Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 907
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 450
Иначе да, има няколко религии в страната, като хиндуизмът е най-масовата. Но и те не са особено мирни и кротки.
Не са мирни и кротки защото им се налага да се бранят от мюсюлмани.
Иначе са си съвсем кротки езичници хората...

# 451
Второ и трето поколение са много по-религиозни от родителите си.

# 452
  • София
Аа, не така, Герри. Индийците работят, и държат много на образованието. Проблемът е в африканците, и в известен смисъл в арабите.

Барелина, абсолютно  Peace

# 453

кармен, на сирийците трябва да се помогне. Проблемът са другите, които се намърдват покрай тях, а те са много. В другата тема пуснах и линк към статия на Вашингтон Поуст, там също се коментира, че покрай сирийците и иракчаните, ситуацията удобно се използва и от много нелегални бежанци от Афганистан, Сомалия и т.н.

Честно казано у нас не искам нито сирийци, нито иракчани, афганистанци и т.н. Ние нашите цигани не можем да оправим, кусур са ни нови доставки, които на всичкото отгоре са фанатизирани мюсюлмани... Tired

# 454
Peace
и аз възпитавам всяка жаба да си знае гьола, ама не съм застрахована хубавата ми бяла и руса дъщеря един ден да ми роди тъмнокожо внуче.

# 455

Индийците каква религия изповядваха? От любопитство питам.
В Индия има буквално всякакви. Мюсюлмани, християни, будисти, хинду, сикхи.

Знам, представи си. Точно затова и попитах каква точно религия изповядват тези, за които е писала.

Таис, благодаря.

# 456

Доста трудничко ще им бъде. Те и турците се опитаха да ни интегрират в правата вяра, но не успяха, а бяха с ятагани и колеха.
Че тези ли просяци, плачещи за безплатна супа ще ни интегрират. И как по-точно?
Не е точно така. В районите с преобладаващо мохамеданско население, управлението е в техни ръце, говори се на турски и т.н. Макар че българските мохамедани далеч не са толкова радикални, колкото арабите. Общо взето мнозинството поръчва музиката, а всички знаем кой води по показател раждаемост. Вярно, че тази тенденция си съществува неусетно и се развива със сравнително бавни темпове,  истинският ефект ще се усети в по-дългосрочен план.

Но раждаемостта е нещо, което не е математичиски прогнозируемо. Тя може да се промени.

Ако толкова много ви е страх-ами раждайте бре!!!

Аа, не така, Герри. Индийците работят, и държат много на образованието.
Ако беше така Индия щеше да цъфти и връзва. Но нито цъфти, нито връзва...
А ако искаш да знаеш колко работят и как работят индийците-иди да ги видиш в Англия...
Peace
и аз възпитавам всяка жаба да си знае гьола, ама не съм застрахована хубавата ми бяла и руса дъщеря един ден да ми роди тъмнокожо внуче.

Бих казала, че интеграцията на вас при тях не зависи от ТЯХ, а от ВАС. Ако вие желаете да бъдете интегрирани в шериата-ами ще бъдете.
Ако не желаете не виждам как ще ви накарат насила...

# 457
Всеки който не е сириец или от областта в която върлува ислямска държава няма място тук. Извинявайте ама какво правят тук хора от Бангладеш? Бедна държава но там война няма а и 200 милиона бенгалци Европа не може да приеме. На мен ми се върти друга идея - като толкова искат да идват тук - да се използват като евтина работна ръка или да ни вършат мръсната работа.

# 458
Словакия е изразила много адекватна позиция .Ще приема бежанци само ако са християни .
На  такива бежанци съм за да се помогне с две ръце.

# 459
Словакия е изразила много адекватна позиция .Ще приема бежанци само ако са християни .
На  такива бежанци съм за да се помогне с две ръце.
И сега не виждам кой ще нападне Словакия, за да я накара да вземе мюсюлмани нали?
Всичко е въпрос на отстояване на позиции.

А  някои от списващите тук вече виждат как им нахлузват бурките и са ревнали да реват... hahaha

# 460

Със закони, Герри, със закони. Со кротце, со благо и со малце кьотек.
Като почнат да ти изпразват джоба с глоби затова, че дъщерите ти ходят на училище с къси поли и без шамии, ще се интегрираш, къде ще ходиш? Например. Защото може и с камъни на площада.

# 461
Amnesty International са писали точно за богатите държави и ги критикуват, защото те въобще нямат закони и наредби за бежанци. При тях такова чудо няма. Та затова явно няма и сега конкретни действия освен финансова подкрепа.

Словакия са се дистанцирали от изказването за християните.

Скрит текст:
Коя е тази друга тема ?
 newsm78

По едно време разводнихме дискусията на друго място.
Най-вървежната тема от години насам: "Табу ли е третото дете в България"  Simple Smile

# 462

Ето днес в Гърция са слезнали от лодки 4 хиляди ,
4 хиляди по 1200 евро на калпак (пардон на чалма) прави 4 милиона и 800 хиляди само за един ден.
Защо не попитат гърците защо тези каналджии не са заловени и осъдени да връщат парите на държавата?
С тези 4 милиона знаеш ли колко лесно се депортират тези хора обратно....

Като си говорим за мафия обаче, особено когато мафията се е срастнала с държавната администрация, тогава и боговете замлъкват...

Със закони, Герри, със закони. Со кротце, со благо и со малце кьотек.
Като почнат да ти изпразват джоба с глоби затова, че дъщерите ти ходят на училище с къси поли и без шамии, ще се интегрираш, къде ще ходиш? Например. Защото може и с камъни на площада.
Къде има такива закони в Европа? Или болното ти въображение вече ги е написало?

# 463
Търпение, де. Ще ти ги напишат, спокойно.  Mr. Green

# 464
Не всички са Словакия . Гледайте филма на Бойко Василиев Катедрала и джамия .
Там много добре ще видите как се е променила Германия и най лошото е ,
че има хора немци , които с лека ръка изпълняват желанията на мюсулманите .
Ето това ме стряска . Икономиката не ми е толкова важна , но другото ...........

Общи условия

Активация на акаунт