Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 835
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 985
"Вицеканцлерът на Австрия и лидер на Консервативната партия заплаши да напусне коалиционното правителство в сряда, ако партньорите от Австрийската социалдемократическа партия (АСДП) не затегнат политиките за мигрантите и не свият разходите за социално подпомагане, предаде "Ройтерс".

Райнхолд Митерленер от Австрийската народна партия (АНП) претърпя изборен неуспех в неделя, като загуби гласове на регионалните избори в провинция Горна Австрия в полза на Австрийска партия на свободата (АПС)."

http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2015/10/01/2619644_vic … lashi_da_napusne/

Аз наистина не ги разбирам немците, честно. От един месец още по-малко от преди. Какво е това залитане в крайности,ужас просто. Ако Италия, Гърция или Испания бяха реагирали така като тях предните години щеше до война да се е стигнало. Първо курабийки, сега ще се бият. Мислех че са много рационални и прагматични, но поведението им напоследък не ми изглежда такова.
Не съм чула някой да се бие. Само курабийки се пекат. Ако ще бият някой, то ще бият недоволните от курабийкопеченето....

Може би , все пак , както казах преди,  политиците намират или просто "си доставят" повод да убият социалната държава, да спрат с раздаването на щедри помощи и да променят политиката на 180 градуса. Защото отдавна беше време да се промени. Сега е апогеят просто..
За да стане това трябва да имат съгласието на хората. А те като видят тълпите и ще изберат по-малкото зло...

Все още го мисля това. Ако няма логично обяснение, трябва да приема че Европейците са просто едни малоумни безумци...а това не мога все още да го  приема.

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 11:57 от Герри

# 8 986
  • България
Die Zeit: 290 хил. нерегистрирани мигранти има в Германия
В Германия има около 290 хил. нерегистрирани мигранти, пише националният ежедневник Die Zeit, позовавайки се на оценки на Федералната служба за миграцията и бежанците.

Новият ръководител на ФСМБ Франк-Юрген Вайзе разкритикува ситуацията и призова за по-голяма прозрачност при управлението на потока от чужденци, който навлиза в страната. Въпреки временното възстановяване на стационарния контрол по границите към днешна дата все още не е ясно какъв точно е броят на мигрантите, които са пристигнали в Германия през последните месеци, пише "Фокус".

Миграционните служби не са в състояние да се справят с обработката на молбите, постъпили от лицата, кандидатстващи за хуманитарен статут. Сред основните проблеми, които затрудняват процедурите, е липсата на документи за самоличност на лицата, търсещи убежище: повече от една трета от тях нямат паспорти. За да бъде ускорен процесът на регистрация, Вайзе възнамерява да увеличи персонала в службата. Федералният министър на вътрешните работи Томас де Мезиер подкрепи предложението и обеща да преговаря с министерството на финансите. Усилията на властите ще бъдат насочени и към бързото насочване на бежанците към пазара на труда, за да бъдат спестени разходите по издръжката им. Остава открит въпросът обаче как големият приток на бежанци ще се отрази на безработицата в страната.
 http://www.standartnews.com/svyat-europe/die_zeit_290_hil_neregi … aniya-302782.html
  Как щяло- ами като в България.
Сега ще видят как се интегрират разни етноси.  Whistling
Повече работа от белите, по-високи данъци, че ще има още много легнали на социални помощи.

# 8 987
# 8 988
По-надолу има и протест срещу емигрантите.Виждам и контрапротест.

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/na … iat-abdul-6043225

# 8 989
Според мен средностатистическят европеец е приспан дълбоко или кастриран или както там още се нарича. Може да се очакват бунтове от онези "лузъри" , "скапаняци" , нацита , които гласуват за десните. Те може и да спасят дупето на средностатистическят европеец или възвишен толерантен и приемащ човек. Да,  агресивни са . Но на агресори се отговаря с агресия.

# 8 990
  • София
По-надолу има и протест срещу емигрантите.Виждам и контрапротест.

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/na … iat-abdul-6043225
Дядото, бабата, плюс още 8 члена от семейството. Скоро и по цели афганистански села ще почнат да пристигат.

И той като мен, роден на 1 януари. Душица.

# 8 991
  • MI
Добре де, за вас няма ли среден вариант между всичко-приемащ-добродушен европеец и неонацист, расист и т.н. психопат?! Повечето хора, които познавам са някъде по средата. Не исакт цяла Африка да се изсипе тук и определено не ходят да посрещат с курабийки, но и са против да се давят пристигащите и не ходят да бият имигрантите по улицата. По-скоро търсят разумна алтернатива. Аз тук в бг-мама виждам максимум 4-5 човека които са по средата, всичко друго е в двете крайности.

Гери, тази сутрин четох в напълно сериозен вестник за нарастващо недоволство в Германия и рязък ръст на резултатите на крайно десните партии, но не ми се превеждаше. Не ми се вижда ситуацията да е като да подготвят да бият само недоволните от курабийкопеченето. Дано не съм права, но щом се пише вече официално значи не е добре работата.

MoiraineD, нали досега Германия критикуваше всички южни страни че не се справят бързо с идентифициране и т.н. Сега защо така и те не са по-ефективни?  Laughing

# 8 992
Опитвам се да бъда по средата, но ми е много трудно след като видя как мюсюлмани, искат да превърнат Дания в халифат, как искат да наложат Шариата в Европа и как някои правителства искат да отнемат децата на хора, които не искат бежанци. Трудно ми е да разбера нахалството на някои бежанци, които идвайки се опитват да налагат културните си традиции на местното население!
Нямам нищо против тези, които се интегрират, но крайно време е тези хора да научат, че освен претенции имат и отговорности към приемната държава, а европейците трябва да се откажат от прословутата си " толерантност". Ка

# 8 993
  • България
nelig, аз вече си написах мнението за Германия- куц кон, заложихме на тях преди години и загубихме. Който иска, нека си вярва в тях.
  А и с тези многобройни пришълци, какво ще остане от чистата им раса Wink.
За мен са свършени, освен ако не им хрумне да ни засипят с араби и негри и да се прочистят, докато не е станало много късно, защото вече е късно.
Но тогава, да му мислим, с тия политици Sad

"Руският президент Владимир Путин подписа указ за призоваването на военна служба на руски граждани в периода октомври-ноември 2015 г. и освобождаването на вече преминалите я, съобщи ТАСС.
Наборът ще се извърши между 1-ви октомври и 31-ви декември. В него влизат руски граждани между 18 и 27 години , които не са в резерва и по закон подлежат на служба. Техният общ брой възлиза на 147 100 души.
Руска Федерация"
 http://fakti.bg/world/157669-vladimir-putin-prizova-na-voenna-sl … ti-150-000-dushi-
   Как да я разбираме тази новина?

# 8 994
Повечето хора, които познавам са някъде по средата. Не исакт цяла Африка да се изсипе тук и определено не ходят да посрещат с курабийки, но и са против да се давят пристигащите и не ходят да бият имигрантите по улицата. По-скоро търсят разумна алтернатива. Аз тук в бг-мама виждам максимум 4-5 човека които са по средата, всичко друго е в двете крайности.

покажи само един тук или където и да било , който иска да се давят мигрантите в морето или иска да се бият по улиците ,
което въобще не означава , че искаме Европа да се превърне в Африка или Близък Изток ,
Щатите , например , връщат бягащите кубинци , хванати в морето , нищо , че и цяла Куба да се пресели няма да го усетят ...
и колко се е качила подкрепата за десните - от 1 на 3 % , голямо и опасно качване , ама голямо !!!!

направо съм с мисълта , че искаш да я съсипеш тази тема

# 8 995
но и са против да се давят пристигащите и не ходят да бият имигрантите по улицата. По-скоро търсят разумна алтернатива. Аз тук в бг-мама виждам максимум 4-5 човека които са по средата, всичко друго е в двете крайности.

Кога и къде съм писала, че трябва дасе ходи да се бият по улиците и да се давят?
Не може да се продължава обаче с това безкрайно "спасяване" на гумени лодки. Ако знаят че няма никой да ги спаси, то НИКОЙ, повтарям-НИКОЙ няма да се качи на гумена лодка в бурно море. А да ми се говори как ги гонели с пушки и те за тва се качили е вече не само смешно, но и крайно нагло.
Лодките трябва да бъдат връщани там, откъдето са тръгнали-Незабавно. Да не се допуска хора да се давят-но лодките вместо на европейският бряг трябва да бъдат ескортирани там, откъдето са тръгнали и после конфискувани.

# 8 996
  • Русе
  Путин,Обама ако искаха толкова, нямаше изобщо да има ИД.
  Конспирация  Thinking

http://www.svobodnoslovo.eu/2015/09/29/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8% … 0%B5%D1%80%D0%BC/

# 8 997
   Как да я разбираме тази новина?

Путин иска да победи ИД , това ще разчупи леда със З.Европа и САЩ , а  светът ще му е благодарен , той ще е новит герой ,
но няма да ги победи ...
Руснаците изобщо не бомбардират ИД. Те вардят Асад. Решили са че им е важен и го пазят.
Тва кво общо има с ИД? Ако искаха да спрат ИД нямаше да бомбардират Хомс и Хама..

# 8 998
впрочем , ако руснаците не пазеха Асад , ой щеше да е паднал отдавна , ИД нямаше да съществува ,
колкото и да го пазят , той все пак ще падне , колкото и време да отнеме това  ...

# 8 999
Според американците Путин не бомбардирал ИД....според американците разбираш ли .
Майната им на американците ...кой избщо здравомислещ вярва още на тия .
Аз не със сигурност .

Общи условия

Активация на акаунт