Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 653
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 505
  • България
Обновена на 29.09.2015 11:37 В Турция вече от 5 години живеят с бежанците, има над 2 милиона

Прочети още на: http://www.bgnes.com/sviat/balkani/4373762/
 В Турция вече свикнахме да живеем с бежанците. Те са от 5 години у нас. Това заяви председателят на Турския Червен полумесец Ахмед Лютви Акар, който е гост на XVI фестивал на червенокръстките филми, провеждащ се край Варна, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона. Днес в Турция има 2 милиона бежанци, като от тях 250 хиляди са постоянно пребиваващи, каза Ахмед Лютви Акар. Част от тях са разположени по границите с Гърция, България и останалите балкански страни. Те са се устремили на Запад в търсенето на по-добър живот, каза председателят на Турския Червен полумесец. Според Ахмед Лютви Акар един от начините за решаването на проблема с бежанците е създаването на зона в границите на Сирия, която също така да бъде забранена за военни полети. Но ООН все още не е взела подобно решение. Ако бежанците бяха настанени в подобна зона по северните граници и тази зона беше забранена за полети, тогава нямаше да сме свидетели на това, което се случва днес – стотици хиляди, които вече са достигнали вратите на Западна Европа, каза Ахмед Лютви Акар. /БГНЕС

Прочети още на: http://www.bgnes.com/sviat/balkani/4373762/
  Бежанци а? Някой друг път! Има няколко наивници (Не дай Боже, нещо по-лошо Praynig), които се връзват на глупости.
  Нямали време да учат, затова били прости, а откъде ли имат пачките с хилядарки?
Я пак, които сега влитат в темата и пускат "бисери", да се постараят да четат от 1ва страница, а не да се въртим в кръг и да спорим за едно и също.
  А за тия чукчи, които са само писатели и не читатели пак пускам:

Че тоя чукча е и читател и му омръзна едно и също да скролва  Naughty
 На никой нищо не дължим, ако някой дължи, моля, арабския свят е широк, ще има място и за него!

# 8 506
За мен цялата арабска пролет включително Сирия и Йемен е с цел отслабване влиянието на Европа като фактор в международен план. Защото съм тъпа и не разбирам ми минават такива мисли в главата.

# 8 507

http://bgvik.info/?p=76909
Това е мнение на наш студент там. Момчето е уплашено и казва, че ще бяга в Швейцария.
Мдам...
равителството нищо не прави, защото в Германия цари ДИКТАТУРА НА ТОЛЕРАНТНОСТТА, КОЛКОТО И АБСУРДНО ДА ЗВУЧИ! АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ (…) СЕ ОПЛАЧЕТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ във ФЕЙСБУК, РИСКУВАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ЗАТВОРА ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА МЕЖДУЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА.

ЗА БЕЖАНЦИТЕ ТОЗИ ЗАКОН НЕ ВАЖИ, ЗАЩОТО има ПОЛИЦЕЙСКА ДИРЕКТИВА от БУНДЕСТАГА ДА НЕ ГИ ЗАКАЧАТ!

ГОСПОД ДА НИ Е на ПОМОЩ, ЗАЩОТО АКО ТОВА ПРОДЪЛЖИ, НИ ЧАКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА КАТО В СИРИЯ!“

Диктатура на Толерантността. Това ли е, което искат врескалата от БХК?
Дали ще го получат?

# 8 508
:

Правителството нищо не прави, защото в Германия цари ДИКТАТУРА НА ТОЛЕРАНТНОСТТА, КОЛКОТО И АБСУРДНО ДА ЗВУЧИ! АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ (…) СЕ ОПЛАЧЕТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ във ФЕЙСБУК, РИСКУВАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ЗАТВОРА ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА МЕЖДУЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА.
 Stop

Joy

Смешничко ли ти е? М?
Весело и радостно.

Аме смейте се, смейте...
Смейте се докато още ви е до смях.

# 8 509

Не съм била в арабска държава, но щом казваш, че "западняците" не са работили там - интересно ми е кои точно "бели" са вършели "черната" работа в арабския свят и какво точно е "черна" работа?
Имах колеги, които отиваха там да припечелят на сондите.

# 8 510

Не съм била в арабска държава, но щом казваш, че "западняците" не са работили там - интересно ми е кои точно "бели" са вършели "черната" работа в арабския свят и какво точно е "черна" работа?
Всичкото петрол в арабските страни се вади от бели хора с техника, вносна от Америка.
Арабите само въртят броениците и прибират рентата.
Дано века на петрола приключи най-сетне, защото тези пари от небето им паднаха и освен да строят джамии и правят джихад за друго не ги употребиха.

# 8 511

Всичкото петрол в арабските страни се вади от бели хора с техника, вносна от Америка.
Дано века на петрола приключи най-сетне, защото тези пари от небето им паднаха и освен да строят джамии и правят джихад за друго не ги употребиха.
и деца Гери, тях ги пропусна.

# 8 512

и деца Гери, тях ги пропусна.
Много на място добавено

# 8 513
  • София

Всъщност половината от големите играчи са японски и южно корейски компании, особено в Ирак. Печалбите са за милиарди долари...и т.нар. Далечен изток отдааавна не стои настрана.

# 8 514
Значи японците ходят там. а не пускат мюсюлмани при тях.

# 8 515
Нямали време да учат, затова били прости, а откъде ли имат пачките с хилядарки?

Мисля, че тука има отговор на твоя въпрос.
саудитците, и те са подценили мащаба на бежанците и продължават да наливат, но вече си продават резервите

На капиталовия пазар има голяма активност от страна на СА.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/wirtschaftspolitik/niedrig … ien-13780334.html

Die Scheichs sind nicht mehr (so) reich

Saudi-Arabien sieht schweren Zeiten entgegen: Der niedrige Ölpreis zwingt die Regierung zum Sparen. Doch soziale Wohltaten kann das Königshaus aus innenpolitischen Gründen nicht kürzen.

Шейховете не са вече (толкова)заможни

Саудитска Арабия вижда да идват трудни времена : Ниската цена на петрола принуждава правителството да се спестява.
Но царската къща не иска да намали социалните блага поради вътрешни политически причини.

А от тук:
http://www.sueddeutsche.de/wissen/erdoel-wird-knapp-luxusgut-benzin-1.154334-2

Experten berichten, dass in die gewaltigen Quellen unter dem saudischen Wüstenboden bereits Wasser eingepresst wird, eine Technik, die eigentlich dazu dient, aus erschöpften Feldern das Letzte herauszuholen. Der Energiefachmann Jörg Schindler von dem Münchner Beratungsunternehmen Ludwig-Bölkow-Systemtechnik vermutet, dass die gesamten Ölreserven des Nahen Ostens um 300 Milliarden Barrel zu hoch angegeben werden. Schindlers Prognose zufolge muss die Welt bereits im Jahr 2030 mit weniger als der Hälfte des heute geförderten Öls auskommen.

Експертите съобщават, че  SA помпи вода под земята в  Саудитска пустиня ,техника, която  служи действително да извлече от изтощените области последния  резерв петрол. Енергийният специалист Jörg Schindler на консултантската компания Munich Ludwig-Bolkow-Systemtechnik подозира, че общите запаси от петрол от Близкия изток от 300 милиарда барела са завишени. Според прогнозата на Шиндлер, светът трябва да се задоволява вече през 2030 г. с по-малко от половината от маслото, произведено днес.

# 8 516
Тези хора бягат за да спасяват живота си.

Всичките ли? Не мисля.

Вероятно не всичките, но огромна част. Едва ли някой ще може да ги "прецеди".
Аз не виждам как ще стане.

# 8 517
Ами да вземат да треснат с ракети саудитците и да се свършва Mr. Green.

Слушах по БНТ бившия ни шеф на разузнаването, че още 2010 нашите анализатори са прогнозирали голяма имигрантска вълна към Европа. Това било потвърдено и от американците при посещението му в САЩ. Уведомил бил тогава Първанов.
Щом нашите са го знаели още 2010, значи това не е била никаква тайна.

# 8 518
Разбира се, че не е било тайна - просто всеки вярва - "на мен такова нещо няма как да ми се случи", но като се случи е супер изненадан.....

# 8 519
Ние ще го преживеем, но ако на германците  се наложи да живеят нашия живот - не ги
виждам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт