Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 455
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 120

Това няма значение всъщност. Факт е, че тези хора идват тук, защото искат да живеят добре. А европейците НЕ ги искат защото искат те самите  да продължат да си живеят добре и спокойно в собствените си държави.
Факт е, че стандарта на Европа пада с нарастването на бройката мигранти.
Стандартът на Европа ще пада и с падането на раждаемостта.
Глупости на търкалета.
Африка нали е с бум раждаемост-защо не са дъ фърст и дъ бест?

При новите технологии хора изобщо не са нужни, даже са излишни. Германия е достатъчно населена и скоро няма да измрат нито да обеднеят.
Проблема им е, че сега няма да имат големи пенсии, защото ще трябва да си отглеждат мигранти.
Дали ще се съгласят на това предстои да видим.

# 121
Създадоха, създадоха, създадоха.... ми очевидно ли е вече, а и 10с' s  подсказа, че отдавна е трябвало Европа да преразгледа политиката си спрямо емигантите, за да не се налага сега да се водят плиткоумни спорове що е то бежанец и има ли право на защита и че  по същество не бежанците ще прерълнят Европа.  
И правилно, да вземе пример тъкмо от арабските страни по отношение на условия за икономически емигранти.  Щото в Катар, примерно, не само трудно се влиза,  ами и излизането става по правила  Flutter Стриктни!

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 01:15 от NinoTino

# 122
Бу, прибери и ти няколко у вас, все ще помогнеш. Нино вече прибира Grinning. От кол и въже.
Колебая се между това, или да линчувам наред, мъже, жени, деца. Ти какво предлагаш Grinning Не знам, трудно решение, явно е,че междинен път няма Grinning
Нино нищо не прибира. Само приказва.
Бу и тя е така...само приказки, но ни един сомалийски мигрант не е приютила и отгледала...
В кристалната си топка го видях...

А колко е просто-всеки един европеец ако му зачислят по един мигрант да си отглежда и ето ти 500 милиона мигранти с осигурено бъдеще. Остават още 8 милиарда....за разквартируване.
Търсят се желаещи.

# 123
  • София
Създадоха, създадоха, създадоха.... ми очевидно ли е вече, а и 10с' s  е подсказа, че отдавна е трябнало Европа да преразгледа политиката си спрямо емигантите, за да не се налага сега да се водят плиткоумни спорове що е то бежанец и има ли право на защита и че  по същество не бежанците ще прерълнят Европа.  
И правилно, да вземе пример тъкмо от арабските страни по отношение на условия за икономически емигранти.  Щото в Катар, примерно, не само трудно се влиза,  ами и излизането става по правила  Flutter Стриктни!

Чул те Господ!

# 124
  • София - Рим и обратно

Колебая се между това, или да линчувам наред, мъже, жени, деца. Ти какво предлагаш Grinning Не знам, трудно решение, явно е,че междинен път няма Grinning
Ми не знам. Аз откакто го гледах един как псува и обяснява, че те нямали нужда от тия парцали (визираше чувалите с дрехи, които им бяха събрали доброволци в София), имал си пари за дрехи, статут му трябвал на него, разбираш ли?! Ми да си ходи да си го търси тоя статут на майната си. Егати и нахалниците са повечето. Човек да се чувства неудобно в собствената си страна, че му предлага "парцали"!

# 125
  • София - Рим и обратно
Да бе, Гери, аз съм навита. Чакам дръзновените съфорумки да дадат тон и започвам да прибирам и да храня. Ще пооправя една стая специално. И джобни ще им давам, че може да не им допадне менюто вкъщи.

# 126

Ми не знам. Аз откакто го гледах един как псува и обяснява, че те нямали нужда от тия парцали (визираше чувалите с дрехи, които им бяха събрали доброволци в София), имал си пари за дрехи, статут му трябвал на него, разбираш ли?! Ми да си ходи да си го търси тоя статут на майната си. Егати и нахалниците са повечето. Човек да се чувства неудобно в собствената си страна, че му предлага "парцали"!

От този репортаж спрях да съжалявам бежанците. Нямам против хората , които бягат от война , но всички тези , които се просмукват покрай тях ме вбесяват . И все пак , не познавам някой , който да си ги прибере в къщи .

# 127
А защо е нужно някой да си ги прибира вкъщи?  Thinking

# 128
Тези , които апелират за толерантност и да приемаме имигранти ,
всъщност говорят , че другите трябва да ги приемат и хранят .
В тяхната къща, колко бежанци хранят и приемат -николко .
Важното е да друг да ги храни и приеме .Така и аз мога .Ехей , какви мога да ги наредя ,
че света трябва да е шарен и че сме хора с едни и същи чувства и бля , бля ....
Но трябва да ги видиш и стрешнеш тези , както писах в другата тема ...и проглеждаш

# 129
Аз моя кандидат зачислен веднага го отстъпвам на някоя широкоскроена и мултикултурна съфорумка.
Много от европейците няма да успеят да отговорят на високите икономически критерии на бежанците.
А защо е нужно някой да си ги прибира вкъщи?  Thinking
Ами помагайте както намерите за добре.Преди 2год,когато темата за ''бежанците'' беше прясна,що упреци отнесохме някои.А защитниците с нищо не се похвалиха за съпричастност.Дааа,освен морална.

# 130
А защо е нужно някой да си ги прибира вкъщи?  Thinking
Ами то реално всички ние ги прибираме в нашия общ европейски дом.

Западноевропейците метат и всички останали, които са си оцапали собствените страни искат да отидат на метеното. И за България важи това. Вместо да се опретнем и да си пометем и ние гледаме в чужбина къде е по-пометено и събираме куфарите да ни интегрират там.

Ако идеята е всеки да  може да си ходи където си иска давайтетогава да събаряме държави, държавност, правителства , пенсионни системи, здравеопазване и т.н. и да наджуркаме всички на една купчина...

Аз си избирам Япония и искам ВЕДНАГА да ми се сервира суши и предостави бутилка саке!!!

# 131
Може да съм черногледа , ама грам доверие им нямам . Въпрос на време е да стане някоя беля , да не дава Господ . Като ги виждам как се разхождат по улицата , някак веднага се сещам за оня клип с куклата "Ахмед"

# 132
Дет се вика, поне не пречим   Sunglasses

А това с "прибери си ги у вас" наистина е плиткоумна провокация. Ми че ние сме ги прибрали, добро утро,  дет се вика  hahaha
Въпросът е, че на мен не ми пречи и го намирам за нормално и човешко, предвид ситуацията.

# 133
Не съм запозната със соц.система в Япония.Ако е ок и аз се кандидатирам,дори без суши и саке ще ги уважа с присъствието си.Тъкмо нямат ''бежанци'' там.Ако японците не са много дашни отивам в Австралия,в краен случай Канада.И там има много увити,но поне ще деля с тях социалните придобивки.Няма само те да се възползват!

# 134
Аз се боря с Немция и странната им за ССФ образователна система. Когато последната се чуди дали моето дете е неуко 11-годишно, може ли да чете и пише ...

Така, мен ме е страх, страх ме е, защото тези хора изглеждат .... пустинни за моите прости източно-европейски представи и разбирания. Страх ме е, че утре Той, минал границата с жена и си и седемте им деца, ще бъдат повече от непустинните хора, с европейските си порядки. Културата на хиляди години, битът, душевността на европееца, макар между британец и българин да има Млеачен път разлика, са на път да бъдат с една идея асимилирани към други, които мен не ме радват.

На спокойните завиждам.

Общи условия

Активация на акаунт