Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 730
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 970
Що ми се струва, че тази толерантност дето ни я навират в носа западните общества трябва да е двустранен процес. Толерантни към бурките =толерантни към минижупа. Но когато само едните търпят, а другите се съобразяват и то в собствените си страни, това вече не е толерантност, а диктатура. Вчера някой беше писал колко велики били западняците, за разлика от загубените граждани на Източна Европа, че вярвали на правителството си. Малко ми е странно да го приема, след това, което чета че се случва в Германия. По-скоро има чудовищна, невиждана цензура.

# 8 971
Забравих да напиша - знам кой е новият ви герой - Тръмп!  Силвърстоун гледам ме е изпреварила. Зна-ех-си, зна-ех-си! hahaha Той е толкова мултикултурен колкото Орбан и малко по-прост, ама щом ви харесва ваш си е  Laughing
A,нeee!Моля,моля StopТой си е за широкоскроениете българи в страната на ''неограничените''възможности. Laughing
Мой тип е министър председателя на Австралия!А и стандарта на живот м/у сащ и Австралия е от земята до небето.В полза на втората.

# 8 972
Фрау, вече съм убедена, че е тотално изтрещяла! Народът не се ли усеща, че го ръководи луда жена?
Цяла Европа е изтрещяла . Този неолиберализъм е като тумор , който разяжда всичко нормално.
Нали в Германия имаше баща съден , че е против сина му да посещава часовете в които се учи за третия пол . Гнус . Ето, че сега е забранено да се говори против мигрантите .
Цензура , промивка на мозъци - няма да се учудя ако скоро започнат да съдят тези, които
изразяват свободно мнението против тълпите араби .До кога ще търпим ....това е лудост

# 8 973
Забравих да напиша - знам кой е новият ви герой - Тръмп!  

Тоя ми прилича на Жорж Ганчев, но много повече изперкал.

А и стандарта на живот м/у сащ и Австралия е от земята до небето.В полза на втората.

А един мармот ...  Crazy

# 8 974
Клипа със социалният експеримент сложен преди 20тина страници е наивен.Зяпат немските хорица двама нацисти да се дървят на самотен,кротък африканец.А как реагират когато срещу тях има тълпи стотици крещящи африканци или др.нашественици,не се коментира.
Това тяхното не е толерантност,а глупост,която ще доведе до страшни последствия.

# 8 975
Забравих да напиша - знам кой е новият ви герой - Тръмп!  Силвърстоун гледам ме е изпреварила. Зна-ех-си, зна-ех-си! hahaha Той е толкова мултикултурен колкото Орбан и малко по-прост, ама щом ви харесва ваш си е  Laughing
Тръмп няма нищо общо с Орбан по отношение на мултикултурността,най-вече защото САЩ няма нищо общо с Европа-САЩ са нация без етнос,ние в Европа сме етнически държави. Американския модел тук е неприложим сега. Ще се приложи след 40-50 години,когато сегашните имигранти в Европа ще го приложат-не ние Simple Smile Когато ти кажат "американец" не си представяш определен типаж,нали?  А като ти застане една черна кат кюмюр и каже " аз съм шведка" не си ли наместваш очилата? Има български граждани и етнически българи. Двете групи не се покриват изобщо. Искам да разкажа тук един виц с неочакван край-много показателен за мултикултурността и как тя се развива. И отношението на имигрантите към местните и обратно
Та вица: Опашка в аптека в САЩ. Една жена с по-тъмна кожа говори по телефона на чужд език. Когато свършва-един от опашката и прави забележка: Слушай какво-тук е Америка,патко и се говори на английски! Ако искаш да си плямпаш на гадния си език-отивай си там,където се говори!
Скрит текст:
А жената му отговаря:
Аз говоря чероки! Ако искаш да си говориш английски-отивай си в Англия

# 8 976
Чек ти си мармота в случая.Провери.И макар да не е по темата,само ще отбележа,че имам роднини от по 15год. и в двете страни.

За първи път чувам някой да има роднини в Австралия и САЩ.

# 8 977
  • MI
Силвърстоун, и аз не съм голям фен на САЩ  Laughing Повече клоня към Канада обаче, отколкото към Австралия...

Диана, аз и ти си представяме всякакви като кажем американец, не всички американци обаче са съгласни с това. Той Тръмп си е известен простак, но също така расист, мачист и какво ли още не. Но на простата част от електората явно допада. И има сходни виждания за имигрантите в САЩ (не само сирийците) с тези на Орбан. Само дето както вече казах е по-прост и съответно ги изразява по-просто и директно...

# 8 978
Чек ти си мармота в случая.Провери.И макар да не е по темата,само ще отбележа,че имам роднини от по 15год. и в двете страни.

За първи път чувам някой да има роднини в Австралия и САЩ.
Не разбирам учудването ти.В единият случай точкова с-ма.Във втория лотария ЗК.Първите са тук в момента на гости. Grinning
Нели и аз бях така за Австралия,и когато ми дойде акъла,не можем да покрием изискванията.Станаха мн.високи критериите.Губим и по възраст. Sad

# 8 979
  • София
Абе, хот спотовете на Нели, не съм сигурна, че ще имат смисъл, ама ток по оградите със сигурност биха вразумили нахлуващите.
Не ме интересува от какво бягали- щом са стигнали турско, то, вече бомби не могат да им се сипят върху главите. А тези, тръгнали към по- добър живот- добре дошли, но след спазване на изискванията (каквито, между впрочем имаше към нас, когато нашите хора тръгваха) и след доказване, че даден работодател гарантира за тях.
И, не знам какво ви е семейното положение и с колко деца сте (тези, защитничките на "бежанците"), но обгрижвайте наистина нуждаещите се, а не някакви тъпоумни и агресивни същества (които, на финала, вместо благодарност ще ви се изплюят в лицата)

# 8 980
  • България
Един добър анализ:
"Голямата дипломация и милионната бежанска вълна"
9:30м :"Всяка страна носи отговорността за своя народ... Всяка държава е длъжна преди всичко, да помисли за себе си..."
 http://news7.bg/predavania/oshte-neshto/vsichki-videa/golyamata- … 5768#.Vgzh--ijthF

# 8 981
Силвърстоун, и аз не съм голям фен на САЩ  Laughing Повече клоня към Канада обаче, отколкото към Австралия...

Диана, аз и ти си представяме всякакви като кажем американец, не всички американци обаче са съгласни с това. Той Тръмп си е известен простак, но също така расист, мачист и какво ли още не. Но на простата част от електората явно допада. И има сходни виждания за имигрантите в САЩ (не само сирийците) с тези на Орбан. Само дето както вече казах е по-прост и съответно ги изразява по-просто и директно...
ами майната им на американците,бе Нели - те са доказателството,че имигранти  се интегрират до определена бройка-после се налагат,че и расисти стават по отношение на другите /включително расисти по отношение на местното население/. Ами нагло си е да ти кажа

# 8 982
  • MI
Силвърстоун, ако зависеще от мен щях да съм заминала, даже проучвах и се оказа че имаме добри шансове. Ама не постигаме съгласие с половинката и ще си седим тук. Но има и по-важни неща все пак, поне за мен  Simple Smile

Molive, принципно е така, проблемът е че те масово идват по море. А там е трудно с оградите... Вероятно затова идват и по море. Личното ми мнение е че договорка с Турция ще е най-ефективното решение, въпросът е каква ще е цената. И пак ще остане проблема с влизащите през Либия, и те не са никак малко макар че сега на фона на тълпите от Турция ги забравяме. А там няма с кого да се договорим. ПРекалено е сложно.

# 8 983
Вчера някой беше писал колко велики били западняците, за разлика от загубените граждани на Източна Европа, че вярвали на правителството си. Малко ми е странно да го приема, след това, което чета че се случва в Германия. По-скоро има чудовищна, невиждана цензура.
Аз го писах, но не беше с идеята, че са велики западняците. По-скоро това "доверие" ще им изиграе лоша шега и ще се отучат от него в един момент
Те вече са се отучили, щом се налага да прилагат цензура и да ги плашат постоянно с уволнения, разтегливи като дъвки закони против "расизма" и какви ли не още репресии.

Това за мен лично развенчава мита как били демократично общество. Къде им е демокрацията а?
Защо недоволните не смеят изобщо да се покажат?  Къде са им демонстрациите.
Свиват се като жалки мишки и търпят като овце, за да не си загубят топлите местенца.
Но те топлите местенца така или иначе ще си ги загубят, като дойдат още няколко милиона гладници на главите им.

# 8 984
  • MI
Аз наистина не ги разбирам немците, честно. От един месец още по-малко от преди. Какво е това залитане в крайности,ужас просто. Ако Италия, Гърция или Испания бяха реагирали така като тях предните години щеше до война да се е стигнало. Първо курабийки, сега ще се бият. Мислех че са много рационални и прагматични, но поведението им напоследък не ми изглежда такова.

Общи условия

Активация на акаунт