Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 630 780
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 855
  • постоянно
Чудя се, след като са недоволни от храната и убежището, които са им предоставили властите , защо не пишат до сънародниците си, че това не е раят, за който са тръгнали и си мечтаят?
Защо тези хора не уведомят близките си, че няма условия за нормален живот там и да не тръгват, а те все още напират на талази? Кой все още ги лъже, че там си умират за тяхното присъствие?
Изглежда  смятат тези неща да си ги извоюват по насилствен начин, след като виждат, че самите граждани не им се противопоставят.

Защото знаят , че могат да получат и повече .  Mr. Green

# 9 856
Защото интернета е бавен  Mr. Green

# 9 857
Вярвам,че познатите германци на Emia нямат нищо против ''бежанците'' все още...Изглежда на някои места още не съм и видяли всичките маймунджолъци.А това е само началото.В понеделник попаднах на края на репортаж от Австрия.Ники Дойнов говореше със сириец емигратнт там от мн.год.Сириеца  без капка свян нарече прииждащите диваци.И най-чувсвителните и състрадателните ще започнат да изтрезняват.и в темата виждам за някои защитнички вече не стои въпроса ''трябва и как да им се помогне'',а ''какво да ги правим,как да ги спрем?''.

# 9 858

Ще гледаме положително... Sunglasses newsm78
Ще се увеличи търговията на броеници и  ибрици...

# 9 859
Брюксел: Бежанската вълна е част от хибридната война!

Прочети още на: http://www.dnes.bg/eu/2015/10/06/briuksel-bejanskata-vylna-e-cha … nata-voina.278778

# 9 860
виждам за някои защитнички вече не стои въпроса ''трябва и как да им се помогне'',а ''какво да ги правим,как да ги спрем?''.

Сигурно се броя за защитничка, та да си кажа. Пред мен никога не е стоял въпросът, дали Австрия или Германия могат да поемат всички бежанци. По-скоро съм се чудела, какво да правят гърците и италианаците например, след като тези хора идват всекидневно точно при тях само и заради тяхното местоположение. Това е ЕС, това е проблем на всичките 28 страни. А и не само- проблем е на Австралия, Канада, арабските страни... Не всички са бедни като България и според мен могат да си разпределят много добре поне сирийците. Повече от 10 милиона са напуснали страната си, 4 от тях са бежанци. Поне за тези хора да намерят някакво разумно решение. Как да се пратят обратно, като там са за Асад, срещу Асад, курди, Ал Нусра, Хизбула, ИД.. И всичките те въоражени от СА, САЩ, Турция, Европа, Русия, Иран..

Иначе как ще спре цялото нещо е ясно: край на войната и радикалните групи. Но, както вече коментирахме, освен САЩ и Австралия някои европейски страни също имат повече интереси от военни действия, отколкото от мир. Та тук май обикновените хора не можем да направим нищо Peace

# 9 861
  • Сред мелниците
Искам да пусна тук едно видео, което просто затваря въпроса защо не искаме имигрантите в Европа.
Ако го има някъде назад, се извинявам, не съм чела всичко.

На немски е, има субтитри на английски. Много съжалявам, че нямам възможност да го преведа и на български. Може би отделни реплики бих опитала, но едва ли ще остане същото въздействие.

Моля ви,  настойчиво, въпреки че е дълго, поне тези от вас, които разбират един от двата езика да го изгледат, когато имат време.

ZDF - Islam - Effects on Germany

# 9 862

Брей, албанецът с германски паспорт...  Rolling Eyes
Ще го изгледам докрая довечера. Винаги си мисля, че само образованието ще помогне на хората да живеят по-добре! ZDF имат много хубави продукции, но имайте предвид, че пак зависи малко от настроението на околните.  

Скрит текст:
Ако дойдат при осиновения афганец на мои приятели, ще видят как яде свинско, носи кожени гащи и карирана риза на Wiesenfest, работи и учи едновременно и вярва, че всички сме едни и също хора. Дали споменава Алах? Да, в училище го учат дори на ислям. Ходи и в църква. Дали са му възможност сам да реши кое му пасва по-добре. Пък, ако му отива повече първото, едва ли ще го обичат по-малко. Обаче ми се струва, че отсега си задава доста въпроси относно религиите въобще.

Та внимателно към такива репортажи. Важно е според мен не да откажат исляма- всеки да вярва, в каквото пожелае; просто, докато са сред други хора, да показват нужния респект. Да учат, да работят, да създават семйства... Съвсем нормални неща.  Peace

# 9 863
  • Сред мелниците
...... А и не само- проблем е на Австралия, Канада, арабските страни... Не всички са бедни като България и според мен могат да си разпределят много добре поне сирийците. Повече от 10 милиона са напуснали страната си, 4 от тях са бежанци. Поне за тези хора да намерят някакво разумно решение. ....

Докато Европа показва готовност да поеме цялата вълна, не виждам как това ще стане проблем на Канада или на САЩ, или на който и да било друг.
Видя се че вътрешните/ богатите страни в Европа се размърдаха, едва  след като ги налазиха тях .

Когато Европа каже:
 - Край! Стига толкова!Повече няма да влязат!
Тогава  предложението на Орбан за световни квоти, може  и да се вземе на сериозно.
Цитат
Иначе как ще спре цялото нещо е ясно: край на войната и радикалните групи.

Това абсурдно твърдение ни връща в началото на спора, Това бежанци ли са
или  са икономически емигранти
и терористи,
които се местят насам.

Местят се, впиват се,
не се интегрират , а се имплантират !
и започват да ни рушат отвътре.

Ще ни осмучат, както паякът осмуква мухата, ще останем една празна обвивка на благоденстваща Европа, за която моите и твоите предци са се бъхтали векове.

За ислямистките терористични клетки, които формират в Европа да не подхващаме, че ме побиват тръпки.

# 9 864
  • Сред мелниците
Ако дойдат при осиновения афганец на мои приятели, ще видят ...
това вече е важна новина. Основание да се вземат политически решения.

Цитат
Важно е според мен не да откажат исляма-....
ooooh!

Това е поколение родено и израснало там. Децата на тези ?? млн., които лазят към и в Европа сега, след 20 години ще мислят като тези. Някои дори още по-крайно, защото са още по-диви. Ако преди това не я превземат отвътре.

Но след като  и след този репортаж можеш да напишеш подобни неща.....Предавам се!  Възхищавам се на непоколебимите ти убеждения. Живей в мир и без грам съмнения. Grinning

# 9 865
  • София
От мъничкото и непълен превод разбрах,че едно момиче е избягало от тях и се крие при приятелка, защото баща и, пакистанец, искал да я омъжи насила.Паспорта и е останал в него.И това е човек,който живее там от 30 години.И според шариата сега трябвало да бъде убита с камъни.Адвокатка и помага да смени името си, да вземе документи и да напусне страната.И друго разбрах,че колкото и да живеят там, разбиранията им нямало да се променят.Паралелен свят в паралелно общество.

# 9 866
това вече е важна новина. Основание да се вземат политически решения.

Чети с разбиране, де. Какво се заяждаш. Казах, че от ZDF могат да направят и друг доументален филм, ако искат, защото има и такива! Затова го писах, а не да взимали политически решение според един случай. Избрали сме си политици, които да ги взимат. Дали са мигранти решават те. Аз имам изискване към тях, а не към украинци, които примерно търсят убежище тук. Искам отгововорните да проверяват и решават според всеки един случай: криминален- вън; неинтегриран- вън; лежи дълго време на чужди пари и отказва работа- довиждане. Итн, итн... Съвсем разумни са ми очакванията. Защото ми е напълно ясно, че в ЕС и ООН има бежанци и тази страна е част от тези съюзи.

Иначе честно казано това дали били вярвали в Алах, или Исус, или Буда въобще не ме интересува, докато се държат в съответното общество според привичките му. Както писах и горе, но ти си го разкъсала според твоите цели. Според мен тези религии ни създават само проблеми, няма как да си променя мнението  Peace

# 9 867
ЕС ще започне да депортира стотици хиляди мигранти в следващите седмици, показва поверителен документ на Брюксел, видян от репортери на лондонския в. "Таймс". Според електронното издание EUObserver става въпрос за план на Европейския съвет, който министрите на вътрешните работи ще обсъдят утре в Люксембург.
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/10/07/2623471_es_shte_zapochne_ … hiliadi_migranti/
Едно не ми е ясно. тази на снимката в черно дебела ли е или е бременна? Ако е дебела как така едновременно с това е бедна и гладна? А ако е бременна, като че ли пак не ми изглежда да е останала гладна.
Това си е чиста пробра наглост и желание на някои да ударят кьоравото. Кога друг път ще им падне да ги хрантутят безплатно?

# 9 868
От мъничкото и непълен превод разбрах,че едно момиче е избягало от тях и се крие при приятелка, защото баща и, пакистанец, искал да я омъжи насила.Паспорта и е останал в него.И това е човек,който живее там от 30 години.И според шариата сега трябвало да бъде убита с камъни.Адвокатка и помага да смени името си, да вземе документи и да напусне страната.И друго разбрах,че колкото и да живеят там, разбиранията им нямало да се променят.Паралелен свят в паралелно общество.

Има един такъв феномен, че общности които живеят капсулирани в други държави, стават дори по-консервативни от сънародниците си в държавата-майка. Това е някакъв рефлекс да се запази традицията, ако ще да е генитално обрязване или брак по принуда.

# 9 869
  • София
ЕС ще започне да депортира стотици хиляди мигранти в следващите седмици, показва поверителен документ на Брюксел, видян от репортери на лондонския в. "Таймс". Според електронното издание EUObserver става въпрос за план на Европейския съвет, който министрите на вътрешните работи ще обсъдят утре в Люксембург.
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/10/07/2623471_es_shte_zapochne_ … hiliadi_migranti/
Едно не ми е ясно. тази на снимката в черно дебела ли е или е бременна? Ако е дебела как така едновременно с това е бедна и гладна? А ако е бременна, като че ли пак не ми изглежда да е останала гладна.
Това си е чиста пробра наглост и желание на някои да ударят кьоравото. Кога друг път ще им падне да ги хрантутят безплатно?

Ураааа!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт