Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 630 806
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 825
  • София
Ето каква е ситуацията според някои американци.

Пускам и статия на USA Today: Кери казва, че знаел, че трябвало да правят повече. 12 милиона са напуснали Сирия за четири години. Америка ще поеме 85 000 бежанци следващата година, а годината след нея 100 000. Имало някаква листа с 18 000 сириеца от ООН, ще ги вземат. Само не разбрах за какъв списък става дума; някой, ако има повече информация, ще съм благодарна.  Simple Smile

"American officials said that the Syrians accepted in the next year would come from a United Nations list of about 18,000 refugees."

ЛиЛу, тези 18 000 от списъка на ООН се считат за най-уязвими: бежанци преживели изтезания, с медицински проблеми, самотни майки, а половината са деца  Peace

Браво на САЩ, че помагат на истински нуждаещи се сирийци. А не разни псевдо мигранти.

# 9 826
Благодаря! Много съм изненадана, тъй като точно тези хора са в голяма нужда,  а американците уж нямат социални фондове. Браво! И се чудя, не е ли странно да има такъв списък, а Европа да не се възползва от него. Отиват, забират хората поименно и ги водят в страната. Ще погледна за повече информация около тази листа, не знаех за нея.

Скрит текст:
ПП Телефонът ми много обича да си слага тук и там по едно "че". Днес цял ден редактирам. Ни в клин, ни в ръкав - "че". Да знаете, че не е умишлено Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 19:45 от Ли Лу

# 9 827
  • MI

Гледай новини и чети вестници като искаш такива. Това е форум и хората коментират, обсъждат , задълбочават в темите.
Един съвет от мен . Не бързай да пишеш много , защото правиш грешки.
😊
За гледане гледа, не чакам на форума. Понякога обаче тук виждам гл.т. на хора,живеещи в други страни, както и чужда гл.т. по същата новина. Достатъчна причина е за мен. Когато допускам грешки пиша или от телефона или от таблета.  Laughing

# 9 828
  • постоянно

[/quote]
За гледане гледа, не чакам на форума. Понякога обаче тук виждам гл.т. на хора,живеещи в други страни, както и чужда гл.т. по същата новина. Достатъчна причина е за мен. Когато допускам грешки пиша или от телефона или от таблета.  Laughing
[/quote]

😂😂😂 о , и аз си имам подобни преживявания с телефона .  Lol

# 9 829
  • MI

😂😂😂 о , и аз си имам подобни преживявания с телефона .  Lol
Така и не свикнах на тъчскрийните...  Embarassed

# 9 830
*Emia*, в кой град се бяхте установили в Германия?

# 9 831
И искам да ти кажа, че сега, като се навървят новите мигранти на опашките за работа в Германия, ще видим скоропостижно завръщане на българските гастарбайтери в Родината.
Абсолютно не е вярно това.
Първо, защото новите мигранти не са се залетели да работят, докато го направят законно ще мине доста време, и второ - защото и работодателите могат и правят разлика между българи, турци, цигани, сирийци, талибанци и пр.

Мисля като Мери-ан.
Точно от българи и румънци ще имат нужда сега.
Иначе кой ще строи необходимите хиляди жилища за сирийските лекари и инджИнери.
Освен ако не променят нещо закона, да им дадат( на бежанците) веднага разрешителни за работа и да им кажат  който не работи-не трябва да яде.Тоест да ги включат в строителството на собствените им жилища.Ама то и за строител се иска малко  акъл.

# 9 832
Ли Лу, гледах анимацията. Благодаря, интересна е.   bouquet
Да се смееш ли да плачеш ли....

# 9 833
Добрах се до компа . Всичко прегледах .
Добре де , не можеше ли и Европа да постъпи както американците да подбира на кой
да помага . Никой нямаше да възрази тогава - нали сме хора .
И това с паспортите, които трябва да покажат и ги пребъркват ....еми ето това искаме .
Подбор , а не варварски тълпи . Защо Европа не се усети и не го прави още на островите на Гърция .

# 9 834

И това с паспортите, които трябва да покажат и ги пребъркват ....еми ето това искаме .
Подбор , а не варварски тълпи . Защо Европа не се усети и не го прави още на островите на Гърция .
Те там се "давят" и докато опазят смартфоните, си губят паспортите. Wink

# 9 835
Аха , просто нямаме политици , а мухлясали мозъци .

Ето, за пеза стават, смеят ни се по света https://www.youtube.com/watch?v=MB_A2X_dgQk

# 9 836
  • Другата България
Скрит текст:
Горното ме подсети да проверя за Хърватска и Сърбия.
Явно и там ще има затворена граница най-скоро. Това е от вчера. Унгария иска 41 километра ограда, а след това Хърватска може би ще пуска бежанците през Словения, но, ако Австрия затвори границата със Словения, Хърватска няма да приема повече бежанци и ще вдигне ограда със Сърбия. А Австрия чака Германия да спре да взима... Голямо домино  Simple Smile

Скрит текст:
Ли Лу, Не мога да не кажа, че твоята приятелка е доста смело сърце! Аз не бих тръгнала сама!   bouquet

Който слуша Рамщайн, не го е страх от нищо  Laughing Hug
Тя си пътува много сама, свикнала е. Аз само веднъж бях с нея преди сто години на път за Полша, та къде ли не не ни проверяха. И аз на всяка контрола: "Тези да не са фалшиви полицаи, не спирай". А, като се стъмни и виснахме на опашка в Острава, щях да е напикая, но не слязох до тоалетна... Умря си да ме подиграва.  Blush
От миналата седмица, събота - на Товарник имаше палатки с мигранти, шатри на Червен кръст, млади момчета, разнасящи им стекове с вода, химически тоалетни с наредени в редичка пред тях забулени дами, полиция колкото за един парад, но не даваха да се снима, едно ченге за малко да ми вземе телефона. Който е минавал оттам знае, че границата е точно до гробището на селото, точно там - до него, почти в него са и палатките и хората. От другата страна е едно поле с царевица, много интересно е да гледаш как на групи, или в индианска нишка се точат и излизат от царевицата, отправящи се към палатките и полицаите. Местните в Шид /от сръбска страна/ разказват, че ги докарват с бусове и таксита, а дори и с автобуси, свалят ги на километър от ГКПП - то, и тия тръгват през царевичака....кой, от къде...казват, че от Македония.

# 9 837
  • Варна
Ще започнат да си задават въпроси германците и ще им става все по-страшно.
http://front.bg/world/europe/ard-pusna-merkel-s-hidjab

# 9 838
Днес в случаен разговор с познати, които имат близки в Розенхайм, научих ужасяващи
подробности за обстановката там.
Извън лагерите мигрантите се държали нагло, побутвали жените по улиците (дори и да са придружени от мъжете си), влизали и тършували по магазините, дори в болница влезли да тършуват и пребъркват пациенти. Постоянно се оплаквали и вдигали скандали заради храната и общежитията. Правели опити да опожарят общежитията, за да ги настаняват в къщи и апартаменти.
Жителите на града били потресени и никой нищо не смеел да им каже, дори много внимателно се отнасяли с тях. Mr. Green

Влакът за Залцбург в момента бил спрян.

# 9 839
Дамм , и моите лични впечатления от бежанците се припокриват с горе написаното мнение. Закачат преминаващи жени , не искат да дават пръстови отпечатъци , около 20 евра на човек за храна се дават и пак има кражби .Едва ли точно тези са единственият избор за справяне с демографската криза... Според мен има и други алтернативи.

Общи условия

Активация на акаунт