Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 630 759
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 840
  • София
Дамм , и моите лични впечатления от бежанците се припокриват с горе написаното мнение. Закачат преминаващи жени , не искат да дават пръстови отпечатъци , около 20 евра на човек за храна се дават и пак има кражби .Едва ли точно тези са единственият избор за справяне с демографската криза... Според мен има и други алтернативи.

Вие не можете да разберете едно нещо - тези хора не идват в Западна Европа, за да живеят с 20 евро за храна. Те идват, за да живеят БОГАТО. Ето това западно-европейците не могат да го разберат. И поради простият факт, че няма как да живеят богато, ще започнат да крадат, да буйстват и да изискват богат живот. И като не им се даде, ще започнат яките проблеми. Ама така е, като се съди за държавите и хората само от туристически посещения там...Лъскавите курорти не винаги се припокриват с реалностите в една държава.

# 9 841
  • София
Днес в случаен разговор с познати, които имат близки в Розенхайм, научих ужасяващи
подробности за обстановката там.
Извън лагерите мигрантите се държали нагло, побутвали жените по улиците (дори и да са придружени от мъжете си), влизали и тършували по магазините, дори в болница влезли да тършуват и пребъркват пациенти. Постоянно се оплаквали и вдигали скандали заради храната и общежитията. Правели опити да опожарят общежитията, за да ги настаняват в къщи и апартаменти.
Жителите на града били потресени и никой нищо не смеел да им каже, дори много внимателно се отнасяли с тях. Mr. Green

Влакът за Залцбург в момента бил спрян.

Егати, как се ядосах  Twisted Evil Да влизат в болница, за да крадат от пациенти  Sick За наглото побутване изобщо не се учудвам - двама такива бонговци, през август на остров Калимнос, ме избутаха най-нахално с детето, тя щеше да падне във водата. Само че аз съм луда за цяло село, направо му налетях на единия на бой, толкова избеснях  Joy

Не мога да повярвам, че полицията се крие..хората явно са изплашени и мълчат. Отвратително!

# 9 842
Оплакват се като туристи от храната, бавния интернет и времето в Европа.

https://www.youtube.com/watch?v=Q_XHkgScOSY

# 9 843
Въобще "no service".  Mr. Green
Може ли такова нещо, хората толкова път са били и накрая интернетът да е бавен! Crossing Arms

# 9 844
  • София
Абе нета ще им го оправят, само мир да е, ама времето, времето ми кажете как ще сменят  Laughing

# 9 845
Абе нета ще им го оправят, само мир да е, ама времето, времето ми кажете как ще сменят  Laughing
И това си има чалъм. Докато чакат глобалното затопляне-на всеки безценен мигрант по един палат с климатик през лятото и камина с личен роб, който да я пали, през зимата.
Че на студено няма да могат да подобрят демографската картина и тогава кво прайм А?
Кой ще работи за пенсиите?
Толкова съм притеснена, че сън не ме лови. Само си мисля-ако не се грижим за тях, кой, кой ще ми изкара пенсията????

# 9 846
Лошото е, че има и миролюбиви и истински нуждаещи се бежанци сред тях , но зарадш такива вандалски прояви сега хората ще гледат с лошо око като чуят за "бежанец" .

# 9 847
  • София
Лошото е, че има и миролюбиви и истински нуждаещи се бежанци сред тях , но зарадш такива вандалски прояви сега хората ще гледат с лошо око като чуят за "бежанец" .

Характерно за мислещия човек е да прави заключения, базирани на наблюдения, а не да слуша и възприема нечии други заключения. Когато доста представители от една група се проявят по определен начин, се прави заключение за цялата група и това е съвсем нормално.

# 9 848
Съгласна съм. Който ги е виждал наживо (бежанците) , знае ,че между тях има хора с нормално поведение. Но който е гледал 2-3 клипа с вандалски прояви и непремерени приказки , е нормално да си създаде кофти мнение, а не всички от тях заслужават това.

# 9 849
  • София
Тълпите съм ги виждала на живо и точно затова нямам добро мнение за тях - особено по отношение на нахалното поведение и освинването на всичко в радиус от 400 м около тях  Sick

Между тях, тук-там се забелязваха и нормални. Останалите са орди.

# 9 850
  • София
Избутването и аз го преживях лично и то не в Германия или по островите, а в София, автобус 88. Возехме се с децата - на 6 и на годинка, бебето в колчка. Двама негри, чисти, говореха френски, седяха зад нас на седалките. На нашата спирка ние ставаме и тръгваме към вратите, ония си седят. Първо слезе голямото дете, тръгвам и аз с количката и ония тогава се сетиха, че ще слизат, скочиха от седалките и полу избутаха, полу прескочиха количката с бебето за да минат преди нас. Автобусът затвори вратите, детето пищи на спирката, аз се развиках и шофьора пак отвори. Да не ви казвам как нацелих вратата. Треперех. Двамата негри ме гледаха доволно и се хилеха. Толкова бях уплашена, че не можах да реагирам. Още ме е яд!

# 9 851
Това пускано ли е:

Великобритания отхвърля европейската миграционна политика

Никога няма да приемем обща европейска имиграционна политика за справяне с растящия брой бежанци на континента, заяви британският министър на вътрешните работи.
На годишната конференция на Консервативната партия в Манчестър Тереза Мей заяви, че Великобритания трябва да затегне контрола по границите си, като приема само уязвимите бежанци и не допуска хора, които просто искат по-добър живот, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Другите европейски страни също би трябвало да засилят граничния си контрол, каза министърката, подчертавайки, че в последните години за убежище в ЕС са кандидатствали повече хора от балканските страни, отколкото от раздирана от война Сирия.

Според Мей имиграционната криза в Европа "може да се реши само от държави, които поемат отговорност за себе си и защитават собствените си национални граници".

"Пристигането в Европа на стотици хиляди мигранти накара някои хора да твърдят, че се нуждаем от нов подход, нов европейски подход, който предполага обща имиграционна политика и политика за предоставяне на убежище. На тези хора мога категорично да заявя: това няма да стане и за хиляда години", каза вътрешният министър.

В речта си, посветена на имиграцията, Мей отбеляза, че Великобритания ще съчетае здравия разум с отзивчивост и състрадание.

Невъзможно е да се изгради сплотено общество с толкова високи равнища на имиграция, каквито наблюдаваме във Великобритания в последното десетилетие.

За една година до месец март чистата миграция в Обединеното кралство е достигнала 330 000 души, каза тя.

Тереза Мей е сочена за потенциален водач на консерваторите и речта й имаше за цел да засили подкрепата за нея в партията.

Твърдият й тон се различава от този на премиера Дейвид Камерън, който днес подчерта, че Великобритания се нуждае и има полза от имиграцията, стига тя да се контролира.

# 9 852
Това, което си споделят под сурдинка хората е самата грозна истина .

РОЙТЕРС
Полицейският профсъюз в Германия и организации за защита на правата на жените обвиниха властите, че омаловажават информациите за тормоз, сексуални посегателства и изнасилвания в бежанските центрове, съобщи Ройтерс.

"Разбираемо е, че има желание сред политиците да успокоят нещата. Доста се разкрасява картината на случващото се. Но това не отговаря на действителността", заяви за Ройтерс председателят на полицейския профсъюз Райнер Вент.

Той и няколко организации за защита на правата на жените смятат, че игнорирането на проблема ще бъде контрапродуктивно.

Тъй като общественото мнение за бежанския поток става все по-твърдо, германските власти, изглежда, се опитват да не дават поводи на крайната десница да всява омраза към мигрантите, отбелязва Ройтерс.

Няма подробни официални данни за мащаба на проблема в приютите - спортни зали и празни офис-сгради, в които властите временно настаняват новопристигащите в Германия мигранти.
Венд каза, че полицията докладва за различни случаи на вътрешните министри в провинциалните правителства. Тези хора трябва да си вземат бележка и да разберат какво действително става по улиците ни през нощта и в убежищата, каза той.

Голям брой от случаите изобщо не достигат до знанието на институциите, тъй като жените рядко се осмеляват да подадат жалба в полицията или прокуратурата.

Някои жени обаче се престрашават, каза Барбара Хелфрих, представителка на благотворителна организация в провинция Хесен.

"Имаме няколко информации за сексуално насилие от потърпевши и от неправителствени организации", каза тя за Ройтерс.

В неотдавна публикувано отворено писмо няколко благотворителни организации заявиха, че разполагат с информации за случаи на изнасилвания и за насилствено склоняване към проституция в бежански център в провинция Хесен.

Източник: БТА

# 9 853
Чудя се, след като са недоволни от храната и убежището, които са им предоставили властите , защо не пишат до сънародниците си, че това не е раят, за който са тръгнали и си мечтаят?
Защо тези хора не уведомят близките си, че няма условия за нормален живот там и да не тръгват, а те все още напират на талази? Кой все още ги лъже, че там си умират за тяхното присъствие?
Изглежда  смятат тези неща да си ги извоюват по насилствен начин, след като виждат, че самите граждани не им се противопоставят.

Абе нета ще им го оправят, само мир да е, ама времето, времето ми кажете как ще сменят  Laughing
Трудна задача с много неизвестни. newsm78
То да са двеста-триста, ще им се намери колая.
Властите вече са разтревожени, палатките на някои са във влага,  дрехите в мухъл, а има и деца.

# 9 854
  • София
В Турция още е топло,а в Сирия още по-топло.В Латакия в момента е 27 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт