Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 630 789
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 870
Филмчето е потресаващо - семейства, които живеят по 20 , 30 години в Германия спазват собствените си законите, никога не биха сключили брак с човек от друга религия , бащата и брата се слуша сляпо и без противоречие и т.н. и т.н. Все едно са си в Пакистан или от където са дошли, но просто живеят в Германия... Паралелен свят в западното общество.

КОгато учителката казала на родителите какво мислят децата , родителите казват "Да, вие сте Наци"... и сътветно учителите ги е страх да кажат каквото и да е, но както тази каза, учениците утре ще станат големи и така се повтаря затворен кръг.
Нямало да си пусне дъщерята на екскурзия от училище, защото било опасно и може да забременее - това този който живее от 30 години... - каква интеграция бе хора, тези на запад с всичкия ли са????

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 15:08 от Naneto

# 9 871
  • Сред мелниците
От мъничкото и непълен превод разбрах,че

На немски е, има субтитри на английски. 
 Моля ви,  настойчиво, въпреки че е дълго, поне тези от вас, които разбират един от двата езика да го изгледат, когато имат време.
ZDF - Islam - Effects on Germany

Част от началото с бърз превод:
Първото интервю със симпатичния младеж:
Цитат

Мъжете и жените според конституцията имат равни права , но много от емигрантите са на обратното мнение.
Въпрос: Жените трябва да се подчиняват на мъжете?Така ли е?
Отговор: Да, защото тази жена принадлежи само на този мъж и на никой друг . тя трябва да носи фередже, и не трябва да използва грим.
.......
ТЕКСТ: В началното училище,(!!!) където учениците защитават убийството в редакцията на Шарли . Причината – те са обидили пророка.

Директорката е ужасена от реакцията на учeниците и се е обърнала към родителите, полицията и обществеността.
Директорката:
 „Те казваха, че това е естествено, че евреите са като свинете, и че ако начертаят кръст, или дори го погледнат ще загубят своята сила , дадена им от исляма. Това са ученици, които един ден ще станат възрастни!

Ако някой може да ми помогне с програма, с която да сваля субтитрите като текст ще го преведа. Ако друг иска да се включи?

# 9 872
  • Сред мелниците
И аз, и аз! Дано!
АКО! newsm78

НО  Sick
Цитат
Според "Таймс" той обхваща само страните от Шенген ...

Това на вниманието на форумките, които ни убеждаваха, че всичко с депортацията е гладко.
Цитат
Около 500 000 души годишно получават нареждане да напуснат територията на ЕС, но не повече от 40% от тях действително го правят.

# 9 873
Не бързам да се радвам .Притеснява ме последното изречение .

Около 500 000 души годишно получават нареждане да напуснат територията на ЕС, но не повече от 40% от тях действително го правят. Това се дължи както на липса за споразумения за реадмисия, така и на факта, че съществуващите договорености просто не се спазват. Планът дава на ЕК шест месеца, за да измисли решение за по-ефективно прилагане на правилата.

# 9 874
Е кой е казал, че ще мине гладко? Дори да депортират 60% от 100 000 не е малко. Дано стане по-бързо! Ясно е че Европа ще трябва да плаща за това.

# 9 875
ЕС ще започне да депортира стотици хиляди мигранти в следващите седмици, показва поверителен документ на Брюксел, видян от репортери на лондонския в. "Таймс". Според електронното издание EUObserver става въпрос за план на Европейския съвет, който министрите на вътрешните работи ще обсъдят утре в Люксембург.
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/10/07/2623471_es_shte_zapochne_ … hiliadi_migranti/
Едно не ми е ясно. тази на снимката в черно дебела ли е или е бременна? Ако е дебела как така едновременно с това е бедна и гладна? А ако е бременна, като че ли пак не ми изглежда да е останала гладна.
Това си е чиста пробра наглост и желание на някои да ударят кьоравото. Кога друг път ще им падне да ги хрантутят безплатно?

Ураааа!  Grinning
Ура, ама....само за шенгенските държави. Пак питам - сега съюз ли сме с Европата или не сме  newsm78 Съюз било в добро и лошо, защо сме съюзени само за лошото?

# 9 876
НО  Sick
Цитат

Това на вниманието на форумките, които ни убеждаваха, че всичко с депортацията е гладко. Около 500 000 души годишно получават нареждане да напуснат територията на ЕС, но не повече от 40% от тях действително го правят.

явно имат проблем с депортациите и няма да е толкова лесно, защото към горното и това

Брюксел смята да използва икономически натиск, за да принуди държавите на произход да приемат хората обратно – сред тях са Мали, Нигер, Сомалия, Етиопия и Еритрея. Всички те получават помощ за развитие и имат търговски договори с ЕС.
Сетиха се!

# 9 877
Не бързам да се радвам .Притеснява ме последното изречение .

Около 500 000 души годишно получават нареждане да напуснат територията на ЕС, но не повече от 40% от тях действително го правят. Това се дължи както на липса за споразумения за реадмисия, така и на факта, че съществуващите договорености просто не се спазват. Планът дава на ЕК шест месеца, за да измисли решение за по-ефективно прилагане на правилата.
В статията пишеше, че страните, където се връщат мигрантите получават помощи за развитие от ЕС, така че ще бъдат принудени да си приберат чедата, тоест да си спазват и споразуменията за реадмисия. А и ако си нелегален в Европа как ще получаваш помощи, вероятно не можеш и да работиш, та много не се сещам какви ще ги вършат нелегалните емигранти, които няма да се върнат.

# 9 878
Ще се занимаваш с незаконни неща или ще работиш на черно и пак ще е по-добре от родното ти място Wink.

# 9 879
  • Сред мелниците
ще бъдат принудени да си приберат чедата, тоест да си спазват и споразуменията за реадмисия.
Не знам milittana , кой по закон носи вина. От там не е ясно как са се измъкнали, ама тука как се влезли? Много ми се иска да проработи.
Ще се занимаваш с незаконни неща или ще работиш на черно и пак ще е по-добре от родното ти място Wink.
+1!  То, като те налазят паразитите вече става по-сложно.

# 9 880
  • София
НО  Sick
Цитат

Това на вниманието на форумките, които ни убеждаваха, че всичко с депортацията е гладко. Около 500 000 души годишно получават нареждане да напуснат територията на ЕС, но не повече от 40% от тях действително го правят.

явно имат проблем с депортациите и няма да е толкова лесно, защото към горното и това

Брюксел смята да използва икономически натиск, за да принуди държавите на произход да приемат хората обратно – сред тях са Мали, Нигер, Сомалия, Етиопия и Еритрея. Всички те получават помощ за развитие и имат търговски договори с ЕС.
Сетиха се!

Въпросът е защо чак сега?? Да се надяваме, че пакистанците също ще ги връщат. Те наистина нямат интегриране - единици са нормалните, така че и показаните линкове за шариата и прочие, хич не ме изненадват  Tired

# 9 881
# 9 882
това вече е важна новина. Основание да се вземат политически решения.

Чети с разбиране, де. Какво се заяждаш. Казах, че от ZDF могат да направят и друг доументален филм, ако искат, защото има и такива! Затова го писах, а не да взимали политически решение според един случай. Избрали сме си политици, които да ги взимат. Дали са мигранти решават те. Аз имам изискване към тях, а не към украинци, които примерно търсят убежище тук. Искам отгововорните да проверяват и решават според всеки един случай: криминален- вън; неинтегриран- вън; лежи дълго време на чужди пари и отказва работа- довиждане. Итн, итн... Съвсем разумни са ми очакванията. Защото ми е напълно ясно, че в ЕС и ООН има бежанци и тази страна е част от тези съюзи.

Иначе честно казано това дали били вярвали в Алах, или Исус, или Буда въобще не ме интересува, докато се държат в съответното общество според привичките му. Както писах и горе, но ти си го разкъсала според твоите цели. Според мен тези религии ни създават само проблеми, няма как да си променя мнението  :peace:

Напълно подкрепям. Всичките религии създават само проблеми.

# 9 883
  • Сред мелниците
Русия атакува "Ислямска държава" с ракети от Каспийско море
OMG!

# 9 884
  • постоянно
Русия атакува "Ислямска държава" с ракети от Каспийско море
OMG!

Кое е толкова за  OMG ?
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт