪЩА хора, които се опитват да проникнат нелегално, съответни съоръжения - огради, изкопи, видеонаблюдение и нарушителите да бъдат съдени с цялата строгост на тези закони.
Popule, права си!
В крайна сметка границата не е някаква въображаема линия и ако законите не работят и не пазят гражданите на държавата, то следва да бъдат променени.
Да не ми се излиза с номера, че сме длъжни с нещо на тия. Извоювали сме си този начин на живот и на който не му харесва, може просто да си потърси по-добро място за живеене. Нито аз, нито някой от близките ми, приятелите ми или роднините ми е давал съгласие да се месим в политиката и реда на араби или негри.
 Не съм длъжна и няма да бъда на никого от тези. Ако някой се чувства виновен, моля, има шанс да промени нещата. Оръжието и там (Азия, Африка), да си оправя проблемите. Да не ми пее- дайте да дадем!

По този повод да кажа, че се обмисля европейска трансгранична полиция.

# 7 465

Между другото интеграцията е процес, който не е много бърз за някои индивиди. Едни по - бързо, други по- бавно.
И ние трябва да приемем всички, за да проверим ще ли се интегрират 4% от тях и междувременно да плащаме и търпим?

Много интересна теория, ноистина.

Можем да поканим и цяла Африка, за да проверим на колко процента от тях ще им се появят рецесивни гени...

# 7 466
На теб лично съм ти давала списък с немците математици. Ако искаш пак да ти го дам? Моля те, не само математици имат, а и физици. Естествено и французите, но в някой области на математиката немците са пионери. Фридрих Гаус, например и ученикът му Николай Лобачевски са само един пример.

Изобщо няма списък с немски математици от такова ниво, който да е дълъг дори наполовина колкото френския. Гаус да, да речем Ойлер и Риман, и Абел - колко са? Четири. Я преброй французите, дето ти изброих, колко пъти по четири са? И не съм изброил всички. Николай Лобачевски е руснак.

# 7 467
Ана-Бел, предлагам ти културна екскурзия в Брюксел. Не се предвиждат дегустация на шоколад и посещения на музеи.

Предлагам ти да поживееш малко в  квартали като Molenbeek, Schaerbeek, Saint-Josse-ten-Noode и по възможност детето ти да изкара една учебна година в Guy Cudell. Wink  А да. В Ixelles има чудна перла на културата, наречена Matonge.  Mr. Green

Ако не те впечатли, може да понатрупаш малко стаж и в гетата на Париж.

Ако и това не те впечатли, вече и аз не знам. Явно сме готови за интеграция.  bowuu

# 7 468

С какво си противореча? Да, интегрирани са, знаят български, женени са за българки, интегрирани са напълно, имат си някакъв малък бизнес. Проблеми не съм видяла да създават, а ти?
Женени за българки, но децата им носят ли български имена? Не нали.
Кой кого точно е интегрирал, че не разбирам

Българин за арабка има ли оженен? Не нали. Или е само един, когото ти и Ох Аман познавате...

И аз не си представям бъдещето на България като цялостен Цар Симеон или Алжир.
Може би в Алжир е много хубаво и трябва и Европа да стане един голам Алжир.
Така ли си представяш нещата? А едновременно с това ми говориш за високи технологии и математика.
Познавам точно  три арабки женени за българи,но това няма да промени нито мнението ти,нито ще отслаби агресията ти!
1

Оле Боже! Ами аз българин за чужденка, особено от западна Европа също не съм видяла. А ти?
Изобщо бъдещето на България няма да е такова, защото те не искат да остават тук. Разбираш ли, колко е смешно, ние ги гоним, а те всъщност сами бягали от нас. Joy Кой драпа за Българи, бе Герри? Кой?
И да, високите технологии за ключови за оцеляването ни.

# 7 469
Ето статистики за търсещите убежище има графики за възраст и пол, не само за Германия, а за всички Европейски държави.

http://www.spiegel.de/politik/ausland/fluechtlingskrise-die-euro … en-a-1054877.html

Основното, което си личи, е че има деца и жени (около една трета), болшинството (60%) са мъже  на възраст от 18-34 години.

Ето и статистики само за Германия, ако на някой му е интересно.

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/fluechtlingskrise-die- … ik-a-1053575.html

Показани са държави на произход, болшинството са от Ирак, Сирия, Еритрея, значително по-малко от Пакистан, и Нигерия и прочее. От Сирия Ирак и Еритрея одобрени са болшинството, другите нации мигранти асово им отказват статут. Това ми говори, че ред поне в Германия има и не се раздава убежище ей така, а напротив, доста трудно е да се получи.
Интересно би ми било да видя подобни статистки за България, някой има ли идея?

Общи условия

Активация на акаунт