Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 465
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 835
  • София
интересни новини от Саудитска Арабия престолонаследника Мохамед  ибн Найев е призовал за сваляне на краля и отказване на двамата му сина от претенции за трона. Причината нарастващата деменция на краля и все по-голямата му зависимост от по-малкият му син и поставянето му на второ място във списъка със наследниците.

# 8 836
Има страни в които исляма е забранен-Япония....Там не са преритали нито за инженери с такава религия ,нито за други специалисти.Брей,хич не са прости тия японци.Обаче никой не ги е обвинил в расизъм или ксенофобия.....
А сега и в Ангола го забраняват със закон.
http://www.vestnikzora.com/index.php/news/4593-2015-09-05-15-20-30

# 8 837

То пък големите изисквания - да не работиш и да се размножаваш...
Може ли линк към тези изисквания  Praynig Защото в линка за помощите, който аз постнах пише друго...

# 8 838
интересни новини от Саудитска Арабия престолонаследника Мохамед  ибн Найев е призовал за сваляне на краля и отказване на двамата му сина от претенции за трона. Причината нарастващата деменция на краля и все по-голямата му зависимост от по-малкият му син и поставянето му на второ място във списъка със наследниците.

Е това ме изненада напълно Shocked. Пълна лудница ooooh!.

От Австрия.

# 8 839
Големи сте спамъри Laughing

Германия принтира конституцията си ( първите 20 части) на арабски и ги раздава на "бежанците". Започват с 10 000 копия.
http://www.reuters.com/article/2015/09/30/us-europe-migrants-ger … eedName=worldNews
добро е като идея. сега бежанците ще преведат шериатския закон на немски и ще го дадат на Меркел да се запознае -да си види кое й съвпада случайно с конституцията и да знае какво ще спазват мюслитата. Религията им ги задължава да се подчиняват само на шериата и на мюсюлмански лидер-други те не признават
rotfImao rotfImao

# 8 840

То пък големите изисквания - да не работиш и да се размножаваш...
Може ли линк към тези изисквания  Praynig Защото в линка за помощите, който аз постнах пише друго...
Няма нужда от линк, видно е, че цедката е много ситна. Ама  щом се оказа, че масово българите отговарят на тях и лежат на помощи, какво остава за една еритрейка с 10 деца...

# 8 841
Да се върнем на бежанците - моя приятелка пусна инфо, че германците днес пускат по 5-10 човека и на авсрийска територия имало огромно задрустване от бежанци.
От къде ги пускат?
A m b e r  за да ползват стотици хиляди системата трябва да отговарят на нейните изисквания - иначе никой няма да им даде нищо!
Неграмотните самотни майки с пет деца и трайно безработни не отговарят ли?

# 8 842
Моя колежка днес сподели, че ще настаняват бежанци във вилата им в Австрия. Тя е немкиня, мъжа й е австриец и си имат семейна вила в Австрия. Понеже се оказала достатъчно голяма, им пращат да си имат съквартиранти.

# 8 843
  • MI
Бaрелинa,тъй кaто мaй никой не е откликнaл зa преводa,ето. Стaвa думa зa доброволкa, рaботещa с мигрaнтите нa Вентимиля (нa грaницaтa с Фрaнция). Изнaсилил я сенегaлец нa някaкво прaзненство (чaвкa ли й е изпилa мозъкa дa ходи по купони с тях?!). Колегите й я убедили дa мълчи че дa не се нaгнетявa нaпрежение спрямо мигрaнтите. Тя нaкрaя все пaк се оплaкaлa. До тук с цензурaтa,освен aвто тaкaвa другa нямa,и по тв го чух. Aз питaм къде сa сегa феминистките дето протестирaт зa къде по-мaлки нещa?!!!

Вятър, рaзбрaх че според теб нищо не се прaви и трябвa дa вземем кухненските ножове и лично дa идем дa брaним грaницaтa. Сaмо дето мнението ти се рaзличaвa от товa нa хорa, зaнимaвaщи се с проблемa от години. Но знaм че по-голям aвторитет от бг мaмa нямa и не може дa имa.

# 8 844
Сaмо дето мнението ти се рaзличaвa от товa нa хорa, зaнимaвaщи се с проблемa от години. Но знaм че по-голям aвторитет от бг мaмa нямa и не може дa имa.
На мен ми е ясно, че мнението на обикновените хора е равно на нула...
Но все пак тези, които с години се занимават да пазят границите как точно ги опазиха?
Моя колежка днес сподели, че ще настаняват бежанци във вилата им в Австрия. Тя е немкиня, мъжа й е австриец и си имат семейна вила в Австрия. Понеже се оказала достатъчно голяма, им пращат да си имат съквартиранти.
Как така ще настаняват. Без съгласието на собствениците ли?

# 8 845
Take a smile, срещу пари, ли? Защото казаха, че, който иска за приеме, ще получи пари. Абсурд да им ги пратят в частната собственост. Ако твърди, че е така, направо дай адреса да го пусна утре на една позната в общината Simple Smile

# 8 846
  • София
Според мен след изявлението на Кери сделката е ясна - удрят всички наемници и ИД.
За ИД обаче трябва и американците да натиснат в Ирак.
Тези, които се водят демократични - преговори - преходно правителство - разделяне на властта като в Ливан.

не съм съвсем сигурен. вчера в Foreign Policy имаше голяма статия за интересите на САЩ в региона и ситуация. Освен острата критика към Обама , като основна задача се поставяше запазване баланса сунити - шейти . Както се изрази автора всяка загуба на сунитите е печалба за Иран. По скоро сделката е гарантиране участието на сунитите в управлението след края на войната. тя и така почна като сунитски бунт срещу алевитското управление на Асад. След като Ирак вече е шийтски  , възможноста за изграждане на ос Иран-Ирак-Сирия-Хизбула хвърля в тих ужас както американците , така и израелците

# 8 847
Неграмотните самотни майки с пет деца и трайно безработни не отговарят ли?
Не!
Няма нужда от линк, видно е, че цедката е много ситна. Ама  щом се оказа, че масово българите отговарят на тях и лежат на помощи, какво остава за една еритрейка с 10 деца...
Това за българите имигранти ли е?
Нещо не мога да си представя ситуацията - пътувала съм от България през Румъния до Англия с кола - документи се проверяват на излизане от България, на влизане в Унгария и после чак преди да се качиш на ферибота - сега да не са поставили КПП-та на всички заличени граници? За Унгария ми е ясно - има си граница, охранява се - все пак те са тези, които пазят шенгенската граница. Кой и как спира имигрантите след входната граница на Унгария?

# 8 848

Аз все си мислех, че такива новини са преувеличени.

# 8 849
Не ми звучи особено обнадеждаващо това военно действие , което предприема Русия(конкретно за решаване на бежанския поток, отправен към Европа). САЩ от 1 година ги бомбандира.
Take a smile, срещу пари, ли? Защото казаха, че, който иска за приеме, ще получи пари. Абсурд да им ги пратят в частната собственост. Ако твърди, че е така, направо дай адреса да го пусна утре на една позната в общината Simple Smile
не, изобщо не е споменавала за пари. Тя го каза с неудовлетворение, коментира още доста неща, все неоптимистични за така развилата се тук ситуация.
 А тя самата има нужда от пари, понеже само тя работи, а мъжа й не, а имат 4 деца.

Общи условия

Активация на акаунт