Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 898
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 225
Да само те, и палят и гасят  Laughing

# 226
Да само те, и палят и гасят  Laughing
Какво са изгасили досега? Освен лампата на сесесерето, защото изплюскаха парите и всички ги ненавиждаха и в червата?
На път са и лампата в Русия да изгасят...

# 227
  • MI
Ехаааааа, направо апокалипси сега  hahaha И в турция намало мафия  hahaha

Значи, даже интервюта правиха с турските мафиоти дето организират от Турция превозването на нелегалните. Аз на очите си ли да вярвам или на теб? Много ясно че работят с местните престъпници. То и наште БГ май не остават назад, колко вече хванаха заради превоза по суша? Дали е случайност, как мислиш? И всички ли са хванали, които участват в канала?

Испания може и да праща просто в Африка (за което е мнооого критикувана за нарушаване на конвенции), но:
1. така и не си реши проблема и дори там е бая сериозно положението, въпреки че нямат съседи във война като останалите 2 държави
2. не може да си го позволи никой спрямо други страни членки на ЕС. Щото после те ще затворят общия пазар и ще стане мазало. Предлаганото от теб би значело разпадане на ЕС. Брава!  Laughing

Те Германия доста взеха вече и да, ще имат тепърва проблеми. Ще си поговорим пак след някой месец ако продължава така.

Аз мога да ти кажа малко от по-близо какво вероятно ще стане. ако тези не се вземат в ръце, просто на следващите избори ще дойде някой доста по-радикален. До война няма да се стигне, споко. Като дойде радикалния обаче освен че ще върне в африка дошлите ще задейства и останалите си обещания спрямо ЕС. А Италия не е Гърция. После ние от БГ ще сме от първите да рИвеме, така че не бързай да се радваш.

# 228
Да, да. Европа всичките тези години само е наблюдавала мирно и тихо, докато тези хора разрушавлли съвсем самички страните си. Всяко действие има противодействие. Както и последствия. 

# 229
  • София - Рим и обратно
Да само те, и палят и гасят  Laughing
И какво са запалили? Може би Арабската пролет или бомбардировките в Ирак те ги запалиха.

# 230
# 231
  • Куциндрел
Щом Македония може да спре мигрантите на границата, нека тя да стане граница на ЕС.
Гърция без това постоянно мъти водата, та тя да излиза от ЕС, а Македония да влиза. Mr. Green

# 232
Ехаааааа, направо апокалипси сега  hahaha И в турция намало мафия  hahaha

Значи, даже интервюта правиха с турските мафиоти дето организират от Турция превозването на нелегалните. Аз на очите си ли да вярвам или на теб? Много ясно че работят с местните престъпници. То и наште БГ май не остават назад, колко вече хванаха заради превоза по суша? Дали е случайност, как мислиш? И всички ли са хванали, които участват в канала?

Испания може и да праща просто в Африка (за което е мнооого критикувана за нарушаване на конвенции), но:
1. така и не си реши проблема и дори там е бая сериозно положението, въпреки че нямат съседи във война като останалите 2 държави
2. не може да си го позволи никой спрямо други страни членки на ЕС. Щото после те ще затворят общия пазар и ще стане мазало. Предлаганото от теб би значело разпадане на ЕС. Брава!  Laughing

Естествено че има турски каналджии-но не е в такъв мащаб като в Италия и Гърция. Там си е направо официален бизнес вече. Те прибират кинтите, а друг да му бере гайлето. хем печелят, хем натриват носа на гузните немци.
Много плосък номер.

А по точка две ще ти кажа следното: Ще си го позволи Германия и Унгария връщането и още как. Дъблинското споразумение не е само лист хартия, както южняците мислят за документите, а нещо, което немците ЩЕ спазят.
Пък общия пазар и ЕС самите гърци и италианци ще крепят с всички сили, че без него ще загинат още по-бързо.
Ако чакаш с нетърпение разпадането на ЕС ще чакаш дълго.
Още с гръцката криза се разбра- още тогава Варуфака щеше да събаря къщата от карти на Еврозоната-е-не я е съборил още, само го изритаха като парцал от Гърция...

Както и да го погледнеш-южняците ги чакат тежки времена...
Южняците, Нели-не нас.
Тук ще е спокойно. Ще видиш. Даже в Македония ще е спокойно. Макетата ще спрат на границата всеки, те са способни даже И да стрелят...

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 12:29 от Герри

# 233
  • Другата България
Гери, тя Меркел нещо го понаруши това Дъблинско споразумение със сирийците....

# 234
  • MI
Гери, знам че ти нямаш нищо общо с южна Европа и си чиста арийка, но да ти напомня че България е на географската ширина на южна Италия.  Laughing Т.е. обективно сме повече от южняци. Така че спасявай се докато е време при останалите чисти арийци ако си вярваш сама на прогнозите.

За мафията в Турция не ми се спори, има гугъл, напиши и виж какво ще ти излезе. Или си пусни някой турски сериал, дори сами си я разказват  Laughing Не са само каналджии. И нашите не са, българските. Според теб гърците и италианците са онези с лодките? Наистина е прекалено дори за бг-мама да се пишат подобни глупости. Те плащат на местни, очевадно, но цялата организация и основните пари си остават в каналджиите. Които е ясно откъде са. Само ти остана да ги подценяваш, вече и заспалите ЕС институции май се усетиха че е истински проблем това.

И пак ти казвам, ако се разпадне ЕС (а без третия си най-голям член това ще стане) ние ще ревем много по-силно и от италианците, и от германците.

А пък за Македония - олЕ! Grinning Че те ВСИЧКИ пускат. Дори в Гърция някого задържат.

# 235
  • София - Рим и обратно
Четох, че Чейни плашел народа с прогнози за нов голям терористичен акт, по-голям от този на 11 септември. Защо го прави тоя, не ми е ясно. Освен, за да държи американския данъкоплатец послушен и благодарен на правителството, че го "пази" от лошите. Но пък и четох, че се очаквал удар в Рим, и настръхнах Confused Tired.

# 236
Пак да питам - как предлагате да се спрат точно мигрантите?

до 2011 имаше договорка на Европа с диктаторите да спират вълната ,
 сега в Либия като се бият, няма с кого да се сключи такава договорка ...

# 237
Не бързай да заявяваш, че току-виж размислила...
Гери, знам че ти нямаш нищо общо с южна Европа и си чиста арийка, но да ти напомня че България е на географската ширина на южна Италия.  Laughing Т.е. обективно сме повече от южняци. Така че спасявай се докато е време при останалите чисти арийци ако си вярваш сама на прогнозите.

На мен ми е добре тук.
Изобщо не смятам да събирам багажа. Тук бежанци няма да се заселят, а и да се заселят ние ще се оправим с тях.
За изнежените гърци обаче не съм сигурна че могат да се справят-като си свикнал да блажиш , после поста може и да те убие... Mr. Green

Нели-въпроса с италианската мафия и лодкаджиите не е нужно да се отрича толкова яростно. Това е просто факт. Мигрантите влизат в Европа не защото не могат да бъдат спрени и върнати, а защото използват слабостта на държави като Италия и Гърция, използват разхайтената им и корумпирана администрация.
В Испания нещата се държат под контрол-може да изпускат и те някой и друг, но усилие за справяне има. И само не ми казвай, че еритрееца и пакистанеца са либийци и затова влизат през Италия. Със същия успех може да се влезе и през Испания.

# 238
  • Другата България

Аз нищо не заявявам, само цитирам факти http://www.novini.bg/news/301678-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0% … %B5%D1%81.html-nl
Иначе да, мисля, че ще размисли, но ще е късно..... Confused

Аз повече ви чета, но честно казано съм притеснена от случващото се.
ММ пътува за Италия през Сърбия редовно напоследък, последните два пъти по 24 часа не може да мине на Калотина, след Сф още от Сливница започват постове с проверки на камионите.

# 239

Аз нищо не заявявам, само цитирам факти http://www.novini.bg/news/301678-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0% … %B5%D1%81.html-nl
Вчера каза че ще връщат икономическите мигранти. Ти нали се сещаш колко са сирийците, колко са останалите. Нека им стоят сирийците-те само те да бяха с мед да ги намажеш...

Общи условия

Активация на акаунт