Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 304
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 270

Я като сте толкова навътре в темата ми обяснете защо преди нашите лекари (и не само български всъщност) се избиваха да работят в толкова варварска и слаборазвита държава като Либия?
Защото комунизма е такова нещо-прави те по-долен и от най-долния. Факт.
А че арабите са кьопави и не могат сами ни да строят ни да се лекуват е факт, който е проверен във времето...

# 271
  • Другата България
Няма проблем, не съм разбрала правилно, но съм очевидец че икономиката се е размърдала значително.
Относно изискванията на тези хора - последните минути на предаването.
http://www.rtve.es/alacarta/videos/fronteras-al-limite/fronteras … a-europa/3154438/
Преразкажи, че ми е интересно.

# 272
Докато има такива , които ги посрещат с плакати добре дошли , със сандвичи и прегръдки ,
дотогава ще преиждат . Даже ще изнагляват все повече , че са им длъжни от Европа ,
че трябва да спазват човешките права . Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава.

# 273
Докато има такива , които ги посрещат с плакати добре дошли , със сандвичи и прегръдки ,
дотогава ще преиждат . Даже ще изнагляват все повече , че са им длъжни от Европа ,
че трябва да спазват човешките права . Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава.
да де-ама нали германците бяха много лоши и сега са гузни.
 Пак ще питам-Аушвиц ли да отворят искате?

Ако го отворят ще гракнете колко са лоши немците. Като ги посрещат с пасти и минерална вода пак сте недоволни.
Няма угодия....

# 274
  • Другата България
Кога са били много лоши? За Втората световна ли говориш? Мислиш ли, че е заради това?

# 275
Кога са били много лоши? За Втората световна ли говориш? Мислиш ли, че е заради това?
Разбира се.

# 276
Ако имахме едно нормално правителство, се строи една електрическа ограда, праща се армия и се пази и стреля на месо.
Ама това е то Европа.....не съм ксенофоб, ама тази история с "горките бежанци" ми идва в повече, тъй като реално в Европа навлизат доста радикално настроени индивиди, които са готови да убиват заради религията си. Скоро всяка втора жена ще бъде с фередже....

# 277

Я като сте толкова навътре в темата ми обяснете защо преди нашите лекари (и не само български всъщност) се избиваха да работят в толкова варварска и слаборазвита държава като Либия?

Ами именно щото е варварска и слаборазвита - ходеха да им строят и да ги лекуват и защото комунистите ги пускаха там и им даваха долари. Ти защо мислиш, че са ходели там, щото са предпочитали да идат в Либия, отколкото в Германия ли? hahaha

# 278
Ти защо мислиш, че са ходели там, щото са предпочитали да идат в Либия, отколкото в Германия ли? hahaha
Абе Либия е цъфтяла и връзвала. Саркози го хванал яд-отишъл там и бУХ-свалил Кадафито с един удар. Ако го нямаше гадния Саркози Кадафито щеше да векува още на трона... Joy

Де да беше толкова просто...ама на-така разсъждават някои-е ле м е н т а р н о

# 279
да де-ама нали германците бяха много лоши и сега са гузни.
 Пак ще питам-Аушвиц ли да отворят искате?

Ако го отворят ще гракнете колко са лоши немците. Като ги посрещат с пасти и минерална вода пак сте недоволни.
Няма угодия....

това ли са двата възможни варианта - Аушвиц или да посрещнем всички желаещи африканци , афганистанци , пакистанци ...........има и друг начин да останеш човек , без непременно да храниш половината свят

# 280
Разбира се.

Аз не мисля, че е заради това. Просто хората имаха възможност няколко десетилетия, цяло поколение, да живеят добре и да възприемат наистина присърце общочовешките ценности. Да помогнеш на бежанци и хора в нужда наистина е високохуманна ценност. Нормално е хората да веят такива плакати, те не са увълчени и подозрителни като нас, я как реагираха и на Брейвик и прочие. Западните хора си държат на ценностите и взаимопомощта и не само на думи.

Но прагматизмът ще надделее, разбира се.

# 281
  • MI
Няма проблем, не съм разбрала правилно, но съм очевидец че икономиката се е размърдала значително.
http://www.rtve.es/alacarta/videos/fronteras-al-limite/fronteras … a-europa/3154438/

Само на испански е... Кратко резюме?

Чакайте сега, Гери и Ирис, като преди това си опъваше шатрата в Елисейския дворец (и не само) и се прегръщаха беше невинен. После откриха случайно че е диктатор. И няма ни-ка-ква връзка с газа  Naughty  Ама направо е смешно всичко това! Много ясно че като си надробил някаква каша после трябва да се справяш с последиците. Като алтернативата на диктатора (далеч не от най-кръвожадните, а тях не ги пипат, странно?) са ислямистите, си траеш а не палиш района и после ревеш на умряло!

Между другото и от Западна Европа са работили там, поинтересувай се преди да пишеш наизуст... И тях ли в Германия не са ги пускали? То вЕрно че там е рая, но все пак....

# 282
 И какво като са работили - работили са всички, на които им се плаща. Какво искаш да кажеш с това, че са работили, че страната е била много развита и се е управлявала прекрасно, пък злия Саркози подпалил конфликт.
 Това са налудничави райони във вечни конфликти, а пък Европа и САЩ  не могат да се справят с ролята на Световен полицай, това е. Не са и длъжни да озаптяват всякакви човекоядци и диктатори, щото колониализма го отрекохме, нали Rolling Eyes

# 283

Между другото и от Западна Европа са работили там, поинтересувай се преди да пишеш наизуст... И тях ли в Германия не са ги пускали? То вЕрно че там е рая, но все пак....
Защо да не работят? Като плащат с пари ще работят.
Но далаверата с петрола свърши. Падна му цената и паднаха ресурсните държави.
Целия световен ред , така грижливо изграден на базата на ресурсни държави печелещи на вечно гладната немска, американска  и японска индустрия се срутва...

И не го е срутил Саркози. Много го надценяваш.
Арабите така и не успяха да превключат към индустрия и да не бъдат зависими само от черното злато..За това, че са прости камилари и не пожелаха да се модернизират никой не им е виновен..

# 284

Само на испански е... Кратко резюме?

Чакайте сега, Гери и Ирис, като преди това си опъваше шатрата в Елисейския дворец (и не само) и се прегръщаха беше невинен. После откриха случайно че е диктатор. И няма ни-ка-ква връзка с газа  Naughty  Ама направо е смешно всичко това! Много ясно че като си надробил някаква каша после трябва да се справяш с последиците. Като алтернативата на диктатора (далеч не от най-кръвожадните, а тях не ги пипат, странно?) са ислямистите, си траеш а не палиш района и после ревеш на умряло!

Резюме - снимано е как се преминава нелегално в Турция и след това в България. Какво им струва и хората които се занимават с това. Моят проблем с предаването - лагера в Хармани, обвиненията в расизъм, претенциите и претенциите и пак претенциите на жертвите. Когато си в нужда си багодарен на всяка помощ, когато си с изисквания се спасяваш сам.
така мисля аз, може и повредата да е моят телевизор.

Общи условия

Активация на акаунт