Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 939
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 130

Е, времето ще покаже какво ще стане.
Естествено. То не прощава и наказва грешките жестоко.

# 8 131
  • София
Профилът на дошлите през август в България е покъртителен.
От потърсилите убежище у нас през август 2015 г.,
56 % са мъже, 16 % жени, останалото деца.
цели 3 % са с висше образование, 3 % с полувисше, със средно-специално - 0 %, средно - 14 % и останалите 80% са почти равномерно разпределени в основно, начално и без образование.

http://www.aref.government.bg/?cat=8

кликване на Статистически графики 31.08.2015 г.

Заливат ни сирийски лекари и инженери, всичко останало е пропаганда.

Почти съм сигурна, че отишлите в Джърмани, Австрия и Швеция са със същия образователен профил. И се чудя, как тези хорица, без никакво или с начално образование, ще се впишат в тамошните общества, как ще ускорят икономическото им развитие. Нали така се тръбеше из медиите, а и тук в темата от разни фенки на мигрантите.

Къде останаха тълпите лекари, атомни физици и банкери, които трябваше да се влеят в европейските болници и компании  Thinking Сигурно са се отказали някъде по пътя и са се върнали обратно. А на тяхно място прииждат нискообразованите и агресивните  hahaha

# 8 132
какво е казал Оланд ?

Разни неща, между които, че Ассад е част от проблема и не може да бъде част от решението.

Както е добре известно, проблемът са САЩ и Израел, а еврогейските посерковци само козируват и изпълняват.  Sunglasses Щом извратеняци дегенерати като педофила Даниел Марк Кон-Бендит, съпредседател на Групата на зелените – Европейски свободен Алианс в Европейския парламент и съпредседател на групата „Спинели”, на Европейския парламент, могат да решават съдбините на Европа, нищо добро не очаква този континент и бялото население с християнско вероизповедание. А на кон бандита също е добре известно какъв му е произходът, и той не е европейски.  Sunglasses

# 8 133
Diana D Hug

http://www.liveleak.com/view?i=765_1443363339 - има субтитри на английски

Гледах я и продължавам да твърдя, че е един от малкото политици с трезва оценка както за кризата с бежанците, така и относно недостатъците на европейската политика.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 22:20 от maruska

# 8 134
  • София
Diana D Hug

Встрани от любопитната тема за изнасилванията, речта на Оланд не ми прозвуча много обнадеждаващо.
какво е казал Оланд ?

Гледах я и продължавам да твърдя, че е един от малкото политици с трезва оценка както за кризата с бежанците, така и относно недостатъците на европейската политика.
И откога Оланд е унгарец а не французин newsm78

# 8 135
  • България
Скрит текст:
Diana D Hug

Встрани от любопитната тема за изнасилванията, речта на Оланд не ми прозвуча много обнадеждаващо.
какво е казал Оланд ?

Това на видеото е Орбан  Wink
El Mariachi, да добавим и Турция, милите те, невинни агънца.

# 8 136
Diana D Hug

какво е казал Оланд ?

Грешката е моя! Извинявам се!  Embarassed  Току що бях гледала речта и реших, че става въпрос за нея, макар че Орбан не споменава нищо за Асад.
Линкът води към речта е на Орбан пред унгарския парламент!

# 8 137

Оланд е един социалистически плужек, когото рано или къснофранцузите  ще гонят из Париж като хлебарка.
Из този същия Париж, който арабите , първите приятели и гласоподаватели на Оланд, превърнаха в отходна яма.

Рим е в същото положение, между другото. Абсолютна воня! Приличат на Африкански градове. Даже са по-зле.

Само Орбан държи фронта засега. Както винаги унгарците са на ниво. Никой никога на тях не е смеел да им заповядва. Те срещу СССР-то излязоха с оръжие, та сега тези ли нещастници ще ги поучават!

# 8 138

Почти съм сигурна, че отишлите в Джърмани, Австрия и Швеция са със същия образователен профил. И се чудя, как тези хорица, без никакво или с начално образование, ще се впишат в тамошните общества, как ще ускорят икономическото им развитие. Нали така се тръбеше из медиите, а и тук в темата от разни фенки на мигрантите.

Къде останаха тълпите лекари, атомни физици и банкери, които трябваше да се влеят в европейските болници и компании  Thinking Сигурно са се отказали някъде по пътя и са се върнали обратно. А на тяхно място прииждат нискообразованите и агресивните  hahaha

Абсолютно сигурно е, че и онези, стигнали запада, са със същия профил не само като образование, но и култура, хигиена, ниво на цивилизованост и всичко останало.
Как ще се впишат питаш? Никак. Ще се присъединят към тълпата маргинали, която е взела вече застрашителни размери от предишните преселения. Ще изпреваря следващия въпрос: кой ще ги издържа да се плодят безогледно и да живеят на гърба на работещите? Ами...послушните данъкоплатци на ЕС. И тъй като техните икономики няма да издържат, тихомълком ще отворят врати за презрените източноевропейци, които ще отидат с истинските си дипломи на лекари и инженери и ще работят редом с местните си колеги, за да хранят тълпите. В тоя ред на мисли никой да не чака, че скоро бившият източен блок, в това число и ние, ще дръпнем напред икономически. Още дълго ще бъдем нужни на ЕС бедни и с изостанала икономика, но пък добър източник на млади и работоспособни специалисти.  И тогава живееш тук бедно, но с минимално число орки, или при по-добри условия, но карашък с измет, събрана от целия свят. Важното е да има избор. Grinning

# 8 139
  • София
Карай ся, нали сме нетен бенефициент!   Whistling

# 8 140
Вие нищо не разбирате, това са земеделци, селскостопански производители, които в бързината са взели нещо дребно, скъпо и лесно конвентируемо, което да могат лесно да заменят, когато достигнат желаната дестинация. Последен модел айфон за последен модел мотика, примерно.

# 8 141
Мен сериозно почва да ме безпокои откъде имат толкова пари newsm78.
По БНТ даваха шофьор на такси в Австрия, който ги вози и на въпроса имат ли пари, натърти, че имат "много пари".

А и тепърва ще започнат  проблемите между тях самите и ще си пренесат враждите в Европа.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 23:12 от flambe

# 8 142
  • София
Откъде мислиш имат пари?

# 8 143
Нямам никаква идея Hug.
Да кажем средната класа, която бяга от Сирия и Ирак е нормално, но слабо образованите...
На няколко места четох, че цялата рода събирала пари, за да тръгне някое младо момче първо или роднини в чужбина им пращат. Звучи логично, но чак пък сумите да правят впечатление и в Сърбия, и в Австрия...
Нещо не ми се връзва в цялата работа и ме притеснява.

# 8 144
Кеворкян: Бежанските орди ще ни превърнат в катун (не съм чел всичко и не знам дали е пускано)

Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт