Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 969
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 165
балони мерси   bouquet 

# 9 166
  • MI
Всички които вчера са искали и тук да се носи оръжие спокойно като в САЩ, видяхте ли какво се е случило точно вчера в Орегон? Всъщност 3 от всеки 4 такива случаи се оказва че е точно в САЩ. Дали е съвпадение?  newsm78

Иначе новини почти няма, само това за ударите на Русия и протестите на САЩ, но вече сте го писали.

# 9 167
И аз мисля, че има някаква друга причина да ни заобикалят тълпите с мигранти извън тази, че сме бедни и затова не били искали при нас. На друго място е заровено кучето. Някой има някакъв конкретен интерес и в момента, в който този интерес изчезне, ще бъсем пожертвани с божествена лекота.
Да бе пазят ни великите сили Simple Smile направо голям смях. Заобикалят ни защото знаят, че нашите полицаи бият и сме най бедните в Европа. Търсите под вола теле май.

# 9 168
Всички които вчера са искали и тук да се носи оръжие спокойно като в САЩ, видяхте ли какво се е случило точно вчера в Орегон? Всъщност 3 от всеки 4 такива случаи се оказва че е точно в САЩ. Дали е съвпадение?  newsm78

Дали е съвпадение, че убиецът питал каква религия изповядвят и стрелял по онези, които отговаряли - "християни"?

Ако чак толкова свободно се носеше оръжие, все някой щеше да го извади, за да се защити.
Явно и това не  е баш така, пушката стои вкъщи, за да посрещаш неканени гости, не се "носи оръжие спокойно ".

# 9 169
  • MI
Нова, търсиш под вола теле. Този си е бил обикновен психар, като са му казвали християниен им е отговарял Добре, след малко ще си при Бог. Не ми прилича точно на ислямистки фанатик.
Всъщност не е, ето какво намерих:
http://www.express.co.uk/news/world/609395/Chris-Harper-Mercer-s … Community-College

# 9 170
Че кой ти говори, че е ислямист. Ако не знаеш за какво става дума, рискуваш да напишеш още един безмислен пост.

# 9 171
И аз мисля,че има някакъв план,а не става дума само за бедността ни и за полицаите,дето бият. Те може и да не искат да останат тук,но няма пречка да минат всички скакалци през България на път за Германия. Тук бедността не важи като аргумент, а и унгарските полицаи бият,че и газ пускат,но не са спрели да минават оттам,нали? Истината е,че България е най-лесното за преминаване място-ние нямаме армия да пази,нямаме достатъчно полиция и имаме покорно правителство-ББ няма да ги опатка като Орбан,щото е в разрез с евроатлантическите ценности,ами ще остави де що село има без автобуси и ще ги вози насам-натам.Мила родна картинка. За тези,които са убедени,че конспирация няма-ами има. Но,не плашете щраусите,че пода е от цимент е в момента официалната политика в Европа. Информационното затъмнение е показателно-към поведението на  политиците се отнасям като към това на децата-ако не ги виждаш,не ги чуваш и са много тихи-значи сигурно са в някой ъгъл скрити и наср@ни.Или друга беля правят.

Един виц по темата:
Две крави си говорят и едната вика: Сивушке ма,аз все си мисля,че хората ни гледат,хранят и пазят само заради млякото и месото
Другата й отговаря: Обичат ни,ма-стига с тез твойте тъпи конспирации!

# 9 172
Къде съм споменала ислямски фанатик? newsm78

# 9 173
  • София

Иначе новини почти няма, само това за ударите на Русия и протестите на САЩ, но вече сте го писали.

А ти забеляза ли кой и защо е стрелял? Лудаци има навсякъде, дай сега нормалните хора да страдат заради тях. Американците никога няма да се откажат от правото си да носят оръжие, защото ако го направят, жална им майка на "мултикултурализма". Wink

# 9 174
И аз мисля,че има някакъв план,а не става дума само за бедността ни и за полицаите,дето бият. Те може и да не искат да останат тук,но няма пречка да минат всички скакалци през България на път за Германия. Тук бедността не важи като аргумент, а и унгарските полицаи бият,че и газ пускат,но не са спрели да минават оттам,нали? Истината е,че България е най-лесното за преминаване място-ние нямаме армия да пази,нямаме достатъчно полиция и имаме покорно правителство-ББ няма да ги опатка като Орбан,щото е в разрез с евроатлантическите ценности,ами ще остави де що село има без автобуси и ще ги вози насам-натам.Мила родна картинка. За тези,които са убедени,че конспирация няма-ами има. Но,не плашете щраусите,че пода е от цимент е в момента официалната политика в Европа. Информационното затъмнение е показателно-към поведението на  политиците се отнасям като към това на децата-ако не ги виждаш,не ги чуваш и са много тихи-значи сигурно са в някой ъгъл скрити и наср@ни.Или друга беля правят.

Един виц по темата:
Две крави си говорят и едната вика: Сивушке ма,аз все си мисля,че хората ни гледат,хранят и пазят само заради млякото и месото
Твърде сме далеч от държавите в които искат да отидат, докато Унгария е на една крачка от тях!

# 9 175
  • MI
А за какво писа за питането за религията? Какво да си помисля че имаш предвид в контекста на темата, извинявай?! Аз просто ви казах че при либерализиране на режима за оръжията става това което в щатите - всички психари по-лесно си ги набавят, независимо от религия и политически възгледи. И по-лесно изпълняват налудничавите си идеи. Това във връзка с това което четох че сте искали вчера и за ЕС. Нищо повече. Пък вие ако искате си философствайте. Фактите говорят сами за себе си - 3 от 4 такива случаи са именно в САЩ. Точка. Когато фактите говорят и боговете мълчат.

# 9 176
Скрит текст:
Ожалих я най- искрено и чистосърдечно, правейки аналогия с моят дядо, който навремето е трябвало да дели покрив с натресени му от комунистите в къщата му чужди хора...
Но пък парите от наема ще ги получи сега, а щетите ще ги плаща после...

Take a smile,  Hug
Ние сме така заради нашата история, били сме подтискани, контролирани, шпионирани.. От западняците аз имам впечатление, че са много практични хора и се подсигуряват по пет пъти. Ако е сключила Haushaltsversicherung (застраховка, която не е скъпа, но ефективна), ще и платят двойно и тройно щетите. Когато ни разбиха колибката, подходих с голямо недоверие към застраховката- типично по нашенски  Simple Smile, но ни поеха дори зацапаната пътечка пред вратата.

Искат по 8 кв.м за първия и по 4 кв.м за всеки следващ в къщата. Защо да не изкарат някой лев от цялата криза.. Далновидни са, хората, нищо лошо.

Тук пишат за телефоните. Например от Самсунг са казали, че имат специални по-евтини версии на арабския пазар и в случаи на Ебола и други дори давали безплатни за засегнатите райони, за да не губят болните връзка със света. За GPS не им трябвало интернет. През 2009 е имало около 12 млн смартфонс за 20 млн население. Steve Jobs е американец, но нали знаете кой е баща му? Abdulfattah Jandali - бежанец от Сирия. Peace

# 9 177

Един виц по темата:
Твърде сме далеч от държавите в които искат да отидат, докато Унгария е на една крачка от тях!
те минават през Гърция,Македония,Хърватска и т.н. Гърция не е по-близо до Германия от нас. Верно е,че Унгария е близо до Германия,но те не влязоха в Унгария със самолети,нали така? Но ако човек иска да вярва,че ни заобикалят по лични причини мигрантите нека си вярва

# 9 178
  • София
А за какво писа за питането за религията? Какво да си помисля че имаш предвид в контекста на темата, извинявай?! Аз просто ви казах че при либерализиране на режима за оръжията става това което в щатите - всички психари по-лесно си ги набавят, независимо от религия и политически възгледи. И по-лесно изпълняват налудничавите си идеи. Това във връзка с това което четох че сте искали вчера и за ЕС. Нищо повече. Пък вие ако искате си философствайте. Фактите говорят сами за себе си - 3 от 4 такива случаи са именно в САЩ. Точка. Когато фактите говорят и боговете мълчат.

Абе жена, в САЩ никога не е имало "либерализиране" на режима за оръжие. Носенето на оръжие е залегнало в Конституцията ОЩЕ ПРИ СЪЗДАВАНЕТО НА САЩ. Това е основният фундамент, заедно със свободата на словото, което прави тази държава велика и доминираща в света. Когато обикновените граждани имат оръжие, малко е трудно да бъдат третирани като овце от политиците. Защото ако се разлюти въоръжения народ, може да стане страшно.

# 9 179
И аз мисля, че има някаква друга причина да ни заобикалят тълпите с мигранти извън тази, че сме бедни и затова не били искали при нас. На друго място е заровено кучето. Някой има някакъв конкретен интерес и в момента, в който този интерес изчезне, ще бъсем пожертвани с божествена лекота.
Заобикалят ни защото знаят, че нашите полицаи бият и сме най бедните в Европа. Търсите под вола теле май.

Ха-ха-ха! Това пък е още по-голям смях. Нашите полицаи бият! Това може да се кандидатира за най-краткия виц.

Общи условия

Активация на акаунт