Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 674
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 000
  • MI

Кога и къде съм писала, че трябва дасе ходи да се бият по улиците и да се давят?

Гери, колкото и невероятно да ти звучи си от 4-5те човека  Laughing Не визирах теб. Eau, върни се назад и ще видиш че не си измислям, особено в частта с давенето и стрелянето. Доста време мина от тези мнения, но ги имаше. Защо да искам да затрия темата? Защото си позволявам да кажа каквото мисля и то е различно от това на голямата част от съфорумките ли? И после ми говорите за цензура точно вие.  Laughing

Moiraine, напълно съгласна. За Путин, дано не стане още по-голям конфликт. От самото начало това ми е опасението  baby_neutral

Kikamora, личното ми мнение е че северните страни имат леко изкривено разбиране за толерантност. Но то е защото са имали по-малко проблеми досега. Скоро ще се нормализират, надявам се без да изпзднат в другата крайност...

# 9 001
  • София
 Путин,Обама ако искаха толкова, нямаше изобщо да има ИД.
  Конспирация  Thinking

http://www.svobodnoslovo.eu/2015/09/29/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8% … 0%B5%D1%80%D0%BC/
Е колко да е конспирация. Ясно е, че Германия е "самолетоносача" на САЩ тук. Въпросът е дали имат за задача унищожението на Европа в този й вид!

# 9 002
Как да я разбираме тази новина?

Това да не е тази новина от 14-ти септември? Пишеше, че искал да прави големи упражнения по-често, за да ги държи във форма. Обаче цифрата от статията е 95 000. Готви се човекът, няма лошо.

Децата на нацитата няма да им се отнемат. Има случай, при който майката искала от съда да забрани на бащата да се вижда с детето, защото бил наци. Председателката на минестерството за семейно право е казала, че ще пускат социалните служби при такива сигнали. Между нас казано, това нищо не значи. На една майка тук беше паднало детето от дивана и не можеха да повярват, че само е паднало, та я държаха под наблюдение социалните една година. Идвали без предупреждение, говорели с детето...  Етествено, нищо не се случи. Та по-скоро нещо такова си представям. В което обаче няма нищо чудно, все пак повечето западни страни имат сроги закони срещу закани за насилие и други такива. То май и България има, но не се спазват.

Жената от предната статия Gabriele Keller живее в тристайно жилище сама и общината има само две общински жилища, които е длъжна да даде на социално слаби. Жеата, откакто не живее с децата си, не се води такава. Градчето не вижда причина тя да живее в евтино тристайно жилище, докато в гимнастическия салон нощуват бездомни. Взела си е адвокат, ще ги съди и има голяма вероятност да спечели.

Семейството Hejhals, за което говорехме вчера, обитавало цяла къща, която е регистрирана като "дом за бежанци". Мислех, че е само апартамент, та се поправям. "Rechtlich sei die Kündigung nicht zu beanstanden", тоест изгонването не е издържано правно и сега ще се пазарят.

# 9 003
  • DE
Извинете невежеството ми, но каква е връзката на ИД с Асад  newsm78
Не са ли противници?

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 13:27 от дането

# 9 004

"Руският президент Владимир Путин подписа указ за призоваването на военна служба на руски граждани в периода октомври-ноември 2015 г. и освобождаването на вече преминалите я, съобщи ТАСС.
Наборът ще се извърши между 1-ви октомври и 31-ви декември. В него влизат руски граждани между 18 и 27 години , които не са в резерва и по закон подлежат на служба. Техният общ брой възлиза на 147 100 души.
Руска Федерация"
 http://fakti.bg/world/157669-vladimir-putin-prizova-na-voenna-sl … ti-150-000-dushi-

С усмивка, някой търси медийни внушения или препечатва като папагал Wink.
 Няма новина, всяка година подписва такъв указ за наборната им армия. Точно както по време на соца при нас- есента излизат отслужилите и влиза новия набор.

# 9 005
Гери , нали ти питаше защо Германия прави така .
Прочети го бавно и внимателно . Съвпадението с думите на доц Иво Христов не е случайно.Просто истината лъсна като въшка на челото .

# 9 006
Добре де, за вас няма ли среден вариант между всичко-приемащ-добродушен европеец и неонацист, расист и т.н. психопат?! Повечето хора, които познавам са някъде по средата. Не исакт цяла Африка да се изсипе тук и определено не ходят да посрещат с курабийки, но и са против да се давят пристигащите и не ходят да бият имигрантите по улицата. По-скоро търсят разумна алтернатива. Аз тук в бг-мама виждам максимум 4-5 човека които са по средата, всичко друго е в двете крайности.

Обществената нагласа е в резултат от действията и бездействията на политиците, те са тези, които трябва да излизат с предложения и решения на проблемите, но засега понеже нямат решение, та да се правим всички, че няма проблем.
Лъжат хората, че имало контрол, в същото време не се знае дори точната бройка, влиза с тълпата, завива вляво и чао.
Естествено, че в точно такъв хаос ще се появят и нацитата, и проблемите ще се задълбочат, ако продължават дамислят хората за глупаци.

# 9 007
Лу Лу, значи да изгонят собствените си хора, които работят и плащат данъци за да настанят някой, който никога няма да работи и ще тежи на гърба на данакоплатеца, включително и жената която гонят.
Ако наистина е живеела в голямо жилище, да и предложат по малко! 
Хиляди българи и други народности живеят в западна Европа, делят една стая с още няколко човека, съсипват се от работа, но като гледам никой не са изгонили заради тях, ами са ги оставили да се оправят както могат! Ако ще помагат на социално слаби, защо не помагат и на българи и румънци? Да бяха ни раздали по едно жилище за милиони?

# 9 008

"Руският президент Владимир Путин подписа указ за призоваването на военна служба на руски граждани в периода октомври-ноември 2015 г. и освобождаването на вече преминалите я, съобщи ТАСС.
Наборът ще се извърши между 1-ви октомври и 31-ви декември. В него влизат руски граждани между 18 и 27 години , които не са в резерва и по закон подлежат на служба. Техният общ брой възлиза на 147 100 души.
Руска Федерация"
 http://fakti.bg/world/157669-vladimir-putin-prizova-na-voenna-sl … ti-150-000-dushi-

С усмивка, някой търси медийни внушения или препечатва като папагал Wink.
 Няма новина, всяка година подписва такъв указ за наборната им армия. Точно както по време на соца при нас- есента излизат отслужилите и влиза новия набор.

И аз се зачудих, що за новина е това?
Не виждам нищо ново да се уведомят новобранците, че ги чака военна служба.

# 9 009
  • постоянно

Жената от предната статия Gabriele Keller живее в тристайно жилище сама и общината има само две общински жилища, които е длъжна да даде на социално слаби. Жеата, откакто не живее с децата си, не се води такава. Градчето не вижда причина тя да живее в евтино тристайно жилище, докато в гимнастическия салон нощуват бездомни. Взела си е адвокат, ще ги съди и има голяма вероятност да спечели.

Семейството Hejhals, за което говорехме вчера, обитавало цяла къща, която е регистрирана като "дом за бежанци". Мислех, че е само апартамент, та се поправям. "Rechtlich sei die Kündigung nicht zu beanstanden", тоест изгонването не е издържано правно и сега ще се пазарят.

Благодаря за поста Ли Лу .

Винаги има две страни на всяка история. Понякога се хващаме  ( по заблуда ) за всяко нещо , което се публикува онлайн или по таблоидите , забравяйки , че тяхната основна идея е да продават повече копия. Hug

Относно имигрантите, мигрантите, бежанци и всякакви  асайлъмс аз също не  съм в средата. В средата бях преди 15 години , но това може би се дължеше на факта че още бях много млада и наивна.

Peace

# 9 010
Скрит текст:
Лу Лу, значи да изгонят собствените си хора, които работят и плащат данъци за да настанят някой, който никога няма да работи и ще тежи на гърба на данакоплатеца, включително и жената която гонят.

Кикимора ,
Защото повечето такива не са социално слаби. Работят много , дълги часове , заработват достатъчно пари за да могат сами да си плащат наема.

Разбира се, че не е правилно. Както написах, води се дело.

Но аз например, както и много други майки в страната, нямам право на общинско жилище. Ако остана самотна майка с две деца, мога да поискам от града и ще ми предоставят най-вероятно. Но в момента, в който остана пак сама и децата ми са пълнолетни , а аз със същата заплата, вече не се водя нуждаеща се. Това е факт. Оттук нататък как и защо могат да ме изгонят зависи от законите на страната. Това е социалната политика: дава и предоставя първо на нуждаещите се. Peace

Скрит текст:
По мои впечатления по принцип тя може да бъде доста неблагодарна към данъкоплатеца, та не съм съвсем тъжна, ако мъничко я стегнат. Но мъничко, де.

# 9 011
Сигурна съм, че в Германия има доста нуждаещи се местни, за да гледат да оправят първо чуждите за сметка на своите.

# 9 012
Хиляди българи и други народности живеят в западна Европа, делят една стая с още няколко човека, съсипват се от работа, но като гледам никой не са изгонили заради тях, ами са ги оставили да се оправят както могат! Ако ще помагат на социално слаби, защо не помагат и на българи и румънци? Да бяха ни раздали по едно жилище за милиони?

Кикимора ,
Защото повечето такива не са социално слаби. Работят много , дълги часове , заработват достатъчно пари за да могат сами да си плащат наема.

Peace
Работят много на минимална заплата, живеят натъпкани като сардини, вместо просто да легнат на помощи .... Нима " бежанците" не могат да правят същото или те са друга порода и не могат да живеят натъпкани 10 човека в двустаен апартамент?

# 9 013
Това "по средата" означава местните да се чувстват чужди в собствените си страни. Това също е вид подтискане, дискриминация и нарушаване на сигурността на мирни граждани . Да не се лъжем , където има чужденци - криминалността нараства ,а местните живеят в смут . Това нормално ли е ? И от опит пиша , а не наизуст.

# 9 014
Дърева го е обяснила много добре .
http://avtorski.pogled.info/article/68097/Potavaneto-na-Evropa

Общи условия

Активация на акаунт