Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 359
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 255
Основната ми теза е, че сегашната криза се предизвика нот страни като Гърция и Италия, които с в тотален административен хаос, освен че са и почти фалирали..И тези страни няма да си решат проблема като изпратят по живо по здраво мигрантите към северна Европа, защото голяма част ще им бъде върната обратно и това ще предизвика хаос в тези страни , ако най-сетне не се опретнат и не си пазят границите както трябва.

Могат да вземат пример от Испания.

Ето това наистина не мога да го повярвам  Shocked Ако някой е полуфалирал това е по-скоро Испания. НЕ виждам и да са решили проблема с нелегалните имигранти. Но да отминем тези очевидни неистини и да стигнем до същината на проблема. Значи според теб вината не е например на Саркози с неговия ентусиазъм да спасява един народ от кръвожадния тиранин, а на тези които след това спасяват бягащите от дадената страна вместо да потопят корабите?  Shocked Shocked Shocked

Испания успешно се измъква от дупката, бавно, но все пак върви напред, а не тъпче на едно място. Толкова за фалиралата Испания.
А това че не се справя с имигрантите е факт от много време. Опита се да наложи по твърди мерки и стана страшно. Сега полицайте търпят да им пикаят по главите ония накацалите по станата, да ги плюят и обиждат и нищо не могат да направят. Ако им развържат ръцете ще има ефект, ама не им е позволено.
Аз лично виждам дъщерите и внучките ни с фунари един ден. Дано съм лош пророк.

# 256
  • MI
Скрит текст:

За Африка и аз не разбрах какво искаш да кажеш. Че сме правили само добри дела европейците, а те неблагодарни мръсници без причина идват сега?

не разбирам смисъла на това изречение. То какво общо има със сегашната ситуация?
Може би арабите САМО добри дела са вършили в Африка? А в Европа? И в Испания са се разписвали арабите и то хич не с добро.... А турците ? Те само добри дела са вършили в Европа и особено пред Виена-отивали са просто да им сварят по едно турско кафе и са им носили рахат локум...
Това значи ли , че ние сега трябва да идем и да нападнем Турция, защото сме и много сърдити и искаме тя да плаща?

Има, има. ако не бяхме подпалили някои войни сега нямаше да имаме чак такъв проблем. Ако не бяха грабили векове наред някои членки на ЕС там - също. Изходът? Сега да инвестират там за да имат препитание местните и да подкрепят по-умерените режими за да има мир. Ще видиш ако го направят как ще секнат изведнъж тълпите. Ама е по-лено да плашим избирателя и да не правим нищо.

# 257
  • София
когато в Либия над милион бежанци и още толква , че и повече в Турция  са се запътили към Европа да им кажеш че са добре дошли както направи Меркел не е най-умното нещо. А още по-неумно е след това да се изненадаш, че бежанският натиск се е усилил.  А иначе чисто логистично прехвърлянето на 300000 човека за три месеца през Средиземно море си е доста трудно за организиране, така че слуховете че някой им помага може и да са верни.
А  австралийците си решиха проблема с бежанциге като почнаха да ги пращат в Камбоджа.  Желаещите рязко намаляха

# 258
Скрит текст:

За Африка и аз не разбрах какво искаш да кажеш. Че сме правили само добри дела европейците, а те неблагодарни мръсници без причина идват сега?

не разбирам смисъла на това изречение. То какво общо има със сегашната ситуация?
Може би арабите САМО добри дела са вършили в Африка? А в Европа? И в Испания са се разписвали арабите и то хич не с добро.... А турците ? Те само добри дела са вършили в Европа и особено пред Виена-отивали са просто да им сварят по едно турско кафе и са им носили рахат локум...
Това значи ли , че ние сега трябва да идем и да нападнем Турция, защото сме и много сърдити и искаме тя да плаща?

Има, има. ако не бяхме подпалили някои войни сега нямаше да имаме чак такъв проблем. Ако не бяха грабили векове наред някои членки на ЕС там - също. ?
Такива глупости скоро не бях чела. Меркел ли е ходила да пали? Или Бате ти Бойко?
Той не пали, той гаси-ПОЖАРНИКАР Е.
А Ципурата, горката нищо не подпали, освен собствения си задник...

Само не натрисай свалянето на Кадафи на Саркозито, моля. Вече се чудите кого да изкарате виновен, че този либийски нещастник охарчи парите, фалира си държавата и свърши...знаем как... Mr. Green

# 259
 Няма нужда някой да им пали войните, те от векове успешно се справят и сами с тая дейност. Стига с тая пропаганда вече, все едно съм се върнала в училище преди 30 години за лошите колониалисти.

# 260
Няма нужда някой да им пали войните, те от векове успешно се справят и сами с тая дейност. Стига с тая пропаганда вече, все едно съм се върнала в училище преди 30 години за лошите колониалисти.
Абсолютно. Толкова е плиткоумно, че няма накъде..

# 261
  • Другата България
когато в Либия над милион бежанци и още толква , че и повече в Турция  са се запътили към Европа да им кажеш че са добре дошли както направи Меркел не е най-умното нещо. А още по-неумно е след това да се изненадаш, че бежанският натиск се е усилил.  А иначе чисто логистично прехвърлянето на 300000 човека за три месеца през Средиземно море си е доста трудно за организиране, така че слуховете че някой им помага може и да са верни.

Да. Така е.
Мен ме изуми това
Цитат
Много от пристигащите в страната стъпват първо на о. Лесбос, където според в. „Катимерини“, през миналата седмица са били регистрирани 17 500 мигранти. Един от бежанците, сирийският учител Ишам, казал пред Ройтерс: „Вие трябва да ни помогнете. Ние сме хора.“
тоест, трябва, задължени сме, непременно...те идват и просто не смятат да се връщат, това е плашещо.....

# 262
  • MI
Скрит текст:

Могат да вземат пример от Испания.

Ето това наистина не мога да го повярвам  Shocked Ако някой е полуфалирал това е по-скоро Испания. НЕ виждам и да са решили проблема с нелегалните имигранти.
Испания успешно се измъква от дупката, бавно, но все пак върви напред, а не тъпче на едно място. Толкова за фалиралата Испания.
А това че не се справя с имигрантите е факт от много време. Опита се да наложи по твърди мерки и стана страшно. Сега полицайте търпят да им пикаят по главите ония накацалите по станата, да ги плюят и обиждат и нищо не могат да направят. Ако им развържат ръцете ще има ефект, ама не им е позволено.
Аз лично виждам дъщерите и внучките ни с фунари един ден. Дано съм лош пророк.[/spoiler]
[/quote][/spoiler]
Това беше в отговор на Гери за полуфалирала Италия и цъфтяща Испания. Статистичски погледнато не е в полза на икономиката на Испания сравнението. Нас пък ако погледнеш си цъфти Испания...  Опитвах се да й кажа същото, което и ти - никой не се е справил засега.

Герри, казах членове на ЕС. Не говоря само за Германия. Както вече писах, голямата част не им е Германия крайната цел. Сега на сирийците е но за това си е виновна точно Меркел. Аз ли да плача за нея като тя не мисли какви последствия има това, което говори?!

А кой е виновен осветли ме, ако не Франция например? Сам се свали Кадафи казваш? Опозицията щеше да успее без бомбардировките? Интересна теория.

# 263

Не мога да разбера ,като повтарят непрекъснато не виждат ли колко е антилогично.

Просто хората се опитват да се доберат до цивилизацията, както и всяко разумно живо същество, и ние в това число. Като няма нещо, дето да ги спира и дават убежище, ще правят, ще струват и  ще лазят насам докато почнат да ги връщат ефективно, това е.

Като показвате тия снимки с накачулени по корабите хора, ако искате да ви извадя същите от началото на века пред пристанищата на САЩ.

# 264
Сега да инвестират там за да имат препитание местните и да подкрепят по-умерените режими за да има мир. .
Аха-да им плащат данък един вид, за да не идват.
Щото все ние сме виновни. Те черничките момчета и момичета всичките са света вода ненапита и са самата невинност...

# 265
Няма проблем, не съм разбрала правилно, но съм очевидец че икономиката се е размърдала значително.
Относно изискванията на тези хора - последните минути на предаването.
http://www.rtve.es/alacarta/videos/fronteras-al-limite/fronteras … a-europa/3154438/

# 266
  • MI

Не мога да разбера ,като повтарят непрекъснато не виждат ли колко е антилогично.

Просто хората се опитват да се доберат до цивилизацията, както и всяко разумно живо същество, и ние в това число. Като няма нещо, дето да ги спира и дават убежище, ще правят, ще струват и  ще лазят насам докато почнат да ги връщат ефективно, това е.

Като показвате тия снимки с накачулени по корабите хора, ако искате да ви извадя същите от началото на века пред пристанищата на САЩ.

Я като сте толкова навътре в темата ми обяснете защо преди нашите лекари (и не само български всъщност) се избиваха да работят в толкова варварска и слаборазвита държава като Либия? Много глупави хора ще да са били, нали местните са нямали нито канализация, нито пари за храна, нито ток дори?  newsm78 И как така сега тези диваци изведнъж решиха да идват насам вместо както преди да си седят там и дори да внасят чужда работна ръка?  newsm78

# 267

Герри, казах членове на ЕС. Не говоря само за Германия. Както вече писах, голямата част не им е Германия крайната цел. Сега на сирийците е но за това си е виновна точно Меркел. Аз ли да плача за нея като тя не мисли какви последствия има това, което говори?!

А кой е виновен осветли ме, ако не Франция например? Сам се свали Кадафи казваш? Опозицията щеше да успее без бомбардировките? Интересна теория.

За Либия си отвори отделна тема-можеш да получиш ценна информация колко е невинен Кадафи и как е дошъл лошия и могъщ Саркози да му събори палатката... Joy

И много смешно ми звучи как Меркел ги била поканила. Писмена покана ли им е дала? И на гърците опря пистолет в главите да ги пуснат сигурно...

# 268
  • София

само за протокола ако нямаше война нямаше как да минат за бежанци на който не може да им се откаже убежище, а щяха да са си обикновенни нелегални имигранти , каквито бяха до 2011 г.

# 269
  Именно.

А колкото до войната, не мога да разбира това публично покаяние, дето ви е обзело всичките, че Франция била виновна, че тоя, че оня. И да не се меси изобщо запада там пак ще продължат да се млатят както са правели винаги.

Общи условия

Активация на акаунт